• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי קינדה חיפה - נושא רשמי לעונת 2026/2027

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
זה נכון שקנג'י קפטן ראשי השנה ? רעיון מעניין אבל הפתיעו אותי ממש עם זה

מחר ב-12:30 מסיבת עיתונאים של ברק וליאור לקראת העונה החדשה.

צפו להרבה ערבובים, שאלות של לקקנים עיתונאים מבלי שום שאלה מקצועית או ניסיון להקשות.

שישאלו אותם איך הצליחו לגנוב את החלוץ החדש מתחת לאף של קבוצה מהליגה השנייה בדרום קוריאה

DelPiero אמר:
זה נכון שקנג'י קפטן ראשי השנה ? רעיון מעניין אבל הפתיעו אותי ממש עם זה

קנג׳י, אזולאי, גלזר - בסדר הזה.
בהתחשב בזה ששחקני הבית צעירים, השחקנים הזרים (מלבד בטאי) לא סגרו פה עונה שלמה והישראלים המנוסים הם שחקנים משלימים, הבחירה מובנת מאד.

מאז שבכר הגיע, יש פה ניסיון לייצר דפוס: שחקן זר (שרי, סק, חורה), שחקן עם קילומטראז׳ שמכיר את הכדורגל הישראלי (סאן, רפאלוב, עלי, גלזר) ושחקן הרכב שסרט הקפטן אמור לעזור לו לבנות מנהיגות (נטע, פאני, חזיזה, אזולאי).

מהמר ונחזור לזה:
בטאיי לא יהיה כשיר לפתיחת הליגה
במשחק הראשון נפתח עם רביעיית בלמים בהרכב:
נייג׳ל שטייפמן שון צונאמי בקו 4

מדביק את מה שכתבתי בנושא מלפפונים

הדיון בפורום הוא כרגיל לשתי דעות קיצון כשההאמת היא איפהשהוא באמצע.

אם ננסה להיות אובייקטיבים כמה שאפשר נסכים כולנו ש:

1) הניהול במכבי הוא לא רק לא טוב, הוא שכונה והוא מביך. הגיע הזמן להחלפת בעלות וכל השרשרת הניהולית.
2) בשנים האחרונות קרו כמה דברים במקביל שמשפיעים על כל הכדורגל הישראלי לרעה - אנפלציה, התדרדרות קשה של המעמד של המדינה בעולם, מצב בטחוני קשוח וגם התחזקות מעמד השחקן הישראלי מסיבות שונות אבל בעיקר בגלל עניין ההיצע - גם אין הרבה שחקנים וגם הרבה שחקנים קיבלו דרכונים אירופאים.
3) בגלל מה שציינתי בנקודה מס׳ 2 להביא זרים ברמה דומה לאלו שהגיעו לפני כן הפכה למשימה שהיא הימור בסיכון גבוה שאני מבין אם לא רוצים לקחת יותר, במיוחד אחרי שנשרפו כמה פעמים.
4) בהתחשב בנקודות מעלה אנחנו צריכים למצוא איזו שהיא נוסחה שמגשרת על הפערים ולפחות עד עכשיו נראה שמה שרפאלוב את בכר מנסים לעשות זה לחתוך דברים מהר (בניגוד לקיצים קודמים שהכל נגרר) ובוחרים שחקנים שלפחות על הנייר נראה שיש הגיון ומחשבה מאחורי ההבאה שלהם, גם אם הפרופיל לא הכי נוצץ.

האם מה שעשו הקיץ יעבוד? תלוי לאן מכוונים

אני חושב שאם לא היינו מכבי חיפה הייתי פשוט אומר אוקי יקחו את העונה הזאת לאזן טיפה את המצב, נהיה קבוצה בינונית אבל יציבה ונסיים מקום שנ שלישי כשבשנה הבאה יבנו על זה. זה מה שצריך להיות לדעתי.
בפועל מה שנכראה יקרה זה שלא תהיה סבלנות, הרדיו יפמפם שבמכבי חיפה רוצים כדורגל התקפי ואליפות והמועדון יקרוס מהר מאוד תחת הלחץ ויחזור לפעול בגחמות ושליפות מהמותן ויהיו מנודים, כאוס, מחאות ושוב מקום 5-6.

אני מוכן להתערב אתכם שזה מה שיהיה

פעם ראשונה אחרי כמעט עשור, פותחים עונה עם גביע הטוטו. לאור הרמה של הקבוצות הקטנות בליגה יכול להיות שנראה טוב ואנשים יתלהבו מזה, אנחנו הרי רגילים לגלות את הבלוף כבר נגד הקבוצות באירופה, אבל לצערי אני לא אופטימי. ציפיתי שהקבוצה אחרי עונת בלהות תראה אחרת עם שחקנים קצת יותר מעניינים, בטח בהתקפה, כאלה שיחזירו ניצוץ. במקום זה הסגל נראה לי די אפור וגם בעיית הפציעות עדיין לא נפתרה

אני מצפה לכישלון ברגע שכולם נשארו במקומם וברגע שפותחים עוד עונה עם מאמן בו אף אחד לא מאמין.
מדובר במומיה. לא סתם במועדון נעלבו מהקטע הזה.
זה תמיד קורה כשהסאטירה פוגעת בול.

תגידו, מה עם שיבלי? מישהו יודע? הוא הרי חזר מההשאלה לכפר סבא ולדעתי זה שנה אחרונה בחוזה שלו. הוא מתאמן עם הקבוצה (גם אם זה בנפרד עם נהואל וכו׳)?
ראיתי אותו מתראיין אצל קטן ב-2 ולא ראיתי שום התייחסות לזה

Shocking4U אמר:
תגידו, מה עם שיבלי? מישהו יודע? הוא הרי חזר מההשאלה לכפר סבא ולדעתי זה שנה אחרונה בחוזה שלו. הוא מתאמן עם הקבוצה (גם אם זה בנפרד עם נהואל וכו׳)?

מחפש קבוצה שתשאיל אותו.
לדעתי הוא כבר מקרה אבוד

Shocking4U אמר:

בעונה שעברה, עבר בינואר לכפ״ס ונע שם בין ההרכב לספסל.
לא זומן לאימוני הטרום עונה בקבוצה ונראה שגם העונה ישחק בלאומית.

אגב, גם אחיו הקטן לא ממש מצליח להתרומם ועובר בין השאלות בלאומית.

נשמע שיכול להיות שפדראו ישאר כזר 8 ולא יביאו שחקן כנף

Shocking4U אמר:

לא עוקב אראה אחר כך אבל למה זה נשמע ככה?

רק מכבי אמר:
גורה גלזר ומוחמד יהיו הקפטנים.

שחקן שרק נחת החלון ושחקן שהגיע בעונה שעברה הם הקפטנים.
קבוצה בלי זהות.

Shocking4U אמר:

אסור שדבר כזה יקרה.
כבר עדיף שיקבלו את המענק על הזר ה8 אם לא ירשמו אותו.
הוא גם ככה לא כשיר לשחק כדורגל

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

לא עוקב אראה אחר כך אבל למה זה נשמע ככה?
ניזון ממה שאמרו לי, עוד צריך להקשיב בעצמי אבל הבנתי שדיברו על פדראו כחלק לגיטימי מהקבוצה ועל זה שכרגע הסגל די סגור

רפאלוב:
״הולכים לעונה לא פשוטה״

בלשון המעטה.

רפאלוב נשמע כל כך זחוח, אפס humility אחרי הכישלון של העונה שעברה

Smile אמר:
רק מכבי אמר:
גורה גלזר ומוחמד יהיו הקפטנים.

שחקן שרק נחת החלון ושחקן שהגיע בעונה שעברה הם הקפטנים.
קבוצה בלי זהות.

Shocking4U אמר:

אסור שדבר כזה יקרה.
כבר עדיף שיקבלו את המענק על הזר ה8 אם לא ירשמו אותו.
הוא גם ככה לא כשיר לשחק כדורגל

ואם נטע/פאני היו חוזרים הם לא היו קפטנים? מה זה משנה מתי שחקן הגיע? המדד הוא האם הוא מתאים להיות קפטן.
גלזר היה כאן כמה עונות כבר. שוער נבחרת. שחקן עם ניסיון ואישיות. המאמן סומך עליו והיה איתו גם כאן וגם בכוכב. וגם לנושא הזה יש משמעות. היחסים מול המאמן.
אין לי בעיה עם גלזר. אני כן מעדיף שחקן שדה כקפטן. בייחוד לאור התקנות החדשות שרק קפטן יכול לדבר עם השופט וכו'.
השוער לרוב מרוחק מהעניינים.
עלי זה ברור. משמש כקפטן כבר כמה שנים.
חורה לכאורה זה השם המפתיע. אבל בסוף, אני מעדיף אותו על שחקן כמו אזולאי.
יש לו תכונות של מנהיג. הוא דומיננטי בחדר הלבשה. הוא שחקן שאמור להיות הרבה על המגרש, וזה הגיוני לבחור בו. בסוף הקפטן הראשי צריך להיות שחקן שיישחק את רוב הדקות ברוב המשחקים. יש לו ניסיון כקפטן בעבר. שחקן בגיל מבוגר יחסית. עבר דבר או שניים בקריירה.
בקשר טוב עם ברק, וגם אהוב אצל הקהל.

חזרה
למעלה