KevinDurant
נשיא המועדון
סבע לא יכול להיות חלוץ. הוא כן יכול לשחק בכנף ימין, כן יכול לשחק ליד כנעאן באמצע.HaifaWave אמר:KevinDurant אמר:אני לא בטוח שכנעאן יתן את המספרים של שרי אם ישחק במקומו.HaifaWave אמר:לגבי שרי טעיתי. חשבתי שהוא כבר יתרום פחות ופחות בגלל הגיל אבל מסתבר שהוא היה מעולה אחרי שעזב.
לגבי סבע אני לא טוען שאני רוצה לשחרר, אבל זה משהו שצריך לשקול. סבע השחקן הכי איכותי בקבוצה. זה לא רק שיש לו מספרים יוצאי דופן, יש לו איכויות יוצאות דופן.
יחד עם זאת צריך גם לחשוב על החסרונות פה:
1. סבע הכי טוב כשחקן חופשי מתחת לחלוץ וזה יוצר מצב שבו אנחנו צאיכים לשחק עם שני שחקנים בקישור, מה שיוצר נחיצוצ מול הקבוצות הגדולות בליגה.
2. אם מביאים את כנעאן, אז סבע וכנעאן ידרכו אחד על השני. אם סבע עוזב - כנעאן יתן את המספרים שלו וזה יכסה באופן מסוים על המספרים שסבע אמור לתת.
ממילא אם ישחקו ביחד המספרים האלה לא יתווספו אלא יחפפו באופן מסוים.
3. המשכורת של סבע היא הכי גבוהה בקבוצה. חיסכון של המשכורת הזו יכול לפנות תקציב לחיזוק בעמדות אחרות שיאזנו את הסגל.
שורה תחתונה - הסגל שיש פה הוא עקום וזה לא חדש. זו הייתה בעיניי הבעיה הכי גדולה בעונה האחרונה. צריך לסדר את זה ובשביל זה עושים ויתורים, בשביל המכלול. יכול להיות שאני טועה, אבל תן לי 11 טובים שכל אחד נשחק בעמדה שלו מאשר שיהיו כוכבים בקבוצה אבל סגל עקום.
היחיד "שתוקע" אותנו כביכול זה נהואל, שהוא גם זר (ואז תופס משבצת אחרת של זר) וגם הסימן שאלה הכי גדול מכל האפשרויות.
אם כבר צריך לשחרר מישהו זה אותו. הוא גם תופס מקום של זר, גם הסימן שאלה הכי גדול מבין השלושה.
אני בכיף רואה את כנעאן וסבע משחקים יחד, לא חושב שהם דורכים יותר מדי אחד על השני.
ואני הולך אתך, נניח שחררת את סבע, מה תביא במקום? אתה גם ככה תקוע עם הזרים, זה לא שהוא תופס מקום של זר ואז אתה אומר לי בכסף הזה אני הולך להביא זר בעמדה אחרת. זה משאיר אותך באותה סיטואציה
תראה, אני מדמיין מערך של 433 עם כנעאן וקאסה באמצע ומאחוריהם 6 זר. כפי שכתבתי, סבע לדעתי יכול להשתלב כחלוץ במערך הזה, אבל זה לא אופטימלי. לכן ההרכב הכי טןב לדעתי הוא שני קיצוניים שהם שחקני קו אמיתיים, נניח סברינה ומופקונג. באמצע חלוץ זר, ואם לא אז דין דוד או מלמד. זה מבחינה אידיאלית, אבל זה משהו שלא יקרה כנראה.
לגבי נהואל זה ברור שעדיף שיעזוב אבל הסיכוי שסבע יעזוב הוא גבוה בהרבה.
אני אשמח שתסביר לי למה אתה חושב שכנעאן וסבע לא דורכים אחד על השני. איזה מערך אתה רואה?
לא ראיתי מספיק מקאסה, לא הייתי נותן לו טאבו בהרכב מהר.
בהרכב שלך גם נהואל לא משתלב, הייתי מעדיף לשחרר אותו ולהביא את ה6 הזר