• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Kaka אמר:
בירקי אמר:
Kaka אמר:
לא צריך לרשום כל אחד שהולך לקבוצה אחרת, ליידנר פציע מאוד ובקושי שיחק ב 3 העונות האחרונות.

איך לא פונים לסדריק דון? כןכב כדורגל.

אם הפרסומים נכונים ואני בספק, הפועל ירושלים דורשת לפחות 2 מיליון יורו.

כמו שרוצים על בן הרוש מעל 1.5 מ ובסוף נמכר ב800 אלף.
כשרוצים שחקן וחושבים שהוא מתאים אפשר למצוא דרכים יצירתיות לסגור עסקה.
לדוגמה- הם לא יירצו את גוני נאור? אין לנו שחקני ״נוער״ שאפשר להשאיל להם והם לבטח יירצו?
יש לנו לא מעט ״שומן עודף״ של שחקנים שאנחנו רוצים לשחרר או להשאיל. במקום להשאיל אותם בחינם אין כסף או לשחרר עם פיצוי, אפשר למצוא מתווה שיספק את כל הצדדים.
אפשר הכל. אין אצלנו מעוף ויותר גרוע- אין רעב.

Kozmo אמר:
Kaka אמר:
בירקי אמר:
איך לא פונים לסדריק דון? כןכב כדורגל.

אם הפרסומים נכונים ואני בספק, הפועל ירושלים דורשת לפחות 2 מיליון יורו.

כמו שרוצים על בן הרוש מעל 1.5 מ ובסוף נמכר ב800 אלף.
כשרוצים שחקן וחושבים שהוא מתאים אפשר למצוא דרכים יצירתיות לסגור עסקה.
לדוגמה- הם לא יירצו את גוני נאור? אין לנו שחקני ״נוער״ שאפשר להשאיל להם והם לבטח יירצו?
יש לנו לא מעט ״שומן עודף״ של שחקנים שאנחנו רוצים לשחרר או להשאיל. במקום להשאיל אותם בחינם אין כסף או לשחרר עם פיצוי, אפשר למצוא מתווה שיספק את כל הצדדים.
אפשר הכל. אין אצלנו מעוף ויותר גרוע- אין רעב.

המצב בהפועל חיפה שונה לגמרי מהפועל ירושלים. הם רוצים לסגור עסקה ולהכניס כסף כי יואב כץ מפסיק את התמיכה שלו.
פורסם לפני כמה חודשים שהיו קבוצות בטורקיה שרצו את דון, גם הפועל ירושלים ידועה במו״מ הקשוח שלה, לא מאמין שיורידו לסכום ששחר ירצה לשלם.

ניסן קניאס אומר שיש שחקן זר על סף סגירה

גם בן לדרמן הלך.
יפה. כאילו יש לנו סגל שדורש חיזוק קוסמטי.
ניהול כושל לחלוטין.
מתי אם בכלל ילמדו שצריך לתכנן עונה חצי שנה קודם?

silvas אמר:
גם בן לדרמן הלך.
ניהול כושל לחלוטין.

אולי אם היו מפטרים את אלברמן כשהבינו שהסיפור איתו גמור (עם סיום הקיץ האחרון לצורך העניין) ולא מורחים את זה בצורה קיצונית אז כבר היה מנהל מקצועי שמתכונן מראש לעונה הקרובה ולא היינו צריכים לחכות עכשיו שיגיע מאמן שיקבל החלטות של מנהל מקצועי ויביא רכש.

אני אשמח מאוד לרדת על המועדון אבל לדעתי הבעיות שלנו הרבה יותר גדולות מליידנר, לדרמן וכו'

היחיד שהייתי מביא מכל השמות בשוק כרגע זה בן הרוש. לא חסר לנו שחקנים משלימים וכו', צריך תותחים

Apoc אמר:
silvas אמר:
גם בן לדרמן הלך.
ניהול כושל לחלוטין.

אולי אם היו מפטרים את אלברמן כשהבינו שהסיפור איתו גמור (עם סיום הקיץ האחרון לצורך העניין) ולא מורחים את זה בצורה קיצונית אז כבר היה מנהל מקצועי שמתכונן מראש לעונה הקרובה ולא היינו צריכים לחכות עכשיו שיגיע מאמן שיקבל החלטות של מנהל מקצועי ויביא רכש.

שחר לא מוכן לכזה מנהל מקצועי. אפילו שהוא מינה אחד כזה מבחוץ (אלאך, קרלסן היה סתם גוזר קופונים עלוב), הוא כבר קבע לו הכל לפני זה. ובסוף כולם יודעים איך זה הסתיים.

לדרמן וליידנר זה רכש לא טוב, במיוחד במצב הנוכחי שלנו.
אנחנו חייבים שחקנים בכושר ומנהיגים ולא כאלו שכבר שנתיים לא משחקים כדורגל.

כובע קש אמר:
לדרמן וליידנר זה רכש לא טוב, במיוחד במצב הנוכחי שלנו.
אנחנו חייבים שחקנים בכושר ומנהיגים ולא כאלו שכבר שנתיים לא משחקים כדורגל.
לגמרי

ליידנר זה נחמד כמגן מחליף במקום סייף, לא כמגן ראשון במצבינו

חייבים 4 מגנים חדשים, 2 מהם מן הסתם מחליפים

Apoc אמר:
חייבים 4 מגנים חדשים, 2 מהם מן הסתם מחליפים
ברגע שקיבלו החלטה להאריך חוזה לסייף (ה' יודע למה, הוא חלש מאוד) כנראה שזה לא יקרה

אני כנראה הייתי מביא את גרופר ועוד מגן שמאלי זר אגב.

KevinDurant אמר:
אני אשמח מאוד לרדת על המועדון אבל לדעתי הבעיות שלנו הרבה יותר גדולות מליידנר, לדרמן וכו'

היחיד שהייתי מביא מכל השמות בשוק כרגע זה בן הרוש. לא חסר לנו שחקנים משלימים וכו', צריך תותחים

במצבת הקשרי אמצע שלנו, בהנחה וג׳אבר עוזב, יש את עלי מוחמד ואיתן אזולאי. לא חושב שיש לנו פריבילגיה להגיד לא לבן לדרמן... בטח כשאנחנו תקועים מבחינת זרים.

מה שיקרה בסוף זה שהמאמן החדש ייתן הזדמנות לשואו.
כן הייתי שוקל לפנות לואן אובריים ו/או עדן קארצב. אין מצאי של ישראלים בשוק.

אם היינו מועדון עם שאיפות, רפאלוב היה יושב על אלי דסה שיצטרף. תמורת משכורת נאה וחזון הוא היה בא. אבל אין חזון.

silvas אמר:
KevinDurant אמר:

במצבת הקשרי אמצע שלנו, בהנחה וג׳אבר עוזב, יש את עלי מוחמד ואיתן אזולאי. לא חושב שיש לנו פריבילגיה להגיד לא לבן לדרמן... בטח כשאנחנו תקועים מבחינת זרים.

מה שיקרה בסוף זה שהמאמן החדש ייתן הזדמנות לשואו.
כן הייתי שוקל לפנות לואן אובריים ו/או עדן קארצב. אין מצאי של ישראלים בשוק.

סביר שבונים על אחד מחרמש/ארזי.
והשופרות דיברו על קשר אחורי זר.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה