מכבי קינדה חיפה - נושא רשמי לעונת 2026/2027

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
תחזרו למה שכתבתי קודם ותפנימו. הכדורגל נהיה גלגל אינסופי, רולטה שאי אפשר לזכות בה. גולדהאר, בהיותו מנותק רגשית, הבין שזה לא מה שהוא מחפש.
גולדהאר חסר חשק עדיף פי מיליון על שחר שלך, אז חלס לנסות להצדיק למה הוא לא בעלים גרוע. לא רק שהוא גרוע הוא גם מנהל לא טוב וגם קמצן

בהעולם אוטופי, אני רוצה להגיד שחייבים להסיר את מגבלת הזרים. אני עדיין טוען את זה, אבל אז אני נזכר שמחזיקים פה זרים כמו דון, פדראו שנפצע כל שני וחמישי ומביאים זרים עם רזומה של עירוני טבריה, ועוד חושבים אם להחזיק בסגל גם זר בגיל של נוער, ואז אני אומר, מה לעזאזל רוצים?
ומה נראה לך, שזאת קנוניה? מה עוד צריך לקרות בשביל שתבינו שזו המציאות?
בטוח יש איזה שני זרים במכבי ת"א הגדולה, שהיו משדרגים אותנו משמעותית. אה לא. אין להם כלום. רפאלוב נותן אצלם חצי משרה?
אף אחד לא רוצה לבוא לפה. אם ישראלים בינוניים עושים הכל כדי לעבור לקבוצות בינוניות במזרח אירופה (ובטח לכסף גדול בארה"ב, שפעם היתה נחשבת למילה גסה בקריירה של כדורגלן) למה שזר ברמה יגיע לפה? יש לו משפחה פה? הוא חם על סביח?
תוסיף לזה שמחלקות הנוער התנתקו מחללית האם, הקבוצה הבוגרת, ובעלים לא יודע מה רוצים ממנו, גם אם הוא שם 100-120 מליון שקל תקציב.
אל תגיד לי ברוניניו כי על כל ברוניניו אתה מביא 10 סברינה, שמתסבר מספיק טוב בשביל ליגת אלופות אבל "לא למכבי"

אם היינו מועדון עם שאיפות להצלחה היינו משתתפים בשלב בתים/ליגה של הקונפרנס/אירופית/אלופות בכל עונה.
ואז לשחקנים מקומיים וגם לזרים, במיוחד צעירים או עם פוטנציאל, יש הרבה מה לחפש פה.
הרי הזרים מגיעים לכאן על תקן ממוסמרים להרכב, ונהנים מחשיפה בבמה האירופית כדי לקדם את עצמם.
win-win לכל הצדדים.
אבל במועדון לא השכילו להבין את זה עדיין, לכן בכל פעם שמגיעים להישג כלשהו יש מכירת חיסול בלי להביא תחליפים ראויים.
שחר יכל למנף את הארנק שלו - להכניס הרבה כסף על מכירת שחקנים, להוציא קצת פחות ולהנות ממענקים (ושאר הכנסות מהשתתפות באירופה) שהם כסף די גדול למועדון בסדר גודל שלנו.
אבל מה אני מבין
יש את דון שחר הוא הבעלים הטוב בהיסטוריה של הכדורגל בישראל ואולי אפילו בעולם כולו.

מסכים שיש ערך לעקביות באירופה, בכל אחד מהמפעלים (כאשר ליגת אלופות יותר משתלם כלכלית בפער מהשניים האחרים, ללא קשר ליוקרה), אבל מצד שני שלוש שנות מלחמה, בטח חודש עם איראן, שאשכרה בכל רגע אתה יכול לרדת למקלט, לא משנה איפה אתה גר, זה לא מושך לאנשים בעולם הגדול, בטח לא כאלה שאת המאות אלפי דולר או יורו שלהם יכולים לעשות במקום שקט יותר, עם מחיה יותר טובה, מז"א יותר נעים, ו-וואלה יכולת לקחת רכבת בין מדינות (בהנחה ומדברים על אירופה, גם על מזרח אירופה).
לא אומר שדון שחר הוא הבעלים הטוב בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי (לדעתי מבחינת נתונים, כנראה שכן) אבל זה לא שיש לך קונים על המדף שרק מחפשים. מכבי תל אביב מועדון עם יותר תארים, ושם יותר מוכר באירופה, ולכן יותר מבוקש. אנחנו בסופו של דבר מעיר בצפון, השלישית בגודלה בישראל, שידועה ב...מפעלים שטיל בהם מאיים על אזורים שלמים? הר שיורד לים?

התירוץ של המלחמה תקף רק ל-3 שנים האחרונות, אבל שחר נכשל באירופה כבר 15 שנה.
מספיק להסתכל על הרכש ששחר הביא ב-2010 כשעלינו לבתים בצמפיונס ולהבין.

בטוח יש איזה שני זרים במכבי ת"א הגדולה, שהיו משדרגים אותנו משמעותית. אה לא. אין להם כלום. רפאלוב נותן אצלם חצי משרה?
אף אחד לא רוצה לבוא לפה. אם ישראלים בינוניים עושים הכל כדי לעבור לקבוצות בינוניות במזרח אירופה (ובטח לכסף גדול בארה"ב, שפעם היתה נחשבת למילה גסה בקריירה של כדורגלן) למה שזר ברמה יגיע לפה? יש לו משפחה פה? הוא חם על סביח?
תוסיף לזה שמחלקות הנוער התנתקו מחללית האם, הקבוצה הבוגרת, ובעלים לא יודע מה רוצים ממנו, גם אם הוא שם 100-120 מליון שקל תקציב.
אל תגיד לי ברוניניו כי על כל ברוניניו אתה מביא 10 סברינה, שמתסבר מספיק טוב בשביל ליגת אלופות אבל "לא למכבי"
וואו תסלח לי אבל אתה קשקשן.
ההתנהלות שלנו היא לא פחות מביזיונית וחובבנית. כולם יודעים שמכבי חיפה מתנהל כמו מועדון חברים
אני לא מאמין לתקציב שלו וגם אם כן הוא פשוט בעלים גרוע! חוץ מהבלחה שהייתה 3 שנים אין בנו כלום,אתה לא מצליח להביא זרים איכותיים? אז תביא זרים מהליגה. מביאים לנו שחקנים בתחפושת של כדורגלנים.
וכן אני יכול לתת לך פה שני משתמשים שבוודאות היו עושים עבודה טובה יותר במציאת זרים איכותיים מהמערכת הכושל. שלנו.
אין שום סיבה שמותג כמו מכבי חיפה יראה כמו שהוא נראה, יש מספיק רוכשים שירצו לקנות פשוט היהיר לא מוכר.
אתה מביא 10 סברינה כי אתה חובבן וטו לא.
אפילו אנחנו פה בפורום כבר יודעים אם השחקן שמגיע הוא שחקן או בלוף זה לא כזה קשה בעידן של היום.
יענקה וכל הפאמיליה שלו הביתה ושעה יפה אחת קודם

מסכים שיש ערך לעקביות באירופה, בכל אחד מהמפעלים (כאשר ליגת אלופות יותר משתלם כלכלית בפער מהשניים האחרים, ללא קשר ליוקרה), אבל מצד שני שלוש שנות מלחמה, בטח חודש עם איראן, שאשכרה בכל רגע אתה יכול לרדת למקלט, לא משנה איפה אתה גר, זה לא מושך לאנשים בעולם הגדול, בטח לא כאלה שאת המאות אלפי דולר או יורו שלהם יכולים לעשות במקום שקט יותר, עם מחיה יותר טובה, מז"א יותר נעים, ו-וואלה יכולת לקחת רכבת בין מדינות (בהנחה ומדברים על אירופה, גם על מזרח אירופה).
לא אומר שדון שחר הוא הבעלים הטוב בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי (לדעתי מבחינת נתונים, כנראה שכן) אבל זה לא שיש לך קונים על המדף שרק מחפשים. מכבי תל אביב מועדון עם יותר תארים, ושם יותר מוכר באירופה, ולכן יותר מבוקש. אנחנו בסופו של דבר מעיר בצפון, השלישית בגודלה בישראל, שידועה ב...מפעלים שטיל בהם מאיים על אזורים שלמים? הר שיורד לים?
מה הכוונה שאין קונים? המועדון על המדף? אני לא מדבר על התניות של תשלמו אבל אני אנהל בשנתיים הקרובות...
אני בטוח בסבירות מאוד גבוהה שאם המועדון יהיה על המדף בעסקת מכירה רגילה, יהיו קונים. אם נתניה והפועל תל אביב מצאו קונים, אני בטוח שגם אנחנו יכולים

ולגבי עניין הזרים, גם באוקראינה וגם ברוסיה יש אחלה זרים ואלה אזורי מלחמה/מנודים. סיבו המדובר אפילו הלך לפאקינג לוב...
תשלם מספיק ויבואו (ואני אומר מראש, אל תשלם 10 מיליון כמו שסיבו מקבל אבל אם תשלם מעט יותר יגיעו גם זרים טובים וגם ישבו איתך במקלט אם צריך, כל עוד הם יספרו את הכסף בבנק)

מכבי חיפה זה המועדון עם בסיס ההכנסות הכי יציב בישראל ועם התקציב השני בגודלו ועדיין ב-16 השנים האחרונות, מאז שגולדהאר נכנס לתמונה, לקחנו רק שלוש אליפויות והיינו רלוונטיים אולי בעונה אחת נוספת (של דגו). כלומר, רלוונטיות של 25 אחוז מהעונות. זאת כשכל הקבוצות בישראל מתמודדות עם אותם תנאים.
לכן כל הטענות שלך לא רלוונטיות, כיוון שמבחינה כלכלית המועדון היה אמור להצליח מבחינה תוצאתית הרבה יותר, ומכיוון שכל המועדונים מתמודדים עם אותם קשיים.

בהעולם אוטופי, אני רוצה להגיד שחייבים להסיר את מגבלת הזרים. אני עדיין טוען את זה, אבל אז אני נזכר שמחזיקים פה זרים כמו דון, פדראו שנפצע כל שני וחמישי ומביאים זרים עם רזומה של עירוני טבריה, ועוד חושבים אם להחזיק בסגל גם זר בגיל של נוער, ואז אני אומר, מה לעזאזל רוצים?
זה לא רלוונטי בגלל שאין 100 אחוזי הצלחה. במציאות של היום אני חושב שצריך להעלות את מספר הזרים. עד לפני שנה חשבתי ששמונה זה מספיק אבל צריך להכיר במציאות והיא השתנתה מאוד בשנים האחרונות.

חזרה
למעלה