• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה בשמינית גמר הקונפרנס ליג 2023/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Shocking4U אמר:
בוא נעבור קודם את הסיבוב הראשון

לגמרי.
אני לא יכול לסבול את כל הדיבורים האלה על סיבוב שני שלישי עוד לפני שאנחנו בכלל יודעים מי היריבה שלנו בסיבוב הראשון

איך זה עובד שהקבוצות האפשריות מצטמטמות לחמש לפני ההגרלה?

אליאור אמר:

כמו ב"הגרלה" של לוח המשחקים לעונה בליגה שיש כמה קבוצות של אפשרויות

Apoc אמר:
אליאור אמר:

כמו ב"הגרלה" של לוח המשחקים לעונה בליגה שיש כמה קבוצות של אפשרויות

לדעתי, גם מקבצים את הקבוצות ל"בתים" לפי שיקולים גאוגרפיים (או שזה כך רק בקונפרנס ליג?)

מחלקים לקבוצות הגרלה בעיקר כדי למנוע טיסות ארוכות מדי ודברים כאלו, לא משהו רציני מדי.

בעקרון החלוקה היא על בסיס גאוגרפי וחוזק מבחינת דירוג אבל זה לא מחייב.

קבוצות ההגרלה שהיו לנו בשנה שעברה:
סיבוב שני - אולימפיאקוס, לודוגורץ, שריף, קלוז' (כלומר כולן בגדול ממזרח אירופה-בלקן כזה), לעומת קבוצה אחרת שכללה את מאלמו, בודו/גלימט ופלזן.
סיבוב שלישי (הוגרלנו בשם אולימפיאקוס למעשה שהייתה מדורגת מעלינו) - לודוגורץ, פרנצווארוש, אפולון, לעומת הקבוצה השנייה שכללה את שריף, בודו/גלימט ודודלאנג' שקצת יותר רחוקות מאיתנו.
בפלייאוף אין חלוקה כזו

קבוצות ההגרלה שהיו לפני שנתיים:
סיבוב ראשון - לודוגורץ, שריף, דינמו טביליסי וקייראט (הבית המזרחי ביותר), לעומת קבוצה אחרת שכללה את מאלמו, לגיה, ברטיסלבה ולינקולן (הלא קשורה)
בסיבוב השני (הוגרלנו בשם קייראט המדורגת, למרות שבסוף לא הגענו לשם) - אולימפיאקוס, הכוכב האדום, שריף/

קבוצת ההגרלה שלנו תכלול 4 או 5 קבוצות, אופ"א עושים מה שבא להם ואי אפשר לדעת מראש. דוגמא למה יכול להיות לפי שנים קודמות:
דינמו טביליסי (גאורגיה), פארול (רומניה), אוררטו (ארמניה), בלקני (קוסובו), אם יהיו 5 בקבוצה אז אולי גם פרטיזני מאלבניה לדוגמא
סיכוי נמוך שהאקן השוודית תהיה שם, וגם סיכוי נמוך יחסית (אבל לא מאוד) שרקאוב הפולנית תהיה שם.

צריך לקוות לא לקבל את האקן או את ראקוב. האקן גם כבר במהלך העונה בליגה שלהם ולמדנו כבר ממקרה קאיירט שזה לא טוב לנו

Shocking4U אמר:
צריך לקוות לא לקבל את האקן או את ראקוב. האקן גם כבר במהלך העונה בליגה שלהם ולמדנו כבר ממקרה קאיירט שזה לא טוב לנו

סיכוי נמוך שנקבל אותם בצמצום.

Shocking4U אמר:

גם אלופת רומניה תהיה הגרלה קשה

שלב בתים שני ברציפות באלופות זה חלום, אבל באמת שאין לי ציפייה למעבר לשלב בתים בקונפרנס נוכח מה שקורה עם המאמן וסגל השחקנים (אולי רוצים להשקיע את הכסף הגדול בנעליים, בסוף זה החלק שבועט בכדור).
בכל אופן - אני רק מקווה שלא נפקשש שלב בתים בקונפרנס לפחות. יש לי תחושה שגם זה בספק גדול מאוד העונה.

לא סתם הנושא הזה מת, לא נראה לי אנשים מסוגלים אפילו לחלום בכיוון של לעשות משהו במפעל כרגע.

DelPiero אמר:
לא סתם הנושא הזה מת, לא נראה לי אנשים מסוגלים אפילו לחלום בכיוון של לעשות משהו במפעל כרגע.

עוד כמה שבועות השם של הנושא ישתנה למוקדמות ליגה אירופית/קונפרנס.

גם אם כל הסגל בעונה שעברה היה נשאר, לא היינו עושים שוב אלופות.

זה גליץ שקורה פעם בעשור.

חשוב מאוד לעבור את הסיבוב הראשון שמגדיל לך דרמטית את הסיכויים לשלב בתים.

אני לגמרי חושב שאפשר לעשות בתים באירופית.
וברור שאם לא עושים בתים בקונפרנס זה חתיכת כישלון.

שנה שעברה מי שרצה והאמין שאפשר לעשות אלופות זה בכר. שמעתם מה שחר בעצמו אמר בהשקת עונה למנויי יהלום שזה לא המקום שלנו. בכר גם עיצב את כל המחנה אימונים סביב זה כדי שנוכל להגיע בשיא הכושר למוקדמות האלופות. אני לא רואה שעושים משהו בכיוון הזה כרגע

Shocking4U אמר:
שנה שעברה מי שרצה והאמין שאפשר לעשות אלופות זה בכר. שמעתם מה שחר בעצמו אמר בהשקת עונה למנויי יהלום שזה לא המקום שלנו. בכר גם עיצב את כל המחנה אימונים סביב זה כדי שנוכל להגיע בשיא הכושר למוקדמות האלופות. אני לא רואה שעושים משהו בכיוון הזה כרגע

זה היה הנחייה של אלברמן לעבוד ככה במחנה אימונים אחרי שהאנליסטים הגיעו למסקנה שצריך לחקות את שריף טירספול, דיברו על זה מלא. לא קשור בכר כל דבר.

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

זה היה הנחייה של אלברמן לעבוד ככה במחנה אימונים אחרי שהאנליסטים הגיעו למסקנה שצריך לחקות את שריף טירספול, דיברו על זה מלא. לא קשור בכר כל דבר.
זה לא מה שאני הבנתי. אני הבנתי שבכר ביקש מהאנליסטים וספיציפית משלי מור לעשות מחקר על קבוצות בסדר גודל דומה והתמקדו בשריף שעשו צ׳מפיונס. אם כבר אז לא כל דבר קשור לאלברמן.

ברור לכם שאם פאני עובר אנחנו מקבלים את פנצווארוש כן?

עדכנתי את הודעת הפתיחה של הנושא אחרי האליפות של דודוגורש בבולגריה ועכשיו שכל הליגות כבר קבעו את האלופה שלהן והרשימה נסגרה

Shocking4U אמר:
ברור לכם שאם פאני עובר אנחנו מקבלים את פנצווארוש כן?

מה שנקרא: שיבואו, נביא בהם

אם אנחנו לא מגיעים לבתים בקונפרנס אני מצפה מאלברמן שיתפטר אחרי החרפה בשבועות האחרונים.

אליאור אמר:
אם אנחנו לא מגיעים לבתים בקונפרנס אני מצפה מאלברמן שיתפטר אחרי החרפה בשבועות האחרונים.
בתים לפחות בקונפרנס ממסלול אלופות זה מאסט.. בעיקר עם הדייגים שמקבלים במוקדמות

חזרה
למעלה