Judokan אמר:Smile אמר:Judokan אמר:בוא במקום זה נניח שהתפרעת והוצאת את כספי הצמפיונס ככה:
- הצעה כספית ענקית לאבו פאני שתביע כלפיו הערכה כדי שיישאר.
- לשים מה שצריך כדי להחתים את חייקין כאופציה ישראלית איכותית לשער
- חמודי כנעאן
- זר איכותי לעמדת הקיצוני
וככה אתה משמר את יתרון האיכות הענק שהיה לך בסגל ונשאר בלי החורים שיש היום.
עם כל הבעיות של השוק הישראלי, אופציות קיימות. וחלק מהבריחה לליגה אגב, זה גם לא לפרק לעצמך את היתרון האיכותי עם פעולות הזויות כמו ההתנהלות מול אבו פאני.
מה זה הצעה כספית ענקית לפאני?
כנעאן שחקן גמור, הוא גם עבר עכשיו פציעה לא פשוטה וזה לקנות חתול בשק. אי אפשר לדעת איך הוא יחזור מהפציעה הזו ולא עליו הייתי שם את הכסף.
דווקא קיצוני (אני מנחש שבמקום פיירו)? למה לא שוער במקום הליצן?
הצעה ענקית לפאני? ברמת השכר של שרי נגיד. מה שהיה צריך לשלם כדי להשאיר אותו.
היה לך ביד שחקן ישראלי מוביל בעמדה שההיצע בה אפסי ומטה. והחליטו לוותר עליו כי "הוא לא שווה שכר של השחקנים המובילים" וכי לא ידעו לתת לו את התחושה של שחקן סופר מוערך.
המהלך המבריק שבגללו היה צריך לחפש עכשיו בנרות קשר זר, ועוד אחד שכנראה יהיה פחות טוב ממנו.
ואם לא היית צריך לבזבז עמדת קשר, היית יכול להביא קיצוני איכותי להיכנס לנעליים של אצילי כדי להביא מספרים בלי לשחרר אף אחד.
ולגבי כנעאן - מבחינתי בשלב הנוכחי, יש פה עסקה שהיא הזדמנות. ג'קי כבר לא מצפה לקבל עליו מיליארדים, ולנו יש יופי של עודפים מהמסעות האירופיים בשביל שאפשר יהיה לקחת הימור בעסקה של (נגיד) 1.5 מיליון יורו. הרי את המיליונים נשקיע בשחקנים, לא?
שווה לעשות עסקה על כנעאן ולקחת את הסיכון - אפילו אם הוא כשיר ל20 משחקים בעונה הוא שחקן ישראלי סופר איכותי. ואני מאמין גם שעם צוות רפואי רציני יותר ביחס חמה שיש באשדוד (דש ממיכאל אוחנה למשל) ידעו להחזיק אותו בריא פה ליותר זמן.
במקרה של פאני אני לא בטוח שעוד 200 אלף היו קונים אותו, הוא כבר עונה שלישית ברצף היה נחוש לצאת לחול בכל מחיר.
לגבי כנעאן, אהבתי שהזכרת את מיכאל אוחנה, זה בדיוק המקרה שממנו צריך להיזהר.
שחקן שסומן ככוכב והפציעות גמרו אותו.
אגב, "את המליונים נשקיע בשחקנים" זו סיסמה ריקה מתוכן של שחר. סתם חיפש איך להרגיע את הקהל.
זה ברור שהוא לא רוצה להשקיע סכומים מטורפים, במקסימום נראה רכש בסביבות 1-1.5 מליון לשחקן הבכיר של החלון, ועוד כל מיני השלמות ב200-500 אלף.
לא שונה מכל חלון בעונות האחרונות.