ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מי יבחר את העוזר מאמן זאת השאלה ומה זה אומר שבכר שהתעקש כל כך על צרפתי נשאר בלעדיו אחרי חצי שנה?רק מכבי אמר:2 עדכונים חשובים:
- גיא צרפתי עוזב. מהלך טוב מאוד לדעתי. הגיע הזמן לרענון של צוות האימון. הייתי שמח מאוד אם היה מגיע מישהו זר. אבל אסתפק במישהו שמביא רוח רעננה ואימון מתקדם.
-הוחלט להאריך את ההסכם אם כפ"ס גם לעונה הבאה. חרזי ככל הנראה יהיה אחראי על הפרויקט.
KevinDurant אמר:בכר מדבר הרבה פעמים על הרבה עזיבות ובהרבה מקומות, לא רק שחקנים.
אני לא חושב שזה יקרה, אבל אין ספק שהגיע הזמן לחריש עמוק פה בכל תחום אפשרי.
רפואי, שיקום, כושר, אנליזה, צוות מקצועי, שחקנים. כל מקום.
Shocking4U אמר:מי יבחר את העוזר מאמן זאת השאלה ומה זה אומר שבכר שהתעקש כל כך על צרפתי נשאר בלעדיו אחרי חצי שנה?רק מכבי אמר:2 עדכונים חשובים:
- גיא צרפתי עוזב. מהלך טוב מאוד לדעתי. הגיע הזמן לרענון של צוות האימון. הייתי שמח מאוד אם היה מגיע מישהו זר. אבל אסתפק במישהו שמביא רוח רעננה ואימון מתקדם.
-הוחלט להאריך את ההסכם אם כפ"ס גם לעונה הבאה. חרזי ככל הנראה יהיה אחראי על הפרויקט.
בעולם תקין הוא גם קובע מי השוער שלוlemmacantor אמר:Shocking4U אמר:מי יבחר את העוזר מאמן זאת השאלה ומה זה אומר שבכר שהתעקש כל כך על צרפתי נשאר בלעדיו אחרי חצי שנה?רק מכבי אמר:2 עדכונים חשובים:
בעולם תקין המאמן קובע את צוותו
מי זה החבר מתאילנד? וייזינגר כאילו?רק מכבי אמר:להבנתי צפויים עוד שינויים...
גם החבר מתאילנד בדרך החוצה.
Shocking4U אמר:מי זה החבר מתאילנד? וייזינגר כאילו?רק מכבי אמר:להבנתי צפויים עוד שינויים...
גם החבר מתאילנד בדרך החוצה.
שיקח איתו גם את זילפה, אורי הראל ואת צוות האנליסטים והצוות הרפואי.
אנשים מפילים יותר מדי על דרור שמשון, פציעות זה הרבה יותר מרק מאמן כושר.