• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה בשמינית גמר הקונפרנס ליג 2023/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
בסדר שלא יבואו עלינו עם פצועים ונעדרים, אנחנו יכולים לכתוב ספר

עושים לוחמה פסיכולוגית, להרדים אותנו.
קשה לי להאמין שיש איזשהי קבוצה שמגיעה לאירופה ואחרי 5-6 חיסורים היא צריכה לעלות עם הנוער.

Judokan אמר:
קשה לי להאמין שיש איזשהי קבוצה שמגיעה לאירופה ואחרי 5-6 חיסורים היא צריכה לעלות עם הנוער.
הם גם מכרו 3 כוכבים בינואר.

אני לא חושב שהם יעלו עם הנוער אבל הם באמת בתקופה מזעזעת עם ספסל קצר מאוד והרבה פציעות

KevinDurant אמר:
Judokan אמר:
הם גם מכרו 3 כוכבים בינואר.

אני לא חושב שהם יעלו עם הנוער אבל הם באמת בתקופה מזעזעת עם ספסל קצר מאוד והרבה פציעות

הלב יוצא אליהם

באיזה קטע אנשים פה זורקים הזדמנות להעפיל לשמינית גמר הקונפרנס?
יש לנו רצף יפה של קמפיינים אירופאים בשנים האחרונות וחייבים להמשיך אותו. חשוב למועדון ולליגה.

שון גולדברג (מנוחה) ודין דוד (פציעה בברכו) לא ייצאו עם מכבי חיפה לבודשפט לקראת המשחק הראשון מול גנט.

נקווה שיהיו כשירים לדרבי.

תיקון-
נקווה שיהיו כשירים לפלייאוף

יש דיבור באתרי הספורט על זה שדגו מתכנן לעלות מול גנט עם שלישייה של גרשון, סק ושימיץ' באמצע.
אני לא אוהב את הכיוון הזה - שלישייה שמתקשה בהנעת הכדור במשחק כזה אומרת שיהיה מאוד קל ללחוץ אותנו ולמנוע לפתח משחק.
אני מקווה שדגו יעדיף לעלות עם פיינגולד כבלם שלישי בסיטואציה כזו ולא עם גרשון

Judokan אמר:
יש דיבור באתרי הספורט על זה שדגו מתכנן לעלות מול גנט עם שלישייה של גרשון, סק ושימיץ' באמצע.
אני לא אוהב את הכיוון הזה - שלישייה שמתקשה בהנעת הכדור במשחק כזה אומרת שיהיה מאוד קל ללחוץ אותנו ולמנוע לפתח משחק.
אני מקווה שדגו יעדיף לעלות עם פיינגולד כבלם שלישי בסיטואציה כזו ולא עם גרשון

מסכים.
זה נכון ששימיץ' לא היה טוב בהתחלה כבלם שמאל, ודגו ''ננעל'' על זה שהוא לא יודע לשחק את הבלם השמאלי. אבל לדעתי כרגע עם הביטחון שיש לו, אפשר לתת לו לשחק שם. למרות החשש.
זה עדיף על גרשון ששכח מתי הוא פתח במשחק משמעותי, וכפי שציינת גם מתקשה בהנעת כדור. גם ככה הבילד אפ שלנו בלי קורנו מאוד נפגע, לא צריך לכרסם בו עוד.

אני גם הייתי פותח עם השלישייה פיינגולד-סק-שימיץ'. ואתה מרוויח פה גם את סק כבלם מרכזי, תפקיד שיותר נוח לו מאשר הבלם בצד ימין, וגם מרוויח את פיינגולד שחשוב מאוד לבילד אפ.
בסוף זה משחק ''בית'' מחר, וצריך תוצאה טובה. ולמרות שבגומלין אין קהל, עדיין זה מגרש ביתי של גנט, ויהיה שם הרבה יותר קשה. וכקבוצה שעשתה רק ניצחון חוץ אירופי אחד (העונה), נחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לבנות על ניצחון במשחק חוץ.

המריאו הבונבונים

GGSTbKIXcAA8o4f

אולי הייתי שוקל לשחק אפילו עם פיינגולד בשמאל ולא עם גרשון ועדיין יהיה לו נוח יותר.

אני חושב שלשימיץ יהיה "קשה" יותר לשחק בשמאל וגם נאבד אותו שם.

פיינגולד אאלט כבר שיחק בתור בלם שמאל השנה והיה בסדר

KevinDurant אמר:
אולי הייתי שוקל לשחק אפילו עם פיינגולד בשמאל ולא עם גרשון ועדיין יהיה לו נוח יותר.

אני חושב שלשימיץ יהיה "קשה" יותר לשחק בשמאל וגם נאבד אותו שם.

פיינגולד אאלט כבר שיחק בתור בלם שמאל השנה והיה בסדר

הדקות הכי פחות טובות של פיינגולד העונה היו כבלם בצד שמאל, הוא לא היה בסדר. ממש לא.
גם בבניית המשחק, אבל בעיקר הגנתית.
הוא שיחק ככה גם בהפסד המביך של הצעירה לבולגריה, וגם שם היה מזעזע.

לשים את פיינגולד בשמאל, זה לאבד גם את האיכות שלו כבונה משחק בימין, וגם סק נשאר בימין שזה נראה פחות טוב לאחרונה.
אני גם לא חושב שיש לשלישייה הזאת של פיינגולד-סק-שימיץ הרבה דקות משחק ביחד, אם בכלל.

אם המטרה זה להשאיר את שימיץ באמצע בכל מחיר, אז אני מעדיף את סק בשמאל, ודניאל/פיינגולד בימין.
למרות שזה לא משהו שניסו אותו יותר מידי.

אבל שוב, לא מבין את הטאבו הזה ששימיץ לא יכול לשחק בשמאל, הוא היה ככה טוב מאוד נגד פאו במשחק בסמי עופר, וגם בהפסד לויאריאל הוא לא היה רע שם.

למה לשחק עם 3 בלמים בכלל?
עדיף 4-3-3 שימיץ וסק בלמים וזהו בלי להתחכם.

hezildo אמר:

כי אתה עולה בלי מגן שמאלי אמיתי למשחק הזה. לשחק עם סייף בשמאל בקו 4 זו בעיה רצינית. זה דווקא החלק ההגיוני בכל מקרה בהכנות למשחק

Judokan אמר:
hezildo אמר:

כי אתה עולה בלי מגן שמאלי אמיתי למשחק הזה. לשחק עם סייף בשמאל בקו 4 זו בעיה רצינית. זה דווקא החלק ההגיוני בכל מקרה בהכנות למשחק

בכל מקרה סייף יהיה בקו שמאל. הוא יכול לשחק מגן, לא אידיאלי אבל יכול. זה עדיף על פני גרשון בלם שלישי.

hezildo אמר:
Judokan אמר:
hezildo אמר:

בכל מקרה סייף יהיה בקו שמאל. הוא יכול לשחק מגן, לא אידיאלי אבל יכול. זה עדיף על פני גרשון בלם שלישי.

קראתי "עדיף על פיני גרשון"

hezildo אמר:
Judokan אמר:
hezildo אמר:

לא חושב שסייף אי פעם שיחק מגן בקו של 4. ויש הבדל גדול מאוד בין לשחק מגן ב4 ללשחק אותו ב5.
שאל את דולב חזיזה למשל, שהיה סבבה של מגן בקו 5 ולא חושב שיש מישהו שהיה אומר "לא נורא, שישחק בקו 4, מה כבר יקרה".

סייף אחלה ונותן המון מחויבות, אבל הוא חי מזה שיש חיפוי עליו על ידי שלישיית הבלם, שאחד מהם משחקים מאוד לכיוון האגף שלו (גולדברג בדרך כלל)

Judokan אמר:
hezildo אמר:
Judokan אמר:

לא חושב שסייף אי פעם שיחק מגן בקו של 4. ויש הבדל גדול מאוד בין לשחק מגן ב4 ללשחק אותו ב5.
שאל את דולב חזיזה למשל, שהיה סבבה של מגן בקו 5 ולא חושב שיש מישהו שהיה אומר "לא נורא, שישחק בקו 4, מה כבר יקרה".

סייף אחלה ונותן המון מחויבות, אבל הוא חי מזה שיש חיפוי עליו על ידי שלישיית הבלם, שאחד מהם משחקים מאוד לכיוון האגף שלו (גולדברג בדרך כלל)

קודם כל סייף שיחק בעונה באשדוד מספר פעמים כמגן בקו 4, וגם בנפצ'י העונה הוא שיחק בעיקר כמגן בקו 4.

ועדיין, זה לא מקום טבעי לו. אתה יכול לשחק את זה פה בליגה שלנו בקלות, לא במשחק באירופה.
אגב, כל עוד אין ווינגר שמאל, וכרגע לסובוי עדיין לא כשיר, יהיה קשה לשחק 4-4-3.
ליאור יתקשה להיות על הקו מול שחקנים פיזיים ואתלטיים כמו שחקני גנק. והוא מעדיף להיכנס לאמצע.
ולהשאיר את כל קו שמאל בידי סייף, זה לא יעבוד מספיק טוב התקפית, בניגוד לקורנו.

blackmamba אמר:
אגב מישהו יודע למה המשחק הבא ישוחק ברביעי ולא חמישי?

יש בחמישי פיסגה פיננסית של האיחוד האירופי בבלגיה.

חזרה
למעלה