• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה בשמינית גמר הקונפרנס ליג 2023/24

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אהוב ליבי מתיאס אלמיידה המאמן של אאק שחלמתי שיבוא לפה עשה תוצאה גדולה עם ניצחון של 2-1 של אאק בחוץ על דינמו זאגרב

יאנג בויז בינתיים העונה בליגה השוויצרית:

2 ניצחונות בבית:
מאזן שערים 7-3

2 תיקו במשחקי חוץ
מאזן שערים 3-3

עוד כמה דברים קטנים: השוער הבכיר שלהם פצוע והם משחקים עם השוער המחליף שהוא משמעותית פחות טוב וקיבל כבר כמה גולים ישירות באשמתו + מאמין שיתייעצו עם רפאלוב עליהם כי הוא ו אנדרלכט העיפו את יאנג בויז בשנה שעברה בפלייאוף של הקונפרנס בפנדלים.

אם היינו מארחים את הגומלין הייתי אומר שזה 50-50 כמו ששתי הקבוצות נראות כרגע
אבל זה 65-35 לטובתם לפחות

חייב לנצח בבית. בלי לנצח בבית מן הסתם לא נעלה.

לדעתי משימה כמעט בלתי אפשרית.
אני חושב שהם קבוצה טובה מאיתנו וכבר נכנסו לליגה עם תוצאות לא רעות.
זה באמת יהיה נס אם נעבור.

silvas אמר:
לדעתי משימה כמעט בלתי אפשרית.
אני חושב שהם קבוצה טובה מאיתנו וכבר נכנסו לליגה עם תוצאות לא רעות.
זה באמת יהיה נס אם נעבור.

האמת שפתחו את הליגה לא משהו
הם קבוצה עבירה, הבעיה היא בנו כרגע
קשה לי לראות איך נצליח עם עלי מוחמד כקשר 6 מולם

לא חושב שהם יריבה יותר קשה מהכוכב האדום של שנה שעברה, אבל אין ספק שאכן יהיה ממש לא פשוט

יש הרבה רחשים שהם בסוג של משבר, פתחו את העונה לא טוב, השוער השני שלהם על הפנים, השחקן הכי טוב שלהם (רידר) כנראה נמכר לגלאדבך והם גם מכרו את השחקן הגנה הבכיר שלהם הקיץ.
באמת שאם שואו היה יכול להיות זמין ולתת אוויר לעלי וגאבר, ושוער נורמלי אנחנו יכולנן להיות פייבוריטים, במצב הנוכחי זה 60-40 לטובתם, אבל זה אפשרי.

חייבים לנצח בבית. אם נעשה זאת אני מאוד מאמין שנעבור אותם

תוצאה טובה בבית ונוכל להתווכח, צריך לנצח, תוצאה אחרת ואנחנו כנראה בחוץ

ראיתי את התקצירים של כל משחקי הליגה שלהם. אמנם תקצירים ולא משחקים מלאים (יש גבול..), ובכל זאת -
חסונים מאד, מסודרים, תוקפים ושולטים במהלך משחק - כצפוי מקבוצה מובילה.
יש לקבוצות הקטנות מולן יראה מסוימת - מרבים לעשות פנדלים לא מחוייבים ועבירות לא מחויבות שמביאות לשערים - צריך להמנע מפאולים טיפשיים בצדדים ומקרנות "זולות".
הם בועטים הרבה מחוץ לרחבה - מפנים שחקנים לבעיטות מרחוק והם בועטים חזק, שטוח ומדויק לפינות הנמוכות.
לא ראיתי שהשוער שלהם כזה גרוע - באחד המשחקים קבל אמנם גול קצת הזוי משחקן שבעט מהצד (משהו שנראה כמו נסיון הרמה, אבל יצאה לו בעיטה חזקה), כל השאר היה סביר כולל כמה יציאות טובות כששחקן נשלח מולו במסירות ארוכות לשטח פנוי.
האצטדיון שלם מלא במשחקים הביתיים.

בקיצור - פלייאוף, קל לא יהיה, עדיפים עלינו אמנם אבל לא בלתי עבירים.
הסאונה בסמי יכולה לעזור (אצלם ירד ברד באחד המשחקים באמצע המשחק...), חייבים ניצחון בסמי כדי לטרוף קצת את הקלפים.
ושוב- כמה אפשר לקונן על מרכז השדה הדליל שלנו - אתמול ג'אבר היה זוועה, כשהוא ועלי יצאו נשארנו עם גוני בודד במרכז השדה - זאת בדיחה אפילו לקבוצה כמו חדרה.

בעיטות שטוחות מרחוק זה חיסרון עצום שהשוער שלך זה ניצן

חברים, לפי ספורט5, שחר אתמול בסוף המשחק ירד לחדר ההלבשה וביקש מהשחקנים שיגיעו בפעם השניה לליגת האלופות.
למי שמתלונן שהוא לא עושה מה שצריך.

gargy אמר:
חברים, לפי ספורט5, שחר אתמול בסוף המשחק ירד לחדר ההלבשה וביקש מהשחקנים שיגיעו בפעם השניה לליגת האלופות.

הארנק שלו קיבל תאבון

gargy אמר:

הוא לא בקש... הוא הנחה אותם.

צריך להאמין פשוט זה לא יהיה כמו בכל שנה.
נקווה שהתחת של דגו יעבוד שעות נוספות ושאיכשהו ניצן יתן את משחק חייו
כי אם הם בועטים הרבה מרחוק זה לא טוב לנו

לא יודע למה אבל כבר מהסיבוב השני יש לי הרגשה חזקה שלא רק נעפיל לאלופות, אלא גם נוגרל עם הכוכב האדום בבית ונקבל בראש במשחק בסמי

https://www.facebook.com/groups/MACCABIHAIFA.FC1913/permalink/2232187496970801/?mibextid=Nif5oz

עושה סדר לגבי האירופית

dyarok אמר:
gargy אמר:

הוא לא בקש... הוא הנחה אותם.

בטח גם אלברמן הנחה את קורנו שלא יקבל צהוב ככה שאין מה לדאוג loll

dyarok אמר:
ראיתי את התקצירים של כל משחקי הליגה שלהם. אמנם תקצירים ולא משחקים מלאים (יש גבול..), ובכל זאת -
חסונים מאד, מסודרים, תוקפים ושולטים במהלך משחק - כצפוי מקבוצה מובילה.
יש לקבוצות הקטנות מולן יראה מסוימת - מרבים לעשות פנדלים לא מחוייבים ועבירות לא מחויבות שמביאות לשערים - צריך להמנע מפאולים טיפשיים בצדדים ומקרנות "זולות".
הם בועטים הרבה מחוץ לרחבה - מפנים שחקנים לבעיטות מרחוק והם בועטים חזק, שטוח ומדויק לפינות הנמוכות.
לא ראיתי שהשוער שלהם כזה גרוע - באחד המשחקים קבל אמנם גול קצת הזוי משחקן שבעט מהצד (משהו שנראה כמו נסיון הרמה, אבל יצאה לו בעיטה חזקה), כל השאר היה סביר כולל כמה יציאות טובות כששחקן נשלח מולו במסירות ארוכות לשטח פנוי.
האצטדיון שלם מלא במשחקים הביתיים.

בקיצור - פלייאוף, קל לא יהיה, עדיפים עלינו אמנם אבל לא בלתי עבירים.
הסאונה בסמי יכולה לעזור (אצלם ירד ברד באחד המשחקים באמצע המשחק...), חייבים ניצחון בסמי כדי לטרוף קצת את הקלפים.
ושוב- כמה אפשר לקונן על מרכז השדה הדליל שלנו - אתמול ג'אבר היה זוועה, כשהוא ועלי יצאו נשארנו עם גוני בודד במרכז השדה - זאת בדיחה אפילו לקבוצה כמו חדרה.

ממה שראיתי בתקציר נגד ווינטרהואר הם גם לוחצים הרבה ושמים גולים מחטיפות כדור בשליש של היריבה.

בכנות שאני לא רואה מה יש לסגל הנוכחי למכור מול קבוצת דרג ג' אירופית. לא מאמין שנעבור, ועם כל הרומנטיקה שבדבר אני גם סופר חושש ממה שיקרה לנו העונה אם נעלה (גם מבחינת הופעה בצמפיונס וגם מבחינת עומס על הסגל, שהוא סהכ מאוד קצר).
הרי אנחנו יודעים שהכסף שיתקבל יושקע בתירוצים ולא בשדרוגים המתאימים והנחוצים.

חזרה
למעלה