מכבי קינדה חיפה - נושא רשמי לעונת 2026/2027

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
הבעיה של הטענה שלך ש"אי אפשר להשאיר שחקנים בכוח" זה שהיא לא עומדת במבחן המציאות. שחקנים הושארו בכוח כשרצו שישארו בכוח. גם במכבי תל אביב וגם במכבי חיפה וגם במקומות אחרים. לא המצאנו את הכדורגל פה בארץ.

ולא, לא תמיד מה שנדרש זה אוטומטית חוזה של 700-800 אלף נטו לעונה. זו שטות מוחלטת.
אבל אם כבר אמרת זהבי, אז גם אותו היה אפשר להשאיר במכבי ת"א כשהם קיבלו את ההצעה מסין וזה הוכרע על המילימטרים בגלל נושא של ביטוח שמיץ' סירב לו. עוד קצת והוא היה נשאר.
שוב אפשר להשאיר אבל מכאן והלאה זה לזמן שאול, כמו נטע בזמנו שסירבו להצעה מרוסיה.
השחקן גם יכול לעשות טרור ואז אתה מפסיד מכל הכיוונים כמו חוליאן עכשיו באתלטיקו

איזה זרים מחזיקים מראש בידיעה שהם לא ברמה? זה שאתה החלטת שX לא ברמה לא אומר שהמועדונים חושבים ככה.

על סמך מה החלטת שסברינה שחקן סגל בסבאח?
ברור שאני אומר את דעתי, ואתה גם יודע את זה ואני בטוח שגם במועדון: דון זה לא ברמה להרכב, פדראו חודש כשיר חצי שנה לא. סברינה הוא עוד שחקן סגל בסבאח, כי ראיתי את הקיצוני שלהם וברור שהוא יותר טוב ממנו. כשאין מכסת זרים אז יכולים להרשות לעצמם שחקן כזה מהספסל כי זה רק תשלום חוזה. ברור שאצלנו היו מצפים ממנו ליותר תפוקה כי יש מגבלת זרים והוא הגיע אחרי בחירה של חודשיים.

כן אפשר להשאיר או אי אפשר להשאיר. בשורה התחתונה בכל עונה היה אפשר לעשות יותר כדי להשאיר את השחקנים הטובים ולהתחזק בשחקנים יותר איכותיים ממה שהביאו. אין עונה אחת, אבל אחת מהאחרונות שאני יכול להגיד ש-"עשו בה את הכל". כשארגיש שעשו את הכל כדי להעמיד קבוצה איכותית ונכשלו אקבל את זה יותר בהבנה. כאשר זה לא קורה אני דבר ראשון יבקר כי למועדון אמורה להיות מחויבות כלפי האוהדים לעשות את הכי טוב שאפשר. זה שהציפיות שלנו נמוכות ואנחנו מקבלים את זה זו כבר בעיה

זה אולי לא הדבר הכי חשוב, אבל זה בהחלט דבר מאוד בולט.

לקבוצה הזאת אין מנהיג. ואין זהות.

פתחתם טוב את המשחק, קיבלתם פנדל ונכנסתם לפיגור. קורה.

איפה השחקן שירים את כולם, איפה השחקן שלא ייתן לשחקנים להיכנס לפאניקה הכל כך צפויה הזאת.

אין פה שחקן מוביל שהוא מנהיג על הדשא. גלזר שוער וזה לא אותו דבר.
אין פה שחקן שהקהל מחובר אליו, שחקן שיכול לתת קטנה לקהל עם הידיים, ופתאום הכל מתעורר.

ואדגיש - זה גם מנהיגות בהיבט המקצועי - אין שחקן שיבוא וירגיע. ייקח כדור ויתחיל לנסות להניע אותו אפילו בסתמיות ללא תכלית משמעות על, העיקר לעצור את הסחף, להחזיר ביטחון לשחקנים ולתת שקט(זה לא חייב להיות קשר באמצע, זה יכול להיות כנף שיורד אחורה, זה יכול להיות בלם שלא מתפתה להעיף כדורים קדימה ומבין שצריך לעצור רגע את הטירוף)

וגם ברמה המנטלית - אחרי הגול נראינו אבודים. וזה קרה כל כך הרבה בעונה שעברה, והולך לקרות לצערי עוד הרבה פעמים העונה.

אין דמויות, אין מנהיגים, ואין שחקנים עם ניסיון ובעלי אינטליגנציה שמבינים מה עושים במצב מסוים שאתה צריך רגע לאפס את הקבוצה.

עזוב אנחנו לא באירוע. אין לנו מנהיג בהנהלה בעמדת המנהל המקצועי או המאמן וככה זה נראה גם על המגרש. אסופת כלומניקים.
פותח את ערוצי הספורט במקום שיהיו שלושה מועמדים חדשים אלינו יש לכל המתחרות שלנו(שהן לא באמת מתחרות בנו)
אני התייאשתי עד שהנוכל הזקן ילך. לא מעניין אותי מצידי שיתבזו כל העונה זה גם כנראה מה שהולך לקרות

מכבי חיפה זה כמו בן אדם נכה על כסא גלגלים שיש לו גם סרטן, פרקינסון ושחמת הכבד. אפילו לא יודעים מאיפה להתחיל לטפל.

חזרה
למעלה