ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הם גם מכרו 3 כוכבים בינואר.Judokan אמר:עושים לוחמה פסיכולוגית, להרדים אותנו.
קשה לי להאמין שיש איזשהי קבוצה שמגיעה לאירופה ואחרי 5-6 חיסורים היא צריכה לעלות עם הנוער.
KevinDurant אמר:הם גם מכרו 3 כוכבים בינואר.Judokan אמר:עושים לוחמה פסיכולוגית, להרדים אותנו.
קשה לי להאמין שיש איזשהי קבוצה שמגיעה לאירופה ואחרי 5-6 חיסורים היא צריכה לעלות עם הנוער.
אני לא חושב שהם יעלו עם הנוער אבל הם באמת בתקופה מזעזעת עם ספסל קצר מאוד והרבה פציעות
Judokan אמר:יש דיבור באתרי הספורט על זה שדגו מתכנן לעלות מול גנט עם שלישייה של גרשון, סק ושימיץ' באמצע.
אני לא אוהב את הכיוון הזה - שלישייה שמתקשה בהנעת הכדור במשחק כזה אומרת שיהיה מאוד קל ללחוץ אותנו ולמנוע לפתח משחק.
אני מקווה שדגו יעדיף לעלות עם פיינגולד כבלם שלישי בסיטואציה כזו ולא עם גרשון
KevinDurant אמר:אולי הייתי שוקל לשחק אפילו עם פיינגולד בשמאל ולא עם גרשון ועדיין יהיה לו נוח יותר.
אני חושב שלשימיץ יהיה "קשה" יותר לשחק בשמאל וגם נאבד אותו שם.
פיינגולד אאלט כבר שיחק בתור בלם שמאל השנה והיה בסדר
hezildo אמר:למה לשחק עם 3 בלמים בכלל?
עדיף 4-3-3 שימיץ וסק בלמים וזהו בלי להתחכם.
Judokan אמר:hezildo אמר:למה לשחק עם 3 בלמים בכלל?
כי אתה עולה בלי מגן שמאלי אמיתי למשחק הזה. לשחק עם סייף בשמאל בקו 4 זו בעיה רצינית. זה דווקא החלק ההגיוני בכל מקרה בהכנות למשחק
hezildo אמר:Judokan אמר:hezildo אמר:למה לשחק עם 3 בלמים בכלל?
כי אתה עולה בלי מגן שמאלי אמיתי למשחק הזה. לשחק עם סייף בשמאל בקו 4 זו בעיה רצינית. זה דווקא החלק ההגיוני בכל מקרה בהכנות למשחק
בכל מקרה סייף יהיה בקו שמאל. הוא יכול לשחק מגן, לא אידיאלי אבל יכול. זה עדיף על פני גרשון בלם שלישי.
hezildo אמר:Judokan אמר:hezildo אמר:למה לשחק עם 3 בלמים בכלל?
בכל מקרה סייף יהיה בקו שמאל. הוא יכול לשחק מגן, לא אידיאלי אבל יכול. זה עדיף על פני גרשון בלם שלישי.
Judokan אמר:hezildo אמר:Judokan אמר:כי אתה עולה בלי מגן שמאלי אמיתי למשחק הזה. לשחק עם סייף בשמאל בקו 4 זו בעיה רצינית. זה דווקא החלק ההגיוני בכל מקרה בהכנות למשחק
לא חושב שסייף אי פעם שיחק מגן בקו של 4. ויש הבדל גדול מאוד בין לשחק מגן ב4 ללשחק אותו ב5.
שאל את דולב חזיזה למשל, שהיה סבבה של מגן בקו 5 ולא חושב שיש מישהו שהיה אומר "לא נורא, שישחק בקו 4, מה כבר יקרה".
סייף אחלה ונותן המון מחויבות, אבל הוא חי מזה שיש חיפוי עליו על ידי שלישיית הבלם, שאחד מהם משחקים מאוד לכיוון האגף שלו (גולדברג בדרך כלל)
blackmamba אמר:אגב מישהו יודע למה המשחק הבא ישוחק ברביעי ולא חמישי?