hezildo
אגדת מועדון
רק מכבי אמר:גורה נפצע ויעבור mri בברך.
תעשו פרצוף מופתע.
מתי ואיך זה קרה?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רק מכבי אמר:גורה נפצע ויעבור mri בברך.
תעשו פרצוף מופתע.
HaifaWave אמר:שחקנים פה הולכים כמו זבובים
זה בדיוק הציטוטים של לפני משחק שמקבלים בו בראש.DelPiero אמר:במכבי חיפה אמרו לקראת המפגש נגד מכבי ת"א: "אנחנו אחרי שני משחקים לא טובים, חוזרים לקהל שלנו. יש לנו על מה לשחק, לשחקנים יש על מה לשחק. באים לשחק בשביל המועדון".
יש לי בחילה הציטוטים האלה כבר
KevinDurant אמר:זה בדיוק הציטוטים של לפני משחק שמקבלים בו בראש.DelPiero אמר:במכבי חיפה אמרו לקראת המפגש נגד מכבי ת"א: "אנחנו אחרי שני משחקים לא טובים, חוזרים לקהל שלנו. יש לנו על מה לשחק, לשחקנים יש על מה לשחק. באים לשחק בשביל המועדון".
יש לי בחילה הציטוטים האלה כבר
רק חסר שיענקלה היה מגיע לאימון בוקר לדבר עם השחקנים
DelPiero אמר:"יש שחקנים שלא מבינים מה זה לשחק בחיפה"
המסרים האלה צריכים לעבור אפדייט. נראה לי שהשחקנים מבינים מצוין מי זאת הקבוצה של יענקל'ך
אמירה נכונה לפי דעתי. יש כמה שחקנים בודדים שחושבים שהם במועדון כדורגל מקצועי ולא יודעים שהם במועדון הכדורגל הכי רקוב ומושחת שהיה מהיום ששיחקו פה כדורגל.Daniel123 אמר:DelPiero אמר:"יש שחקנים שלא מבינים מה זה לשחק בחיפה"
המסרים האלה צריכים לעבור אפדייט. נראה לי שהשחקנים מבינים מצוין מי זאת הקבוצה של יענקל'ך
אמירה טיפשית.
מביאים שחקנים שלא מתאימים לרמה ומצפים מהם להיראות כמו שחקנים מהטופ.
זו הרמה שלהם וזה מה שהם שווים, אמרנו מלכתחילה שהשחקנים שהביאו לא מתאימים למכבי חיפה.
שיהיה להם בהצלחה עכשיו.
אי אפשר להביא שחקנים כמו סילבה קאני, זוהר זסנו, אגבה ועוד ועוד ... ולצפות מהם שיצליחו להוביל את מכבי חיפה.
זה ניתוק וחוסר הבנה בכדורגל ברמה הכי בסיסית שיש.
תיקנתי לךlemmacantor אמר:משלב בתים באלופות לשלב בתים בגביע השוקו ללאומית ב - 4.5 שנים. Well Done. והכי אבסורדי שההנהלה הובילה את המהלך הזה באופן מכוון כל הזמן הזה.
Daniel123 אמר:DelPiero אמר:"יש שחקנים שלא מבינים מה זה לשחק בחיפה"
אמירה טיפשית.
זו הרמה שלהם וזה מה שהם שווים, אמרנו מלכתחילה שהשחקנים שהביאו לא מתאימים למכבי חיפה.
שיהיה להם בהצלחה עכשיו.
אי אפשר להביא שחקנים כמו סילבה קאני, זוהר זסנו, אגבה ועוד ועוד ... ולצפות מהם שיצליחו להוביל את מכבי חיפה.
גם בקדנציה הראשונה של בכר היו לנו שחקנים שבקלות יכולים להשתלב בקבוצה של העונה מבחינת יכולת - צ'יבוטה, אלפונס, דוניו, מאבוקה, אביאל זרגרי, ינון אליהו, מוחמד עוואד... ההבדל הוא שהם היו מוקפים בכוכבים וגם אם הם היו החוליה החלשה בקבוצה שלהם זה לא הורגש בכללAdi81 אמר:Daniel123 אמר:DelPiero אמר:"יש שחקנים שלא מבינים מה זה לשחק בחיפה"
אמירה טיפשית.
שיהיה להם בהצלחה עכשיו.
הבעיה היא לא בשחקנים, גם לא השחקנים שהזכרת.
הבעיה היא בהנהלה, בצוות המקצועי והרפואי
MH13 TILL I DIE אמר:גם בקדנציה הראשונה של בכר היו לנו שחקנים שבקלות יכולים להשתלב בקבוצה של העונה מבחינת יכולת - צ'יבוטה, אלפונס, דוניו, מאבוקה, אביאל זרגרי, ינון אליהו, מוחמד עוואד... ההבדל הוא שהם היו מוקפים בכוכבים וגם אם הם היו החוליה החלשה בקבוצה שלהם זה לא הורגש בכללAdi81 אמר:Daniel123 אמר:אמירה טיפשית.
שיהיה להם בהצלחה עכשיו.
הבעיה היא לא בשחקנים, גם לא השחקנים שהזכרת.
הבעיה היא בהנהלה, בצוות המקצועי והרפואי