• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי קינדה חיפה - נושא רשמי לעונת 2026/2027

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
דרזי וסולומון מתאמנים עם כפ״ס, שאליה הושאל כבר שראל כהן.

משהו שחשוב מאוד לציין לגבי פיינגזיכט ובעיקר לגבי קורנו.

מנסים לשווק לנו שקורנו מתקדם יפה בשיקום ושהוא עשוי לחזור בסביבות ינואר למגרשים ודברים כאלה והכל נכון.

אבל בפציעה מהסוג הזה (ובלי קשר אחרי שלא שיחקת כדורגל כמעט שנה), שלב "ההתאקלמות" והחזרה מהפציעה לוקח הרבה זמן וזה לא משהו טריוויאלי.

קורנו לא יכנס להרכב בחודש ינואר וישחק בהרכב 90 דק' עד סוף העונה כאילו הוא לא נפצע ונתקדם ונמשיך הלאה.

רודרי לדוגמה שנמצא בגיל דומה לקורנו ועבר ניתוח ברצועות, חזר למגרשים אחרי 8 חודשים (כלומר, די מוקדם) בחודש מאי ונהנה מפרי סיזן מלא עם הקבוצה כדי לעשות עוד חיזוקים ולהיכנס לכושר כמו שצריך (בניגוד לקורנו שאמור לחזור במהלך העונה לקצב שיא) ובמשך כל העונה הנוכחית סבל מפציעות חוזרות בירך אחורי, במפשעה ומכאבים בברך ועכשיו (שנה אחרי שחזר מהפציעה) הוא פותח בקביעות בנבחרת ספרד ונראה קצת יותר טוב.

רוצה לומר, מכבי חיפה לא יכולה לבנות על קורנו לעונה הנוכחית (אם יחזור בדרך פלא, הרווחנו) ובטח ובטח שלא על פיינגזיכט.

KevinDurant אמר:
משהו שחשוב מאוד לציין לגבי פיינגזיכט ובעיקר לגבי קורנו.

מנסים לשווק לנו שקורנו מתקדם יפה בשיקום ושהוא עשוי לחזור בסביבות ינואר למגרשים ודברים כאלה והכל נכון.

אבל בפציעה מהסוג הזה (ובלי קשר אחרי שלא שיחקת כדורגל כמעט שנה), שלב "ההתאקלמות" והחזרה מהפציעה לוקח הרבה זמן וזה לא משהו טריוויאלי.

קורנו לא יכנס להרכב בחודש ינואר וישחק בהרכב 90 דק' עד סוף העונה כאילו הוא לא נפצע ונתקדם ונמשיך הלאה.

רודרי לדוגמה שנמצא בגיל דומה לקורנו ועבר ניתוח ברצועות, חזר למגרשים אחרי 8 חודשים (כלומר, די מוקדם) בחודש מאי ונהנה מפרי סיזן מלא עם הקבוצה כדי לעשות עוד חיזוקים ולהיכנס לכושר כמו שצריך (בניגוד לקורנו שאמור לחזור במהלך העונה לקצב שיא) ובמשך כל העונה הנוכחית סבל מפציעות חוזרות בירך אחורי, במפשעה ומכאבים בברך ועכשיו (שנה אחרי שחזר מהפציעה) הוא פותח בקביעות בנבחרת ספרד ונראה קצת יותר טוב.

רוצה לומר, מכבי חיפה לא יכולה לבנות על קורנו לעונה הנוכחית (אם יחזור בדרך פלא, הרווחנו) ובטח ובטח שלא על פיינגזיכט.

אני לא בטוח שהם מבינים את זה, אני לא רואה שום פרסום על זה שמחפשים מגן שמאלי ברמה גבוהה, ועכשיו שיש לנו פלונטר עם הזרים זה בכלל נראה רחוק.

הפועל רמת גן הודיעה על צירופו של המגן הימני גטאצ'ו יבלו, שהושאל ממכבי חיפה לעונת המשחקים 2026/27.

ארזי נפצע, אחרי שפורסם שלא ממהרים להשאיל אותו ומתכוונים להמשיך לבחון אותו. מעניין אם זה יביא להשאלה או הישארות שלו כשלא יוכל להתאמן כרגע.

ברק.י אמר:
ארזי נפצע, אחרי שפורסם שלא ממהרים להשאיל אותו ומתכוונים להמשיך לבחון אותו. מעניין אם זה יביא להשאלה או הישארות שלו כשלא יוכל להתאמן כרגע.
מעניין איך ימצאו במועדון להאשים את דרור שמשון בזה

לא מקולל. לא יעזור לכם. לא נצא מפציעות עד שבכר פה. השאלה יחידה אם הוא יספיק להגיע לדו ספרתי של פצועים או לא.
את ההכנה כבר חירבנו. זו עובדה.

אנשי מועדון מקוללים
מבכר רפאלוב ועוד העסקן עובדיה ושחר
אנחנו כבר באמצע יולי אוטוטו מתחילים גביע השוקו, עוד חודש מתחיל הליגה
ועדיין חצי הרכב אין.
כאילו כל שנה לא מבינים מהטעויות שלהם.

אצבעוני אמר:
אנשי מועדון מקוללים
מבכר רפאלוב ועוד העסקן עובדיה ושחר
אנחנו כבר באמצע יולי אוטוטו מתחילים גביע השוקו, עוד חודש מתחיל הליגה
ועדיין חצי הרכב אין.
כאילו כל שנה לא מבינים מהטעויות שלהם.

אפילו את הבעיות מול הקהל עם האביזרי עידוד עדיין לא פתרו, מועדון שאוהב לא להחליט, בדיוק כמו הבעלים החלש והמבוגר שלו, מזכיר לי מישהו שמכהן במעמד גדול יותר

lemmacantor אמר:
סצוחק לא מקולל. לא יעזור לכם. לא נצא מפציעות עד שבכר פה. השאלה יחידה אם הוא יספיק להגיע לדו ספרתי של פצועים או לא.
את ההכנה כבר חירבנו. זו עובדה.

סצוחק סצוחק סצוחק

שמע, אתה מתעלה על עצמך. בכר אשם שארזי נפצע באימון חודש וחצי לפני שהתחילה העונה. הזיה.

lemmacantor אמר:
רגע זו רק ההתחלה.

מה הקשר התחלה? אתה לא מבין כמה זה הזוי להאשים את בכר בפציעה הזו?

הרופא אורי שטיינפלד מהטוויטר עושה סדר:
‏מכבי חיפה , מצבת פצועים, טרום-עונה:
‏-פייר קורנו (אל תמהר בשביל הכותרת)
‏-יינון פיינגזיכט (קבלן שיקום חיצוני)
‏-גולאני (״עומס״ עם קריצה לקרסול)
‏-אלעד אמיר (יצא למומחים בלונדון?)
‏-בטאי (מה הסיפור?)
‏-ארזי (עונה שלמה בכפ״ס לא מתקרבת למחנה אימון במכבי)
‏-בנסון (כמה חמורה הפציעה בהמסטרינג?)
‏-גרימברג (קח את הזמן המסטרינג חוזר בגילך זו סכנה רצינית)
‏-קאסה(??? מתעכב)
‏-קני סייף (מה הסיפור?)
‏-פדראו (יוסר מהרשימה כשישחק שלושה משחקים ברצף).
‏סה״כ 11 שחקנים שדורשים תשומת לב רפואית ומשאבים רבים מצוות מצומצם של מטפלים.
‏אז איך ייתפנו לשאר?
‏האם שינו משהו בגישה משנה שעברה?
‏המדען הוא אותו מדען ואין מומחה להתאוששות ושיקום.
‏ממשיכים להאמין בניסים.
🪬🧿🪬🧿🪬

חח נו אנחנו בעצם כבר עכשיו בדו ספרתי פצועים.
בהצלחה לבכר עם הרכבים מאולתרים ופיטורים עד החגים.

ב-28 שנים שלי כאוהד הקבוצה אני לא זוכר עונה שכל כך לא סיקרנה אותי כמו הקרובה.
זה כבר לא צחוק ולא הקצנה. המצב של המועדון ממש ממש גרוע.

חזרה
למעלה