ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
benrey אמר:עופרי ארד שחקן חופשי, יכול לתת עומק ב2 עמדות שיש לנו בעיה בהן, לא קיבל איזה שכר מטורף בקזחסטן ואין לו הצעות ממשיות, זו לא אמורה להיות עסקה קלה?
Shocking4U אמר:אין סיבה שבבית״ר סגרו כבר שאינו והחלוץ החדש שלהם יכולים לשחק מהרגע שהחלון נפתח והם חתומים ואצלנו כבר חצי שנה יודעים שצריך כנף ימין וקשר התקפי ואין כלום. פשוט ממשיכים את העבודה הגרועה
Kandaurov אמר:benrey אמר:עופרי ארד שחקן חופשי, יכול לתת עומק ב2 עמדות שיש לנו בעיה בהן, לא קיבל איזה שכר מטורף בקזחסטן ואין לו הצעות ממשיות, זו לא אמורה להיות עסקה קלה?
חתם ב FCSB, יעני סטיאווה בוקארשט וירוויח 400 אלף יורו לעונה.
אף אחד במכבי חיפה לא ישלם לו סכום כזה, וגם אנחנו האוהדים היינו מתעצבנים אם היו מחתימים אותו על סכום כזה רק בשביל "להוסיף עומק".
היינו אומרים שיענקלה התחרפן ועושה דווקא.
lemmacantor אמר:שחר תמיד מעדיף לקושש קצת כסף. כאילו אנחנו בשנות התשעים. אבל לדעתי עיסאת לא ימכר בינואר.
בקיץ לדעתי הוא יחליש עוד את הקבוצה, אלא אם היא תמכר עד אד.
ברק.י אמר:lemmacantor אמר:שחר תמיד מעדיף לקושש קצת כסף. כאילו אנחנו בשנות התשעים. אבל לדעתי עיסאת לא ימכר בינואר.
אם אני קורא את הסאבטקסט בתקשורת נכון, הוא ימכר בינואר.
- לפני שבוע עלה דיווח ששטייפמן (בלם שמאל) עלה להתאמן עם הבוגרים והשבוע ראיתי גם דיווח על רצון להחתים אותו.
- הדיווח של ירמקוב יצא עם תגובה של המועדון שלא ישוחרר. רגע אחרי הדיווח על עיסאת שבו דובר על מו״מ פעיל והמועדון לא הגיב.
- ברק רום הוציא הבוקר פוסט שמסביר את הסיבות שיוכלו להביא לפרידה. הטיעונים שלו נשמעים לי כמו תירוצים והצטדקויות שנועדו להכשיר את הקרקע.
lemmacantor אמר:ברק.י אמר:lemmacantor אמר:שחר תמיד מעדיף לקושש קצת כסף. כאילו אנחנו בשנות התשעים. אבל לדעתי עיסאת לא ימכר בינואר.
אם אני קורא את הסאבטקסט בתקשורת נכון, הוא ימכר בינואר.
- לפני שבוע עלה דיווח ששטייפמן (בלם שמאל) עלה להתאמן עם הבוגרים והשבוע ראיתי גם דיווח על רצון להחתים אותו.
- הדיווח של ירמקוב יצא עם תגובה של המועדון שלא ישוחרר. רגע אחרי הדיווח על עיסאת שבו דובר על מו״מ פעיל והמועדון לא הגיב.
- ברק רום הוציא הבוקר פוסט שמסביר את הסיבות שיוכלו להביא לפרידה. הטיעונים שלו נשמעים לי כמו תירוצים והצטדקויות שנועדו להכשיר את הקרקע.
ברק רום הוא אלירן סלב מבוגר
Daniel123 אמר:Shocking4U אמר:אין סיבה שבבית״ר סגרו כבר שאינו והחלוץ החדש שלהם יכולים לשחק מהרגע שהחלון נפתח והם חתומים ואצלנו כבר חצי שנה יודעים שצריך כנף ימין וקשר התקפי ואין כלום. פשוט ממשיכים את העבודה הגרועה
זרים איכותיים ששים לשחק בישראל, במיוחד במצב של היום.
אוטוטו מערכה נוספת מול איראן, לדעתי סוף שבוע.
לא אתפלא אם לא יגיע אף שחקן שרצו.
יכול להיות ששוב יביאו זרים בלאי מחוסר ברירה.
כמו הזרים שבית״ר הביאו.
כובע קש אמר:ברוניניו פירסם תמונה שהוא בדרך למטוס. מניח שיהיה וולקאם עד הסופש
Shocking4U אמר:עכשיו חזיזה שוב נפצע, מזל שהגיע רכש וחיזוק להתקפה כמו שהיה צריך עם פתיחת החלון