KevinDurant אמר:אז בסוף במחזור 6 שאנחנו "בשיא העונה" אנחנו עולים עם כיוף, גוני(?), סוף, נהואל(?) וחזיזה.
זה הסגל של מכבי חיפה.
כיוף זה מחדל.
כל השאר זה נטו כי פלורס מאמין בהם
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
KevinDurant אמר:אז בסוף במחזור 6 שאנחנו "בשיא העונה" אנחנו עולים עם כיוף, גוני(?), סוף, נהואל(?) וחזיזה.
זה הסגל של מכבי חיפה.
מאמין בהם כי זה מה יש. אני קורא עכשיו שמוחמד יחזור להרכב במקום גוני. באופן די עצוב סוף השחקן הכי טוב שלנו ב2 משחקים האחרונים, אומר הרבה לאן הגענו.כובע קש אמר:KevinDurant אמר:אז בסוף במחזור 6 שאנחנו "בשיא העונה" אנחנו עולים עם כיוף, גוני(?), סוף, נהואל(?) וחזיזה.
זה הסגל של מכבי חיפה.
כיוף זה מחדל.
כל השאר זה נטו כי פלורס מאמין בהם
benrey אמר:לפני שמדברים על רכש, צריך מאמן
benrey אמר:לפני שמדברים על רכש, צריך מאמן
Smile אמר:מכבי חיפה צריכה לחשוב על ינואר.
המהלך הראשון זה להביא 10 במקום נהואל.
אם לא רוצים להיפטר ממנו כל כך מהר שיביאו מישהו בנוסף, גם ככה השאירו משבצת של זר לא יודע לכבוד מה.
Smile אמר:מכבי חיפה צריכה לחשוב על ינואר.
המהלך הראשון זה להביא 10 במקום נהואל.
אם לא רוצים להיפטר ממנו כל כך מהר שיביאו מישהו בנוסף, גם ככה השאירו משבצת של זר לא יודע לכבוד מה.
benrey אמר:https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=522039
זה למה אני אוהב אותו ואובססיבי לגביו
בכל מקום עבודה, לא משנה באיזה תחום, אנשים כמו ברק בכר עושים את ההבדל.
השאיפה למצויינת, הרצון ללמוד ולהתחדש, זה מושא להערצה.
לפני כמה שנים כשעבדתי באינטל הוא בא להרצות ואני זוכר שרוב הקולגות שלי אפילו לא התעניינו בכדורגל, ועדיין התפעלו מכמה בן אדם מרשים הוא.
יש לו עוד המון שנים בכדורגל, הוא עוד יחזור, אולי עוד שנה, חמש או עשר, אבל בעיניי בכל רגע נתון אני אעדיף אותו על פני כל מאמן ישראלי אחר, ולבטח על פני מאמנים ארגנטינאים חסרי נסיון.
benrey אמר:https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=522039
זה למה אני אוהב אותו ואובססיבי לגביו
בכל מקום עבודה, לא משנה באיזה תחום, אנשים כמו ברק בכר עושים את ההבדל.
השאיפה למצויינת, הרצון ללמוד ולהתחדש, זה מושא להערצה.
לפני כמה שנים כשעבדתי באינטל הוא בא להרצות ואני זוכר שרוב הקולגות שלי אפילו לא התעניינו בכדורגל, ועדיין התפעלו מכמה בן אדם מרשים הוא.
יש לו עוד המון שנים בכדורגל, הוא עוד יחזור, אולי עוד שנה, חמש או עשר, אבל בעיניי בכל רגע נתון אני אעדיף אותו על פני כל מאמן ישראלי אחר, ולבטח על פני מאמנים ארגנטינאים חסרי נסיון.