ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רק מכבי אמר:Apoc אמר:על פניו קבוצה יותר ענייה מגמבה אוסקה אם כי עושה תוצאות טובות יותר ומעליה בטבלה בפער יחסית גדול.
בסדר, אפשר להוריד אותו מהלו"ז.
קודם כל היא משחקת בטוקיו. לשם השוואה אוסקה רחוקה 6 שעות ברכב מטוקיו. וזה לבדו יתרון עצום.
דבר שני, הוא הולך לעבור לקבוצה תחרותית. הוא הולך לשחק בליגת האלופות של אסיה. הוא עובר לקבוצה שרחוקה 4 נקודות מהפסגה כאשר יש עוד 12 מחזורים לשחק.
מבחינת שכר לדעתי אין כאן שינוי גדול. אולי אפילו ירידה מינורית.
Apoc אמר:רק מכבי אמר:Apoc אמר:על פניו קבוצה יותר ענייה מגמבה אוסקה אם כי עושה תוצאות טובות יותר ומעליה בטבלה בפער יחסית גדול.
בסדר, אפשר להוריד אותו מהלו"ז.
קודם כל היא משחקת בטוקיו. לשם השוואה אוסקה רחוקה 6 שעות ברכב מטוקיו. וזה לבדו יתרון עצום.
דבר שני, הוא הולך לעבור לקבוצה תחרותית. הוא הולך לשחק בליגת האלופות של אסיה. הוא עובר לקבוצה שרחוקה 4 נקודות מהפסגה כאשר יש עוד 12 מחזורים לשחק.
מבחינת שכר לדעתי אין כאן שינוי גדול. אולי אפילו ירידה מינורית.
אוסקה זה לא חור. אני חוזר לשם בעוד שבועיים, אחלה מקום.
רק מכבי אמר:בירקי אמר:רק מכבי אמר:תבדוק אצל אשתו. ואצל אבא של אשתו.
לא סתם הוא נסע ליפן, ולא סתם הוא בחר להישאר ביפן.
רק מכבי, אתה אופטימי על רכש ? או שהמועדון נח על זרי הדפנה אחריי הגניבה בחמישי?
יש דברים שאני מעדיף שלא לכתוב כאן על ההתנהלות ההזויה שלהם. שוב הם הצליחו לפספס שחקן שהיה סגור כאן. ואני לא ארחיב על זה. מי שיודע יודע. לשמוע ולא להאמין.
בכל מקרה, צריך לקוות שנעבור את ראקוב גם בגלל עניין הרכש. הם אומרים לסוכנים שהם מתנים מו"מ כזה או אחר בהתקדמות באירופה. אז יש לזה משמעות.
אם אני צריך להמר, יגיעו 2 שחקנים עד סוף החלון. ואם תהיה אירופה אז 3.
אני לא רוצה להקדים את המועד, אבל יש כאן גם ענייני מועד אחרון לרישום לאירופה, מול מועד סגירת החלון בארץ, ובמקביל לכל זה המירוץ עם קורנו. וגם לזה תהיה השלכה. אם לא על הכמות, אז לכל הפחות על זהות השחקן (יהודי/זר).
HaifaWave אמר:יש לי שאלה וזו סתם מחשבה שלי - יכול להיות שהזר הזה היה בליץ'?
DelPiero אמר:HaifaWave אמר:יש לי שאלה וזו סתם מחשבה שלי - יכול להיות שהזר הזה היה בליץ'?
אוי ואבוי אם זה נכון
HaifaWave אמר:יש לי שאלה וזו סתם מחשבה שלי - יכול להיות שהזר הזה היה בליץ'?
בירקי אמר:אין מה לבדוק עם דודו בזק. הדביל הזה עלה לרדיו ואמר שהביאו 3 חיזוקים במקום נטע. זערורה, זרגרי וגוני נאור.
Kandaurov אמר:סתם שאלה פה לכל המקרובים וקבוצות וואטסאפ עם דודו בזק ונעליים - אתם מעבירים ביקרות על ההתנהלות של המועדון בפניהם? ואם כן, אז מה הם עונים?
אם ניקח לדוגמא את הלכאורה הזר שהיה סגור פה ונפל, למה זה לא מגיע לתקשורת? למה אף אחד לא מדבר על זה?