• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי קינדה חיפה 2025/2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
KevinDurant אמר:
אז בסוף במחזור 6 שאנחנו "בשיא העונה" אנחנו עולים עם כיוף, גוני(?), סוף, נהואל(?) וחזיזה.

זה הסגל של מכבי חיפה.

כיוף זה מחדל.
כל השאר זה נטו כי פלורס מאמין בהם

כובע קש אמר:
KevinDurant אמר:
אז בסוף במחזור 6 שאנחנו "בשיא העונה" אנחנו עולים עם כיוף, גוני(?), סוף, נהואל(?) וחזיזה.

זה הסגל של מכבי חיפה.

כיוף זה מחדל.
כל השאר זה נטו כי פלורס מאמין בהם
מאמין בהם כי זה מה יש. אני קורא עכשיו שמוחמד יחזור להרכב במקום גוני. באופן די עצוב סוף השחקן הכי טוב שלנו ב2 משחקים האחרונים, אומר הרבה לאן הגענו.

אני לא חושב שקאני היום יותר טוב מסוף לדוגמה.

שלוש מטרות לשני החלונות הקרובים:
1. להשאיר את השלד הקיים: ירמקוב, בטאיי, קורנו, עיסאת ועלי מוחמד חייבים להישאר פה בעונה הבאה. אחרת לא עשינו כלום. אני מקווה שגם סטויארט יוכיח שהוא שווה פה הרכב.
2. לחזק על הקיים: אין מה לפרט כאן יותר מדי. צריכים ארבעה שחקנים לפחות להרכב.
3. לשחרר את העודפים: האתגר הזה יכול להתברר כמשהו שבעוכרינו ואני מקווה מאוד שהרשימה הזו לא תתארך. כרגע היא כוללת את שואו, סברינה ונהואל. נקווה שלא יכנסו עוד שחקנים לרשימה הזו.

השוק המקומי חלש ועם זרים שחר כבר לא ילמד לעבוד. יש פה בעיה בסיסית מאוד.

בנו פה את אחת ההתקפות הפחות מוכשרות בליגה

מכבי חיפה צריכה לחשוב על ינואר.
המהלך הראשון זה להביא 10 במקום נהואל.
אם לא רוצים להיפטר ממנו כל כך מהר שיביאו מישהו בנוסף, גם ככה השאירו משבצת של זר לא יודע לכבוד מה.

Smile אמר:
אם לא רוצים להיפטר ממנו כל כך מהר שיביאו מישהו בנוסף, גם ככה השאירו משבצת של זר לא יודע לכבוד מה.

ליאור עוד יביא חלוץ עם המחשבה שלו.

Smile אמר:

לא יודע איזה זר איכותי יגיע לפה עכשיו.
אנחנו מדינה במלחמה אל תשכחו.

עד ינואר כבר תיגמר המלחמה
טראמפ לוחץ לסיים את העסק הזה נמאס לו לשרוף פה כסף.

מעתיק את מה שכתבתי בנושא של פלורס:

לא פלא שבחרו את פלורס. ההתנהלות שלו ממש משקפת בעיני את הכאוס הניהולי של המועדון הזה שמסתכם במילה אחת : קיצוניות.

פלורס טוב מאוד בהכנה למשחק - גרוע מאוד בתגובה
מכבי קבוצה ענקית עם פוטנציאל משוגע- מתנהלת כמו מועדון בליגה א
כל ניצחון הוא חגיגה - וכל הפסד הוא טרגיה
ליאור רפאלוב אמור לדעת לזהות שחקני התקפה - חיזק רק את ההגנה
והרשימה עוד ארוכה

ואני באמת תוהה כשהם בחרו אותו מה בעצם היו קריטריונים לבחירה ? הרזומה שלו לא מרשים ומבחינת כדורגל, זה די ברור שהאני מאמין שלו לא מתאים לדיאניי של המועדון.

זה משאיר רק אופציה אחת וזאת אותה תשובה לגבי מה עושה פה המנכל שלנו: אין באמת היררכיה ובעלי המקצוע לעולם ועד יהיו חלק ממערכת שמשרת אדם אחד ומשפחתו ולא את טובת המועדון.

הבחירה הזו היא חלק משרשרת התנהלויות מביכות שמשדרות את התנהלות של מועדון קטן וזה מחלחל חזק ומהר - מנחשי ההימורים הם קצת כמו השוק של הבורסה בעיני פה וזה פשוט מביך. תל אביב ירדו להפסקה ב 0-0 נגדנו תחילת עונה והאוהדים שורקים להם כבר בוז. בסוף המשחק המאמן שלנו שמח בתיקו שלא תרם לנו כלום.

לאן הגענו ?

פתיחת העונה הנוכחית של מכבי חיפה היא הגרועה ביותר מאז 2018/19 (פרד רוטן אימן).

הפער הצטמצם ל - 8!!!!!
קדימה ריינה, הפועל ירושלים... אפשר לעשות את זה!

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=522039
זה למה אני אוהב אותו ואובססיבי לגביו
בכל מקום עבודה, לא משנה באיזה תחום, אנשים כמו ברק בכר עושים את ההבדל.
השאיפה למצויינת, הרצון ללמוד ולהתחדש, זה מושא להערצה.
לפני כמה שנים כשעבדתי באינטל הוא בא להרצות ואני זוכר שרוב הקולגות שלי אפילו לא התעניינו בכדורגל, ועדיין התפעלו מכמה בן אדם מרשים הוא.
יש לו עוד המון שנים בכדורגל, הוא עוד יחזור, אולי עוד שנה, חמש או עשר, אבל בעיניי בכל רגע נתון אני אעדיף אותו על פני כל מאמן ישראלי אחר, ולבטח על פני מאמנים ארגנטינאים חסרי נסיון.

benrey אמר:
לפני כמה שנים כשעבדתי באינטל הוא בא להרצות ואני זוכר שרוב הקולגות שלי אפילו לא התעניינו בכדורגל, ועדיין התפעלו מכמה בן אדם מרשים הוא.
יש לו עוד המון שנים בכדורגל, הוא עוד יחזור, אולי עוד שנה, חמש או עשר, אבל בעיניי בכל רגע נתון אני אעדיף אותו על פני כל מאמן ישראלי אחר, ולבטח על פני מאמנים ארגנטינאים חסרי נסיון.

לא יחזור תחת בכר. ומסכים לגבי כל מה שאמרת ומעל הכל הוא גם בן אדם.

benrey אמר:

הוא מרצה ולא מאמן כבר שנתיים וחצי. נא לא להתבלבל בין הדברים. רק אומר שגם מוריניו נהיה פינישד אחרי עשר שנות אימון בערך.

מכבי תקועה בפידבק לופ שהולך להיות גרוע יותר מהקודמים בגלל ההפרש המטורף בין התקרה הגבוהה מאוד של המועדון שיוצרת את הציפייה והלחץ לבין הרצפה הנמוכה מאוד שאנחנו נגרר אליה בגלל איש מבוגר וחסר כל מודעות עצמית, יחד עם משפחתו ועסקניו

פידבק לופ באודיו נוצר הרבה פעמים כשמחברים משהו לא נכון. במכבי הכבלים כבר קרועים ולא ראויים למחזור. וכמובן החיבור רקוב בצד השני של הכבל - ראש המערכת

לא יודע אם שמתם לב אבל הבמאי צילם את הפנים של השחקנים במחצית והם היו כבר בסטרס מהשריקות בוז. ככל שהשריקות בוס מתעצמות מתפרץ אצלנו הפידבק הזה הכי מהר שיש. אני לא בא בטענות לאוהדים - אבל שום שחקן שיכניסו או יביאו וכנל מאמן מאמן יצילו את הקבוצה מאבדון

יענקלך

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה