Shocking4U אמר:בוא נעבור קודם את הסיבוב הראשון
לגמרי.
אני לא יכול לסבול את כל הדיבורים האלה על סיבוב שני שלישי עוד לפני שאנחנו בכלל יודעים מי היריבה שלנו בסיבוב הראשון
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:בוא נעבור קודם את הסיבוב הראשון
אליאור אמר:איך זה עובד שהקבוצות האפשריות מצטמטמות לחמש לפני ההגרלה?
Apoc אמר:אליאור אמר:איך זה עובד שהקבוצות האפשריות מצטמטמות לחמש לפני ההגרלה?
כמו ב"הגרלה" של לוח המשחקים לעונה בליגה שיש כמה קבוצות של אפשרויות
Shocking4U אמר:צריך לקוות לא לקבל את האקן או את ראקוב. האקן גם כבר במהלך העונה בליגה שלהם ולמדנו כבר ממקרה קאיירט שזה לא טוב לנו
Shocking4U אמר:צריך לקוות לא לקבל את האקן או את ראקוב. האקן גם כבר במהלך העונה בליגה שלהם ולמדנו כבר ממקרה קאיירט שזה לא טוב לנו
DelPiero אמר:לא סתם הנושא הזה מת, לא נראה לי אנשים מסוגלים אפילו לחלום בכיוון של לעשות משהו במפעל כרגע.
Shocking4U אמר:שנה שעברה מי שרצה והאמין שאפשר לעשות אלופות זה בכר. שמעתם מה שחר בעצמו אמר בהשקת עונה למנויי יהלום שזה לא המקום שלנו. בכר גם עיצב את כל המחנה אימונים סביב זה כדי שנוכל להגיע בשיא הכושר למוקדמות האלופות. אני לא רואה שעושים משהו בכיוון הזה כרגע
זה לא מה שאני הבנתי. אני הבנתי שבכר ביקש מהאנליסטים וספיציפית משלי מור לעשות מחקר על קבוצות בסדר גודל דומה והתמקדו בשריף שעשו צ׳מפיונס. אם כבר אז לא כל דבר קשור לאלברמן.Apoc אמר:Shocking4U אמר:שנה שעברה מי שרצה והאמין שאפשר לעשות אלופות זה בכר. שמעתם מה שחר בעצמו אמר בהשקת עונה למנויי יהלום שזה לא המקום שלנו. בכר גם עיצב את כל המחנה אימונים סביב זה כדי שנוכל להגיע בשיא הכושר למוקדמות האלופות. אני לא רואה שעושים משהו בכיוון הזה כרגע
זה היה הנחייה של אלברמן לעבוד ככה במחנה אימונים אחרי שהאנליסטים הגיעו למסקנה שצריך לחקות את שריף טירספול, דיברו על זה מלא. לא קשור בכר כל דבר.
Shocking4U אמר:ברור לכם שאם פאני עובר אנחנו מקבלים את פנצווארוש כן?
בתים לפחות בקונפרנס ממסלול אלופות זה מאסט.. בעיקר עם הדייגים שמקבלים במוקדמותאליאור אמר:אם אנחנו לא מגיעים לבתים בקונפרנס אני מצפה מאלברמן שיתפטר אחרי החרפה בשבועות האחרונים.