• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי קינדה חיפה - נושא רשמי לעונת 2026/2027

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:
רק מכבי אמר:
להבנתי צפויים עוד שינויים...
גם החבר מתאילנד בדרך החוצה.
מי זה החבר מתאילנד? וייזינגר כאילו?
שיקח איתו גם את זילפה, אורי הראל ואת צוות האנליסטים והצוות הרפואי.

אנשים מפילים יותר מדי על דרור שמשון, פציעות זה הרבה יותר מרק מאמן כושר.

החבר מתאילנד זה איש שיושב לו בתאילנד ומנהל חלק גדול מכל מה שקשור לנתונים ודאטה במכבי חיפה. ומשפיע קשר ישיר על הקבוצה. נשאר מאחורי הקלעים כביכול אבל משמעותי.

והגיע הזמן לעשות סוף לפארטיה הזאת שהוא יושב לו שם רחוק מכולם וחושב שהוא יוכל בשלט רחוק לעשות דברים ופעולות.
עוד רבע נקודה לרפאלוב שמסיים את ההזיה הזאת.

מכיוון שאני יודע שלפחות בעבר (בגלגול אחר של הפורום. בימי MHFC העליזים) אותו חבר מתאילנד גם קרא כאן, וייתכן שגם היום, אז אני שומר על כבודו ולא מרחיב. למרות שזה דבר שמאוד מכעיס אותי כבר הרבה מאוד זמן.

לגבי שאר הצוותים, יהיו שינויים גם בצוות האנליסטים.
הייתי שם לב גם לנושא התזונה והבריאות שאמור לעבור שינוי מסוים.

מבחינתי כל שינוי בכל מחלקה הוא מבורך. והלוואי ונראה עוד תזוזות.

ייאמר לזכות ליאור שהוא היה במקומות גדולים וראה איך דברים עובדים. והוא לפחות מנסה להביא חלק מהדברים גם לכאן. הבסיס הרעיוני הנכון, השאלה כמו תמיד במכבי חיפה היא יכולת הביצוע. והמבצעים.
וכשאלו הנפשות הפועלות זה לא שיש כרגע יותר מידי מקום לאופטימיות.
תרשה לי לרשום אז, אני לא מתבייש ששכחתי שפיש עדיין במועדון בכלל. אבל כן מקווה שכל מחלקת הדאטה והאנליזה תעבור מהפכה רצינית, אני לא סתם מדבר על זה כבר תקופה, זה מערכת שלא מתפקדת מספיק טוב.
אבל רק לאחרונה ראיתי שהוא היה אקטיבי בחיפוש אחר מפתח full stack למחלקת הטכנולוגיה אז הייתי מחכה עם זה.

שוב אומר שהייתי עושה הכל כדי להחזיר את אדם דיוויד למערכת ואני מאמין שכלכלית אפשר להציע לו משמעותית יותר ממה שהוא מרוויח בנבחרת.

התזונאית שהייתה בתקופת בכר שעבדה גם עם רמי גרשון היא אשת מקצוע פצצה וצריך להחזיר אותה. גם את אלעד אשכנזי הייתי מעיף בפעם השלישית מהמועדון.

בנוגע לפיזיולוגי אני מקווה שהם לא יסתפקו בלהחליף מאמן כושר, צריך להחליף את כל המערך הפיזיולוגי. להביא מישהו שמבין במדעי ספורט, להביא פיזיולוגים חדשים, מערך שיקום חדש. הכל חדש.

הייתי שמח גם למאמן נייחים חדש, מאמן שוערים חדש. הבעיה ששילוב של אנשי מקצוע זרים עם ישראלים בדרך כלל לא עובד טוב ואני לא רואה אנשי מקצוע ישראלים מצויינים שרלוונטיים להביא לצערי.

רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:
רק מכבי אמר:
להבנתי צפויים עוד שינויים...
גם החבר מתאילנד בדרך החוצה.

החבר מתאילנד זה איש שיושב לו בתאילנד ומנהל חלק גדול מכל מה שקשור לנתונים ודאטה במכבי חיפה. ומשפיע קשר ישיר על הקבוצה. נשאר מאחורי הקלעים כביכול אבל משמעותי.

והגיע הזמן לעשות סוף לפארטיה הזאת שהוא יושב לו שם רחוק מכולם וחושב שהוא יוכל בשלט רחוק לעשות דברים ופעולות.

מכיוון שאני יודע שלפחות בעבר (בגלגול אחר של הפורום. בימי MHFC העליזים) אותו חבר מתאילנד גם קרא כאן, וייתכן שגם היום, אז אני שומר על כבודו ולא מרחיב. למרות שזה דבר שמאוד מכעיס אותי כבר הרבה מאוד זמן.

ייאמר לזכות ליאור שהוא היה במקומות גדולים וראה איך דברים עובדים. והוא לפחות מנסה להביא חלק מהדברים גם לכאן. הבסיס הרעיוני הנכון, השאלה כמו תמיד במכבי חיפה היא יכולת הביצוע. והמבצעים.
כמו תמיד במכבי חיפה, לא פחות חשוב ממי עוזב, חשוב מי מגיע.

אני סתם זורק משהו, אם במקום גיא צרפתי נקבל את איתי מרדכי אז מה עשינו פה? או במקום זילפה את אנטמן לדוגמה.

"ומאמן הכושר, אורי הראל, צפויים להמשיך"
ברור שימשיך, עושה עבודה מדהימה. אבל העיקר לבוא רק על דרור שמשון

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:

כמו תמיד במכבי חיפה, לא פחות חשוב ממי עוזב, חשוב מי מגיע.

אני סתם זורק משהו, אם במקום גיא צרפתי נקבל את איתי מרדכי אז מה עשינו פה? או במקום זילפה את אנטמן לדוגמה.

אתה צודק. חובת ההוכחה עליהם להביא תחליף איכות יותר.

ויחד עם זאת, ההחלטה להזיז אנשים כשלעצמה היא התקדמות. ולכל הפחות הכרה בטעות ובצורך לתקן/לשנות.

Kaka אמר:
יאיר מרדכי, רכש קלאסי.

נשאיר את הדיון לגביו לנושא המלפפונים (אני בעד. רכש מעניין).

מה שכן, החתמה בלי הדלפות. מבורך מאוד. כן ירבו.

Shocking4U אמר:

הוא אחראי על הקונוסים והGPS
לא כזה קריטי

ToniKroos אמר:
Shocking4U אמר:

הוא אחראי על הקונוסים והGPS
לא כזה קריטי

השחקנים שלנו באמת משחקים כמו קונוסים.

לא הייתי בונה סגל כ"כ עמוק
השנה היו 7 שחקני נוער, הייתי משאיר 5 מהם
איתם בונה סגל של 22 שחקנים. עוד 7 שחקנים זרים ו 10 ישראלים
ירמקוב ושוער משנה
אמיר סייף גולדברג עיסאת בטאי ינון ושטיפמן ומוסיף בלם זר
מוחמד אזולאי רטנר השחקן מקרית שמונה וחייב לפחות 2 קשרים במרכז
חורה גבאי גרימברג מלמד בנסון לוסקי ומביא חלוץ
אני יודע שזה לא בדיוק 22 שחקנים ואין מספיק זרים אבל זה צריך להיות הכיוון המשוער

Adi81 אמר:
לא הייתי בונה סגל כ"כ עמוק
השנה היו 7 שחקני נוער, הייתי משאיר 5 מהם
איתם בונה סגל של 22 שחקנים. עוד 7 שחקנים זרים ו 10 ישראלים
ירמקוב ושוער משנה
אמיר סייף גולדברג עיסאת בטאי ינון ושטיפמן ומוסיף בלם זר
מוחמד אזולאי רטנר השחקן מקרית שמונה וחייב לפחות 2 קשרים במרכז
חורה גבאי גרימברג מלמד בנסון לוסקי ומביא חלוץ
אני יודע שזה לא בדיוק 22 שחקנים ואין מספיק זרים אבל זה צריך להיות הכיוון המשוער

אין דבר כזה 22. 24 זה המינימום וגם זה נחשב לסגל קצר. צריך להיות 26-28 (כולל שוער שלישי). יש לך פציעות בעונת כדורגל. לא כל עונה צריך לסמוך על זה שיעלו פה אינספור שחקנים מהנוער כי כולם פצועים.

גם יש הבדל בין להעלות שחקנים מוכשרים מהנוער במהלך העונה ולתת להם דקות לבין מלכתחילה לבנות עליהם כשחקני הסגל שלך.

26-28 זה לא ריאלי גם בעונה עם אירופה ארוכה. תדאג שלא יהיו הרבה פציעות. אי אפשר לתפקד ככה. צריך לעבוד נכון ולא עקום.

כמה משחקים כבר יש בליגה?
36 משחקים
עוד 20 משחקים בערך (לא יודע מספר מדויק) בגביע המדינה והטוטו
כמה כבר שחקנים צריך להיות בסגל עם משחק אחד בשבוע?!
אי טעם לבנות קבוצה שלא מתחרה באירופה עם 26 שחקנים
כתבתי גם עוד בלם חלוץ ו 2 קשרים זרים. תפגע בהם זה ישפיע הרבה יותר משחקנים צעירים

לאור הידיעות שיוצאות הבוקר באתרי הספורט השונים, לגבי שחקנים שיעזבו וישארו כדאי שמישהו ידפוק ליעקב שחר בדלת ויציל אותו מעוד התרסקות בעונה הבאה.
אלה השחקנים שצריכים להישאר פה בעונה הבאה ולא שחקן אחד יותר: ירמקוב, בטאי, עלי מוחמד, גורה, סייף, מלמד, שון גולדברג, עיסאת ואזולאי.
על השחקנים האלה, להביא רק שחקנים שיכולים לשדרג אותנו.
להודות בטעות לשחרר את סדריק דון שתופס מקום של זר וממש לא מצדיק את זה בלשון המעטה, לשחרר גם את בנסון שצריך להתנהל איתו בכפפות של משי בכל הנוגע לפציעות.
מספיק, אנחנו לא מחלקת שיקום.
שיעשו ניקוי אורוות כמו שצריך ועד הסוף.

lemmacantor אמר:
26-28 זה לא ריאלי גם בעונה עם אירופה ארוכה. תדאג שלא יהיו הרבה פציעות. אי אפשר לתפקד ככה. צריך לעבוד נכון ולא עקום.

עבור קבוצה שמדלגת בין 4-3-3 ל5-3-2 בעונת כדורגל 25 כולל שוער שלישי זה המינימום גם בלי קשר לקבוצה שעוברת פציעות ואירופה.
עבורנו 26-28 זה דיי חובה בהתחשב בעונה החולפת גם אם אנחנו מצפים לשיפור בגזרת הטיפול בפציעות.

לא מסכים. אין דבר כזה באף מועדון. אפילו העשיר ביותר.

lemmacantor אמר:
לא מסכים. אין דבר כזה באף מועדון. אפילו העשיר ביותר.

מה אין דבר? 25 שחקנים בסגל? זה הסטנדרט לא רק בליגה שלנו.
או שאתה מתכוון לזה שאני אומר שהשחקנים שלנו הולכים להיפצע ובגלל זה אני חושב שראוי להביא אפילו עוד אחד או שניים

סגל ראשון של 25 שחקנים יחסית בכירים אין חיה כזו.

lemmacantor אמר:
סגל ראשון של 25 שחקנים יחסית בכירים אין חיה כזו.

יש שחקני הרכב יש שחקני רוטציה ויש שחקני גיבוי. לא כולם בכירים. סה"כ 25 זה סביר לגמרי. כמה שחקנים היו בסגל של נתניה העונה? סטנדרטי.

חזרה
למעלה