• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי קינדה חיפה 2025/2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
רדו מאצילי. כמבקר הכי חריף של ההנהלה, לא היה פה פאק שלהם. חוץ מזה הוא חתם על חוזה חדש קצת לפני שעזב לאמירויות וגם הביע את כל ההסכמות לחזור בדצמבר 2024. אדם בוגדני לגמרי. לא גבר. סמרטוט.

מה שכן, אם הייתי בעלים עשיר מעל 30 שנה בליגת העל, לא היו מעיזים לעשות דברים כאלה. שחר הוא בעצמו זונה של כולם.

HaifaWave אמר:
שלושה דברים שהיו יכולים לשנות את השנתיים האחרונות ומסמלים את זה שמנהלים אותנו חובבנים:
1. מציעים עוד 100 אלף דולר לאצילי בכל עונה ומראים לו שרוצים אותו.
2. בכר (שאימן את קאנגווה) מביא אותו מהכוכב למכבי חיפה.
3. באר שבע בזמן שעקבו אחרי פדראו הבחינו בונטורה והחליטו להביא אותו. אנחנו נשארנו עם פדראו.
יש 3-4 החלטות כאלה כל שנה. הבעיה שב3-4 שנים האחרונות לקחנו את כל ההחלטות האלה הפוך לגמרי.

שום דבר ממה שקורה פה ב3 שנים האחרונות לא מקרי, הכל "מגיע" לנו

הייתי מעיף את
איציק עובדיה
רפאלוב
דודו בזק
הצוות הרפואי והפיזיולוגי
מחליף את כל אלה ומסדר שם כל מה שצריך
בלי קשר שבכר כנראה יכשל אבל לו יש חוזה לעונה הבאה, אז לפחות הייתי עושה סדר במחלקות האחרות

HaifaWave אמר:
הייתי מעיף את
איציק עובדיה
רפאלוב
דודו בזק
הצוות הרפואי והפיזיולוגי
בלי קשר שבכר כנראה יכשל אבל לו יש חוזה לעונה הבאה, אז לפחות הייתי עושה סדר במחלקות האחרות

הבעיה ששחר יביא מחליפים באותה רמה. מאמן כן יכול לעשות טוב יותר לטווח מסוים. כמו פלסטר, אבל בגדול אי אפשר לייפות את זה שבלי בעלות חדשה, לא נהיה מועדון רציני.

lemmacantor אמר:
HaifaWave אמר:
הייתי מעיף את
איציק עובדיה
רפאלוב
דודו בזק
הצוות הרפואי והפיזיולוגי

הבעיה ששחר יביא מחליפים באותה רמה. מאמן כן יכול לעשות טוב יותר לטווח מסוים. כמו פלסטר, אבל בגדול אי אפשר לייפות את זה שבלי בעלות חדשה, לא נהיה מועדון רציני.
נוכל להיות מועדון רציני לפרקים אבל תמיד נישאר אפיזודה חולפת, בדיוק כמו הצהבת של לוני

חייב מישהו שיסביר לי מה זה ההרכב המוזר הזה שבכר עולה איתו

צריך לחשוב מה הסיכוי הכי גבוה שבעוד שנתיים הקבוצה תיראה טוב יותר. אני רואה שלוש אפשרויות:
1. ממנים צוות זר כולל מנהל מקצועי - אפשרות שבה הסיכוי לשיפור הוא נמוך לאור הזרים שמביאים לפה.
2. ממשיכים עם בכר ורפאלוב - אפשרות עדיפה ממינוי צוות זר, אבל הסיכוי לכישלון הוא גבוה מהסיכוי להצלחה.
3. מינוי צוות ישראלי אחר - לדעתי האפשרות הכי טובה שיש היא להביא את מה שמצליח במועדונים אחרים - ברדה/ אלמוג כהן וברק יצחקי/ קוז'וך.
נכון, לא מדובר באפשרות הכי נוצצת, אבל זו האפשרות הכי טובה ועם סיכויי ההצלחה הכי גבוהים בעיניי מבין מה שעל השולחן.

HaifaWave אמר:
צריך לחשוב מה הסיכוי הכי גבוה שבעוד שנתיים הקבוצה תיראה טוב יותר. אני רואה שלוש אפשרויות:
1. ממנים צוות זר כולל מנהל מקצועי - אפשרות שבה הסיכוי לשיפור הוא נמוך לאור הזרים שמביאים לפה.
2. ממשיכים עם בכר ורפאלוב - אפשרות עדיפה ממינוי צוות זר, אבל הסיכוי לכישלון הוא גבוה מהסיכוי להצלחה.
3. מינוי צוות ישראלי אחר - לדעתי האפשרות הכי טובה שיש היא להביא את מה שמצליח במועדונים אחרים - ברדה/ אלמוג כהן וברק יצחקי/ קוז'וך.
נכון, לא מדובר באפשרות הכי נוצצת, אבל זו האפשרות הכי טובה ועם סיכויי ההצלחה הכי גבוהים בעיניי מבין מה שעל השולחן.

זה לא משנה כל עוד שחר הוא הבעלים

כובע קש אמר:
HaifaWave אמר:

זה לא משנה כל עוד שחר הוא הבעלים
ברור שזה פלסטר אבל בכל זאת עדיף שמשהו יצליח והקהל עכשיו לא יתעוור מההצלחה לשם שינוי

מילה על הצעירים שעולים מהנוער - לא כולם ישתלבו פה ויהיו ברמה מספקת, אבל מעודד לראות שרובם עולים לבוגרים מוכנים יותר פיזית ומנטלית.

מעריך שבעונה הבאה יהיו בסגל הבוגרת גולנקוב, פיינגזיכט, שטייפמן, אמיר, רטנר וגרימברג, כשאהוד, חלאיילי ו-ווהב ינסו לתפוס מקום גם ולוסקי יהיה בנוער ויקבל גם דק׳ בבוגרת.

לא חושב שנכון לבנות סגל עם כל כך הרבה צעירים, בטח בלי ישראלים מובילים לידם, אבל חושב שלשם אנחנו הולכים. אם זה הכיוון באמת, רצוי שיבנו (ספויילר: לא יקרה) מעטפת מתאימה לכך. אחרת, הם יראו כמו הפועל ת״א בעונות שהתלהבו יתר על המידה משילוב צעירים.

לגבי שטייפמן, מזכיר לי את הדיבור על יונתן לייש בזמנו. גם עליו אמרו שיש לו נתונים אירופאים, יצא למבחנים בקבוצות בחו״ל ובסוף ראינו איך זה נגמר כשחקן בסדר בהפועל ירושלים.
אלעד אמיר זה טייפקאסט שונה, הוא לא גבוה או פיזי במיוחד וזה פרופיל שיותר מזכיר את תומר לנס שגם אותו היללו מאוד מהר ונצטרך לראות מה קורה איתו.

Shocking4U אמר:
לגבי שטייפמן, מזכיר לי את הדיבור על יונתן לייש בזמנו. גם עליו אמרו שיש לו נתונים אירופאים, יצא למבחנים בקבוצות בחו״ל ובסוף ראינו איך זה נגמר כשחקן בסדר בהפועל ירושלים.
אלעד אמיר זה טייפקאסט שונה, הוא לא גבוה או פיזי במיוחד וזה פרופיל שיותר מזכיר את תומר לנס שגם אותו היללו מאוד מהר ונצטרך לראות מה קורה איתו.

זה נכון תמיד לשחקני נוער בכל העמדות.
חובת ההוכחה עליהם והמועדון צריך לייצר להם את המסלול המתאים ביותר להראות שהם מתאימים.

ספציפית העונה, בגלל ריבוי הכישרונות, ההצלחה בליגת האלופות לנוער והכישלון של הקבוצה הבוגרת, אנחנו שומעים הרבה יותר רעש תקשורתי סביב שחקני הנוער. הסוכנים מבינים את המצב וכל שחקן שנמצא במו"מ מול הקבוצה, פתאום צץ לתודעה דרך כתבות בתקשורת ומקבל דק' משחק. עכשיו זה תורם של שטייפמן וגרימברג. לא מזמן אבי זהבי העלה סרטונים של גבאי בטוויטר, הסוכן של דרזי קרא ברדיו חיפה לתת לו דק' כי אין 10, לוסקי כמעט עבר לבית"ר, פורסם על אי השתתפות של פיינגזיכט בבוגרים עד שיחתום ועוד. זו תופעה שהתחילה אחרי המונדיאליטו עם חלאיילי ופיינגולד ולא הייתה קודם (בטח לא במידות האלו).

עברו פה בערך 8-10 שחקנים זרים העונה (מי סופר?) ואף אחד לא משדרג. פשוט מדהים

עדיין מאמין שמישהו מהשלישיה יוקרב כדי להשתיק מחאה. המועמד הראשי בכר. אבל לא פוסל גם שעובדיה.

lemmacantor אמר:
עדיין מאמין שמישהו מהשלישיה יוקרב כדי להשתיק מחאה. המועמד הראשי בכר. אבל לא פוסל גם שעובדיה.

עובדיה האחרון שיוקרב

https://youtube.com/shorts/52nLaJkrTqo?si=NJdRnRLFwhSfUUtm

לא ברק.
אוהדים לא רוצים שחקנים שיתנו את ה100 אחוז.
אוהדים רוצים שחקנים שישחקו טוב.

המחאה מוצדקת כי אין דרך אחרת להעיר את המועדון הזה.

HaifaWave אמר:
https://youtube.com/shorts/52nLaJkrTqo?si=NJdRnRLFwhSfUUtm

לא ברק.
אוהדים לא רוצים שחקנים שיתנו את ה100 אחוז.
אוהדים רוצים שחקנים שישחקו טוב.

המחאה מוצדקת כי אין דרך אחרת להעיר את המועדון הזה.

אני עם ברק.
מה יש לשרוק בוז לשחקן שנותן 100% ולא מצליח?
זה בדיוק אחד המקרים שחשוב דווקא לעודד את השחקן.
הביקורות צריכות להיות למי שמעל השחקן.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה