• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
HaifaWave אמר:
https://site.sport5.co.il/transfers_numbers/

לא משהו שלא ידענו.
מה שכן מכבי תל אביב עוד לא ביצעה מכירה של תורג'מן/פטאצי/רביבו.

Apoc אמר:
HaifaWave אמר:

לא משהו שלא ידענו.
מה שכן מכבי תל אביב עוד לא ביצעה מכירה של תורג'מן/פטאצי/רביבו.

אנחנו ראש בראש עם נתניה ואשדוד על המאזן החיובי ביותר

מועדון מתסכל אין מילה אחרת.
בקיץ היחידי בשנים האחרונות שהתנהלו פה כמו שצריך, זה הביא אותנו לליגת אלופות.
יודעים כל שנה מה הבעיות, מה המגבלות, מה הבעיה לעשות הכל בשלב יותר מוקדם?
אני מסתכל על הסגל, יש יותר סימני שאלה מסימני קריאה.

האופטימיות היחידה שיש לי בעניין הזה היא שיעלו לבתים ויעשו את מה שחייבים (ויכולים) עם הכסף והמעמד ששלב בתים אירופי מקנה

MH13 TILL I DIE אמר:
האופטימיות היחידה שיש לי בעניין הזה היא שיעלו לבתים ויעשו את מה שחייבים (ויכולים) עם הכסף והמעמד ששלב בתים אירופי מקנה
כמו שעשו בליגת אלופות 2010?

benrey אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:

מצד שני בטובנסיקה וסק כן היו חיזוק משמעותי לפעם אחרונה שעלינו.

NOSFERATU ZODD אמר:
benrey אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:

מצד שני בטובנסיקה וסק כן היו חיזוק משמעותי לפעם אחרונה שעלינו.
מסכים שהם בדיעבד היו חיזוק, אבל אל תשכח שבאותה נקודת זמן זה היה מלווה בשחרור של השחקן ההגנה הכי טוב שלך (בוגדן), ואחד הגורמים להעפלה לליגת האלופות, בעודו תחת חוזה!

וצריך לזכור גם ששני החיזוקים שבאו, אחד בא השאלה ( דילן ), והשני (סק) בסכום נמוך מאוד.

אז זה לא שהם פתחו פה את הכיס, גם אחרי ההפעלה ששווה המון כסף, הם יצאו מרווחים כי מבחנת עסקאות, ההכנסה על פלאניץ׳ הייתה שווה יותר מההוצאות על דילן + סק.
שורה תחתונה יותר מזל משכל.

HaifaWave אמר:

מעבר לזה שהקבוצה במאזן חיובי של כ-2 מיליון יורו, הקבוצה גם חסכה בפיירול מעזיבה של שחקנים.

מה זה עוזר שמסכמים עם שחקן אבל לא עם הקבוצה שלו. איזה מעייפים

greenguy אמר:
מה זה עוזר שמסכמים עם שחקן אבל לא עם הקבוצה שלו. איזה מעייפים

ככה הנוהל אצלנו.
זה עוד מצב טוב, כבר היו מקרים שאמרו שסיכמו עם שחקן ואז הסתבר שהוא בכלל מעולם לא רצה להגיע לישראל.

סולט לייקט סיטי: לא היה שום מו"מ, מכבי חיפה מנהלת מו"מ דרך התקשורת, יענקל'ה הוא אשמדאי, וכו'.

מתלבט אם נהואל זה כמו רכש חדש זה באמת משהו שנאמר כי הם באמת עד כדי כך מטומטמים או שזה שורה שבן דור זרק כדי לעצבן

Shocking4U אמר:
מתלבט אם נהואל זה כמו רכש חדש זה באמת משהו שנאמר כי הם באמת עד כדי כך מטומטמים או שזה שורה שבן דור זרק כדי לעצבן

גם עם חזיזה שחזר אמרו שהוא כמו רכש.
הם צפויים מאוד.

מה שצריך לקרות מעכשיו עד סוף החלון או סוף ההרשמה לאירופה אם נעפיל הוא די פשוט:
להביא שני שחקנים זרים: קשר 6 וקיצוני ימני.
לשחרר את סברינה, ואת פדראו אם קורנו לא מאוזרח בזמן צריך להקפיא או להשאיל עד ינואר.

אם הדברים הללו אני אהיה מרוצה מהחלון, גם בגלל שניקו עודפים וגם בגלל שהסגל יתאזן.

אחר כך יהיה אפשר לטפל בשאר החוסרים שזה מגן ימני מחליף, שוער מחליף וקיצוניים מחליפים, ולשחרר שכבה נוספת של עודפים (סוף, אלימלך, כיוף וחזיזה למרות שלא ישוחרר)

Shocking4U אמר:

זה בן דור נשאר בן דור - מוח של ילד

Apoc אמר:
סולט לייקט סיטי: לא היה שום מו"מ, מכבי חיפה מנהלת מו"מ דרך התקשורת, יענקל'ה הוא אשמדאי, וכו'.

איך אומרים אשמדאי באנגלית?

lemmacantor אמר:
Apoc אמר:

איך אומרים אשמדאי באנגלית?

Jacobleh

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה