• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
HaifaWave אמר:
KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:
לגבי שרי טעיתי. חשבתי שהוא כבר יתרום פחות ופחות בגלל הגיל אבל מסתבר שהוא היה מעולה אחרי שעזב.

לגבי סבע אני לא טוען שאני רוצה לשחרר, אבל זה משהו שצריך לשקול. סבע השחקן הכי איכותי בקבוצה. זה לא רק שיש לו מספרים יוצאי דופן, יש לו איכויות יוצאות דופן.
יחד עם זאת צריך גם לחשוב על החסרונות פה:
1. סבע הכי טוב כשחקן חופשי מתחת לחלוץ וזה יוצר מצב שבו אנחנו צאיכים לשחק עם שני שחקנים בקישור, מה שיוצר נחיצוצ מול הקבוצות הגדולות בליגה.
2. אם מביאים את כנעאן, אז סבע וכנעאן ידרכו אחד על השני. אם סבע עוזב - כנעאן יתן את המספרים שלו וזה יכסה באופן מסוים על המספרים שסבע אמור לתת.
ממילא אם ישחקו ביחד המספרים האלה לא יתווספו אלא יחפפו באופן מסוים.
3. המשכורת של סבע היא הכי גבוהה בקבוצה. חיסכון של המשכורת הזו יכול לפנות תקציב לחיזוק בעמדות אחרות שיאזנו את הסגל.

שורה תחתונה - הסגל שיש פה הוא עקום וזה לא חדש. זו הייתה בעיניי הבעיה הכי גדולה בעונה האחרונה. צריך לסדר את זה ובשביל זה עושים ויתורים, בשביל המכלול. יכול להיות שאני טועה, אבל תן לי 11 טובים שכל אחד נשחק בעמדה שלו מאשר שיהיו כוכבים בקבוצה אבל סגל עקום.
אני לא בטוח שכנעאן יתן את המספרים של שרי אם ישחק במקומו.

היחיד "שתוקע" אותנו כביכול זה נהואל, שהוא גם זר (ואז תופס משבצת אחרת של זר) וגם הסימן שאלה הכי גדול מכל האפשרויות.

אם כבר צריך לשחרר מישהו זה אותו. הוא גם תופס מקום של זר, גם הסימן שאלה הכי גדול מבין השלושה.

אני בכיף רואה את כנעאן וסבע משחקים יחד, לא חושב שהם דורכים יותר מדי אחד על השני.

ואני הולך אתך, נניח שחררת את סבע, מה תביא במקום? אתה גם ככה תקוע עם הזרים, זה לא שהוא תופס מקום של זר ואז אתה אומר לי בכסף הזה אני הולך להביא זר בעמדה אחרת. זה משאיר אותך באותה סיטואציה

תראה, אני מדמיין מערך של 433 עם כנעאן וקאסה באמצע ומאחוריהם 6 זר. כפי שכתבתי, סבע לדעתי יכול להשתלב כחלוץ במערך הזה, אבל זה לא אופטימלי. לכן ההרכב הכי טןב לדעתי הוא שני קיצוניים שהם שחקני קו אמיתיים, נניח סברינה ומופקונג. באמצע חלוץ זר, ואם לא אז דין דוד או מלמד. זה מבחינה אידיאלית, אבל זה משהו שלא יקרה כנראה.
לגבי נהואל זה ברור שעדיף שיעזוב אבל הסיכוי שסבע יעזוב הוא גבוה בהרבה.

אני אשמח שתסביר לי למה אתה חושב שכנעאן וסבע לא דורכים אחד על השני. איזה מערך אתה רואה?
סבע לא יכול להיות חלוץ. הוא כן יכול לשחק בכנף ימין, כן יכול לשחק ליד כנעאן באמצע.

לא ראיתי מספיק מקאסה, לא הייתי נותן לו טאבו בהרכב מהר.

בהרכב שלך גם נהואל לא משתלב, הייתי מעדיף לשחרר אותו ולהביא את ה6 הזר

מה יש למכבי תל אביב התלבשה על כל השחקנים שלנו הקיץ

KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:
KevinDurant אמר:
אני לא בטוח שכנעאן יתן את המספרים של שרי אם ישחק במקומו.

היחיד "שתוקע" אותנו כביכול זה נהואל, שהוא גם זר (ואז תופס משבצת אחרת של זר) וגם הסימן שאלה הכי גדול מכל האפשרויות.

אם כבר צריך לשחרר מישהו זה אותו. הוא גם תופס מקום של זר, גם הסימן שאלה הכי גדול מבין השלושה.

אני בכיף רואה את כנעאן וסבע משחקים יחד, לא חושב שהם דורכים יותר מדי אחד על השני.

ואני הולך אתך, נניח שחררת את סבע, מה תביא במקום? אתה גם ככה תקוע עם הזרים, זה לא שהוא תופס מקום של זר ואז אתה אומר לי בכסף הזה אני הולך להביא זר בעמדה אחרת. זה משאיר אותך באותה סיטואציה

תראה, אני מדמיין מערך של 433 עם כנעאן וקאסה באמצע ומאחוריהם 6 זר. כפי שכתבתי, סבע לדעתי יכול להשתלב כחלוץ במערך הזה, אבל זה לא אופטימלי. לכן ההרכב הכי טןב לדעתי הוא שני קיצוניים שהם שחקני קו אמיתיים, נניח סברינה ומופקונג. באמצע חלוץ זר, ואם לא אז דין דוד או מלמד. זה מבחינה אידיאלית, אבל זה משהו שלא יקרה כנראה.

אני אשמח שתסביר לי למה אתה חושב שכנעאן וסבע לא דורכים אחד על השני. איזה מערך אתה רואה?
סבע לא יכול להיות חלוץ. הוא כן יכול לשחק בכנף ימין, כן יכול לשחק ליד כנעאן באמצע.

נהואל מיותר לנו. שחקן טוב שלא מתאים לשיטה.
נכון שקאסה הוא סוג של סימן שאלה (לדעתי יש לו פוטנציאל גבוה), אבל אסור לנו לחשוב שבעונה הבאה יהיה לנו כבר סגל עם 11 כוכבים ושאנחנו רצים לאליפות. צריך לבנות כאן משהו מאוזן ונכון, לתת לשחקנים את הביטחון ולאזן את הסגל, כדי שבעוד שנתיים כבר נעמיד קבוצה שתתמודד עד הסוף על האליפות. זה יכול לקרות גם בעונה הבאה (כמו שאף אחד לא חשב שהקבוצה של אלישע לוי תיקח אליפות) אבל זו לא צריכה להיות השאיפה, אחרת אנחנו נחזור על אותן טעויות מהעשור השחור, שמנסים להחליף את כל הסגל בקיץ אחד ובפועל מחליפים שחקנים בינוניים בשחקנים בינוניים אחרים, כשמצד שני לשחקנים טובים לא נותנים את הביטחון לרוץ בהרכב לאורך זמן. זו אחת הסיבות העיקריות מבחינתי להריץ את קאסה וסברינה בהרכב.

HaifaWave אמר:
KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:

נכון שקאסה הוא סוג של סימן שאלה (לדעתי יש לו פוטנציאל גבוה), אבל אסור לנו לחשוב שבעונה הבאה יהיה לנו כבר סגל עם 11 כוכבים ושאנחנו רצים לאליפות. צריך לבנות כאן משהו מאוזן ונכון, לתת לשחקנים את הביטחון ולאזן את הסגל, כדי שבעוד שנתיים כבר נעמיד קבוצה שתתמודד עד הסוף על האליפות. זה יכול לקרות גם בעונה הבאה (כמו שאף אחד לא חשב שהקבוצה של אלישע לוי תיקח אליפות) אבל זו לא צריכה להיות השאיפה, אחרת אנחנו נחזור על אותן טעויות מהעשור השחור, שמנסים להחליף את כל הסגל בקיץ אחד ובפועל מחליפים שחקנים בינוניים בשחקנים בינוניים אחרים, כשמצד שני לשחקנים טובים לא נותנים את הביטחון לרוץ בהרכב לאורך זמן. זו אחת הסיבות העיקריות מבחינתי להריץ את קאסה וסברינה בהרכב.
עוד פעם החארטה הזו של עוד שנתיים אליפות? בליגה הזו מספיק 2 שוברי שוויון בשביל לרוץ לאליפות.
ואתה לא יכול לבנות לטווח ארוך על קאסה/מופקונג וכאלה כי אם הוא יציג יכולת טובה עוד שנתיים גג הוא לא פה..

HaifaWave אמר:
KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:

אז במקום לשחרר שחקן שנתן 30 גולים+בישולים בשנה שעברה והוא מוכח וישראלי תשחרר את נהואל. לא צריך לחפש דל''פים בכוח

(אגב, אני לא אופתע אם זה אכן יקרה בסוף בדיוק מכל מה שרשמת). ב10 יש את סבע וגם כנעאן יכול, בשמאל הוא פחות מתאים לסגנון

לפי דיווח טרי באפריקה הצענו על השחקן הכנף 1.2מיליון יורו והם רוצים 1.5מיליון יורו

הצהובים נכנסו לתמונה בעקבות זאת

והנה התחילו הדיווחים גם בארץ...
אין לי כוחות לחלונות העברות.

כמו שהזהרתי לא אחת. לצהבת יתרון מובנה עלינו בהחתמת שחקנים בגלל תקציב גבוה יותר. תוסיפו לזה את העובדה שהם גם קבוצה טובה יותר, עם סגל שלם יותר (המשאבים מתפזרים בין פחות עמדות) ואת זה שהם במוקדמות ליגת האלופות, והתוצאה היא שיהיה לנו מאוד קשה לנצח אותם במאבקים על שחקנים.

הירידה באיכות הסגל בשנים האחרונות יצרה מעין כדור שלג קטסטרופלי בשבילנו. לא רק שקשה להביא לכאן שחקנים, גם המעט שיש ילכו לצהבת, לרוב. כמובן יש מקרים חריגים כמו זה שאצילי בחר בביתר על פנינו. זה פחות או יותר המקום שבו אנחנו נמצאים עכשיו, וזה מה שקורה כשמועדון לא יודע להתנהל. מאוד מקווה שתיכנס קבוצת בעלים עשירה יותר מגולדהאר כדי שנוכל להעמיד תקציב גבוה יותר ונפסיק להזדנב אחריהם.

מאןד מקווה שיהיה כאן איזה נס ואנחנו נביא אותו. הוא נראה שחקן שחקן בסרטונים. וזה גם בדיוק מה שאנחנו צריכים, סילונים בכנפיים ולא פליימקרים.

KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:
KevinDurant אמר:

אז במקום לשחרר שחקן שנתן 30 גולים+בישולים בשנה שעברה והוא מוכח וישראלי תשחרר את נהואל. לא צריך לחפש דל''פים בכוח

(אגב, אני לא אופתע אם זה אכן יקרה בסוף בדיוק מכל מה שרשמת). ב10 יש את סבע וגם כנעאן יכול, בשמאל הוא פחות מתאים לסגנון

אין קשר לדלפים בכוח. זה מה שאני חושב.

תבדקו ותראו שבשנתיים האחרונות אנחנו מוציאים הכי הרבה בליגה הן בהעברות והן בשכר שחקנים.
ולפי הדיווחים הפער הוא 300 אלף יורו זה פער זניח ולא רציני, מפה זה נטו הבחירה של השחקן..

Hulk אמר:
תבדקו ותראו שבשנתיים האחרונות אנחנו מוציאים הכי הרבה בליגה הן בהעברות והן בשכר שחקנים.
ולפי הדיווחים הפער הוא 300 אלף יורו זה פער זניח ולא רציני, מפה זה נטו הבחירה של השחקן..

השאלה היא אם המועדון יהיה מוכן להיכנס לתחרות ישירה עליו ומה יש לנו להציע מלבד כסף ביחס אליהם.

אם אכן מנסים להביא קשר אחורי זר בפרופיל גבוה ועסקת כנעאן תצא לפועל, אני משער לעצמי שלא ירצו ללכת לעוד עסקה גדולה הקיץ.

כובע קש אמר:
ספויילר: הוא לא יהיה פה ולא בצהבת
לא פוסל. די מפתיע ששחקן עם המספרים שלו ובגילו לא "מוצא" הצעות טובות יותר

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה