• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפוני ינואר 26

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smile
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אין שום ערך למילים כמו תהליך או מחזור חיים של קבוצה אם מוכרים אפילו שחקן אחד מתוך הארבעה חמישה שאשכרה שווים פה משהו.

benrey אמר:
עופרי ארד שחקן חופשי, יכול לתת עומק ב2 עמדות שיש לנו בעיה בהן, לא קיבל איזה שכר מטורף בקזחסטן ואין לו הצעות ממשיות, זו לא אמורה להיות עסקה קלה?

חתם ב FCSB, יעני סטיאווה בוקארשט וירוויח 400 אלף יורו לעונה.
אף אחד במכבי חיפה לא ישלם לו סכום כזה, וגם אנחנו האוהדים היינו מתעצבנים אם היו מחתימים אותו על סכום כזה רק בשביל "להוסיף עומק".
היינו אומרים שיענקלה התחרפן ועושה דווקא.

אין סיבה שבבית״ר סגרו כבר שאינו והחלוץ החדש שלהם יכולים לשחק מהרגע שהחלון נפתח והם חתומים ואצלנו כבר חצי שנה יודעים שצריך כנף ימין וקשר התקפי ואין כלום. פשוט ממשיכים את העבודה הגרועה

Shocking4U אמר:
אין סיבה שבבית״ר סגרו כבר שאינו והחלוץ החדש שלהם יכולים לשחק מהרגע שהחלון נפתח והם חתומים ואצלנו כבר חצי שנה יודעים שצריך כנף ימין וקשר התקפי ואין כלום. פשוט ממשיכים את העבודה הגרועה

זרים איכותיים ששים לשחק בישראל, במיוחד במצב של היום.
אוטוטו מערכה נוספת מול איראן, לדעתי סוף שבוע.
לא אתפלא אם לא יגיע אף שחקן שרצו.
יכול להיות ששוב יביאו זרים בלאי מחוסר ברירה.
כמו הזרים שבית״ר הביאו.

בזמן שהמחלקת סקאוטינג מנסה להביא את ברוניניו הלא ברור הזה, יש את חבר של יוספי בפוליסיה, כנף ימין ושחקן הרכב בנבחרת אוקראינה מסיים חוזה בעוד חצי שנה ובדיוק היום הורידו אותו לקבוצת הנוער כי לא רוצה לחדש חוזה.
https://www.transfermarkt.com/oleksiy-gutsulyak/profil/spieler/296366

Kandaurov אמר:
benrey אמר:
עופרי ארד שחקן חופשי, יכול לתת עומק ב2 עמדות שיש לנו בעיה בהן, לא קיבל איזה שכר מטורף בקזחסטן ואין לו הצעות ממשיות, זו לא אמורה להיות עסקה קלה?

חתם ב FCSB, יעני סטיאווה בוקארשט וירוויח 400 אלף יורו לעונה.
אף אחד במכבי חיפה לא ישלם לו סכום כזה, וגם אנחנו האוהדים היינו מתעצבנים אם היו מחתימים אותו על סכום כזה רק בשביל "להוסיף עומק".
היינו אומרים שיענקלה התחרפן ועושה דווקא.

חזיזה מרוויח 400 אלף יורו, הוא מצדיק את השכר?
בסוף לי כאוהד לא באמת אכפת כמה המועדון ישלם.
והאם יש יחס ישר בין השכר ליכולת? לא תמיד.
כמה שמות קיבלו פה +- אותו דבר? דמארי קהת גרשון שכטר.
גם קינדה ז״ל לא הגיע על תקן באנקר להרכב וקיבל שכר מאוד גבוה + מענק חתימה.
וזה רק בגזרת הישראליים… על הזרים אין מה להרחיב, ולא מדבר על האינפלציה והעובדה ש400 של היום שווים פחות מה400 של קהת לפני עשור) .

שורה תחתונה, בגלל שהיה שחקן חופשי יכלו לסגור איתו מענק חתימה ( כמו שעשו עם קינדה ) וחוזה נמוך יותר והוא היה בא, זה לא שקיבל הצעה מגרמניה, איטליה אפילו לא בלגיה או הולנד, פאקינג ליגה רומנית.

אגב שלא תבין אותי לא נכון, אני לא חושב שארד הוא איזה עילוי, אבל אין הרבה ישראלים על המדף שזמינים, ועוד סוגר על הדרך 2 עמדות בעייתיות + שחקן בית + אחלה גבר שבעולם

lemmacantor אמר:
שחר תמיד מעדיף לקושש קצת כסף. כאילו אנחנו בשנות התשעים. אבל לדעתי עיסאת לא ימכר בינואר.
בקיץ לדעתי הוא יחליש עוד את הקבוצה, אלא אם היא תמכר עד אד.

אם אני קורא את הסאבטקסט בתקשורת נכון, הוא ימכר בינואר.
- לפני שבוע עלה דיווח ששטייפמן (בלם שמאל) עלה להתאמן עם הבוגרים והשבוע ראיתי גם דיווח על רצון להחתים אותו.
- הדיווח של ירמקוב יצא עם תגובה של המועדון שלא ישוחרר. רגע אחרי הדיווח על עיסאת שבו דובר על מו״מ פעיל והמועדון לא הגיב.
- ברק רום הוציא הבוקר פוסט שמסביר את הסיבות שיוכלו להביא לפרידה. הטיעונים שלו נשמעים לי כמו תירוצים והצטדקויות שנועדו להכשיר את הקרקע.

בד”כ שעולות כתבות כאלה לגבינו משחררים את השחקן יש כל כך הרבה דוגמאות

דווקא ראקוב האנטישמים האלה? בפרשת השלט טייק #1 ראינו שלאשמדאי יש כבוד למדינה שלנו כמו שיש לו כבוד לקבוצה שלנו

ברק.י אמר:
lemmacantor אמר:
שחר תמיד מעדיף לקושש קצת כסף. כאילו אנחנו בשנות התשעים. אבל לדעתי עיסאת לא ימכר בינואר.

- לפני שבוע עלה דיווח ששטייפמן (בלם שמאל) עלה להתאמן עם הבוגרים והשבוע ראיתי גם דיווח על רצון להחתים אותו.
- הדיווח של ירמקוב יצא עם תגובה של המועדון שלא ישוחרר. רגע אחרי הדיווח על עיסאת שבו דובר על מו״מ פעיל והמועדון לא הגיב.
- ברק רום הוציא הבוקר פוסט שמסביר את הסיבות שיוכלו להביא לפרידה. הטיעונים שלו נשמעים לי כמו תירוצים והצטדקויות שנועדו להכשיר את הקרקע.

ברק רום הוא אלירן סלב מבוגר

lemmacantor אמר:
ברק.י אמר:
lemmacantor אמר:

ברק רום הוא אלירן סלב מבוגר

אני מסתכל על המניע ולא על האמינות.

Daniel123 אמר:
Shocking4U אמר:

זרים איכותיים ששים לשחק בישראל, במיוחד במצב של היום.
אוטוטו מערכה נוספת מול איראן, לדעתי סוף שבוע.
לא אתפלא אם לא יגיע אף שחקן שרצו.
יכול להיות ששוב יביאו זרים בלאי מחוסר ברירה.
כמו הזרים שבית״ר הביאו.

בסדר אז תחליטו ברק בכר חזר כי קיבל הבטחות מרחיקות לכת לחיזוק הקבוצה או שהוא כמו סילבס גנרי יגיד אמן על כל דקה שלו במכבי חיםה ומדובר במאמן פינישד.

ברוניניו פירסם תמונה שהוא בדרך למטוס. מניח שיהיה וולקאם עד הסופש

כובע קש אמר:
ברוניניו פירסם תמונה שהוא בדרך למטוס. מניח שיהיה וולקאם עד הסופש

אוקיי מסתבר שהוא טס למחנה אימון של הקבוצה שלו

מועדון שרוצה באמת להציל את העונה, כבר היה רושם היום לפחות שני שחקנים שישדרגו את ההרכב. בפועל חוששני שיבוא רכש עם הכרטיס הביתה בתום העונה, כמו שהמועדון אוהב.
לא צריך אירופה.

עכשיו חזיזה שוב נפצע, מזל שהגיע רכש וחיזוק להתקפה כמו שהיה צריך עם פתיחת החלון

Shocking4U אמר:
עכשיו חזיזה שוב נפצע, מזל שהגיע רכש וחיזוק להתקפה כמו שהיה צריך עם פתיחת החלון

אומרים לך החזירו את ברק בכר עם הבטחות מרחיקות לכת. אחרת ואי ואי ואי, היה חותם היום במכבי נתניה.

בושה. המצב של הסגל בקאנטים עם מיליון פציעות והם ממשיכים לקחת את
הזמן שלהם

שהיכולת הטובה עד המשחק נגד רעננה לא תבלבל אף אחד. הקבוצה הזו רחוקה 3 כוכבי כדורגל ו2 שחקני ספסל טובים נוספים כדי לרוץ לאליפות

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה