• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
HaifaWave אמר:
למה לוקח כל כך הרבה זמן להעלות את מספר הזרים פה ל8?
ברור לכולם שזה מה שצריך לקרות ויש רוב למהלך. זה משהו שכבר היה צריך להצביע עליו לפני חודש כדי שקבוצות יוכלו להתכונן לקיץ.
אם ארגון השחקנים ישבות אפשר פשוט לעשות בלי מגבלת זרים בכלל ואז לשחק איתם רק.

אפשר לעלות עם הנוער. החלום של שחר יתגשם.

HaifaWave אמר:
Shocking4U אמר:
אז עכשיו צריך גם חלוץ

גם קודם היה צריך. לא אבידה גדולה דין דוד, הבעיה היא שאין ישראלים טובים בשוק.
חלוץ ישראלי ששווה כל עונה דו ספרתי זה לא אבידה גדולה?

Shocking4U אמר:
HaifaWave אמר:
Shocking4U אמר:
אז עכשיו צריך גם חלוץ

מבחינת איכות דין דוד שחקן נחמד, בינוני פלוס, שלא שווה מקום של הרכב בקבוצה ששואפת לאליפות. אתה צודק שיהיה קשה למצוא מחליף כי הוא ישראלי, אלא אם יביאו חלוץ זר אבל בשביל זה צריך שמכסת הזרים תגדל גם כן.

Shocking4U אמר:
HaifaWave אמר:
Shocking4U אמר:
אז עכשיו צריך גם חלוץ

גניבת דעת.
כל חלוץ שהיה משחק פה בתקופה הזאת היה מגיע לדו ספרתי.
מעבר לסגל, מעבר לבכר, מעבר לפציעות - הוא מבחינתי האשם הכי גדול בהתרסקות בחצי השני של העונה.
מחטיאן סדרתי שצריך 4-5 מצבים כדי להבקיע.
אם זה לא כדור עומק שמשאירים אותו מול שוער או דחיקה מ5 מטר, אין לו מושג איך להבקיע.

ואם מדובר בשחקן שלא רוצה להיות פה, אז זה לגמרי לא אבידה גדולה.

דל"פ: אם כנעאן מגיע צריך לשקול לשחרר את סבע (במידה וזה ללא פיצוי).

אידיאלית גם את נהואל צריך להעזיב, אבל זה פחות ריאלי כי סבע עשוי לכוון ליציאה ואת נהואל אין מי שיקח, בנוסף לזה ששנאת ההפסד מבחינת המועדון תגרום ואולי כבר גורמת לשיקולים פחות רציונליים בעיניי. את ה2.5 כבר שמו עליו ולא רואה מצב שמוכרים אותו גם בעוד שנה שנתיים לסכום שיגרד את זה.

הקבוצה של הדרום אפריקאי החתימה עכשיו שחקן כנף שמאל חדש מהליגה, על העמדה שלו. הם כנראה יודעים שהוא עוזב והביאו מחליף, השאלה לאן הוא יעזוב.
https://x.com/MickyJnr__/status/1936162533121077294

הדרום אפריקאי פרופיל חלום זה בול הסגנון שאנחנו צריכים מאז שחליאילי עזב.
חייב לפחות כנף אחד עם דריבל טוב ומטוס

HaifaWave אמר:

אידיאלית גם את נהואל צריך להעזיב, אבל זה פחות ריאלי כי סבע עשוי לכוון ליציאה ואת נהואל אין מי שיקח, בנוסף לזה ששנאת ההפסד מבחינת המועדון תגרום ואולי כבר גורמת לשיקולים פחות רציונליים בעיניי. את ה2.5 כבר שמו עליו ולא רואה מצב שמוכרים אותו גם בעוד שנה שנתיים לסכום שיגרד את זה.
מה הלהט לקחת את השחקן הכי טוב בקבוצה ולרצות לשחרר אותו? אני זוכר שגם רצית לשחרר את שרי בזמנו

אנשים שרוצים לשחרר את דין דוד ולהחליף בשון. מה הקשר?!? זה בכלל לא אותו סוג של שחקן
דין עד שהתחיל עם השטויות היה בפורמה מצויינת אני לא משחרר אותו בחיים. אין לנו את הלוקסוס לשחרר אותו אנחנו חסרים באיכות ודין אמנם מחמיצן אבל שחקן איכותי. הוא צריך לחזור לעצמו וצריך את אהבת הקהל.
שון זה טנק וזה לא מה שאנחנו צריכים לדעתי.
הלוואי ויגיע הדרום אפריקאי נראה שחקן טוב. אבל שוב בלי מרכז שדה איכותי וחזק אין לנו מה למכור

greenguy אמר:
אנשים שרוצים לשחרר את דין דוד ולהחליף בשון. מה הקשר?!? זה בכלל לא אותו סוג של שחקן
דין עד שהתחיל עם השטויות היה בפורמה מצויינת אני לא משחרר אותו בחיים. אין לנו את הלוקסוס לשחרר אותו אנחנו חסרים באיכות ודין אמנם מחמיצן אבל שחקן איכותי. הוא צריך לחזור לעצמו וצריך את אהבת הקהל.
הלוואי ויגיע הדרום אפריקאי נראה שחקן טוב. אבל שוב בלי מרכז שדה איכותי וחזק אין לנו מה למכור

+1

greenguy אמר:

דין דוד שחקן איכותי? מדובר ב"שחקן" כדורגל שאין לו טיפת הבנת משחק, אגואיסט בצורה קיצונית, דריבל לא קיים, בעיטות דרדרלה וחסר כל פיזיות. כל הטיקט שלו זה טיפה מהירות (וגם זה יחסית בינוני). לא רק שצריך להפרד ממנו, הייתי מעיף אותו ביום שהגיע לפה. צריך שחקנים עם הבנת משחק וקבוצתיים. אוי ואבוי אם יבנו על החלש הזה עוד עונה, סבלנו עונה אחת - מספיק.

אני לא עף על שון אבל מעדיף אותו על דין דוד בלי לחשוב בכלל.

KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:

מה הלהט לקחת את השחקן הכי טוב בקבוצה ולרצות לשחרר אותו? אני זוכר שגם רצית לשחרר את שרי בזמנו

לגבי שרי טעיתי. חשבתי שהוא כבר יתרום פחות ופחות בגלל הגיל אבל מסתבר שהוא היה מעולה אחרי שעזב.

לגבי סבע אני לא טוען שאני רוצה לשחרר, אבל זה משהו שצריך לשקול. סבע השחקן הכי איכותי בקבוצה. זה לא רק שיש לו מספרים יוצאי דופן, יש לו איכויות יוצאות דופן.
יחד עם זאת צריך גם לחשוב על החסרונות פה:
1. סבע הכי טוב כשחקן חופשי מתחת לחלוץ וזה יוצר מצב שבו אנחנו צאיכים לשחק עם שני שחקנים בקישור, מה שיוצר נחיצוצ מול הקבוצות הגדולות בליגה.
2. אם מביאים את כנעאן, אז סבע וכנעאן ידרכו אחד על השני. אם סבע עוזב - כנעאן יתן את המספרים שלו וזה יכסה באופן מסוים על המספרים שסבע אמור לתת.
ממילא אם ישחקו ביחד המספרים האלה לא יתווספו אלא יחפפו באופן מסוים.
3. המשכורת של סבע היא הכי גבוהה בקבוצה. חיסכון של המשכורת הזו יכול לפנות תקציב לחיזוק בעמדות אחרות שיאזנו את הסגל.

שורה תחתונה - הסגל שיש פה הוא עקום וזה לא חדש. זו הייתה בעיניי הבעיה הכי גדולה בעונה האחרונה. צריך לסדר את זה ובשביל זה עושים ויתורים, בשביל המכלול. יכול להיות שאני טועה, אבל תן לי 11 טובים שכל אחד נשחק בעמדה שלו מאשר שיהיו כוכבים בקבוצה אבל סגל עקום.

אני קצת מתקשה להבין עם מופוקנג זה ריאלי בכלל. נשמע כמו שחקן שאין לו שום אינטרס להגיע לישראל ואלינו בפרט. אני מאד מקווה שיהיה כאן ואופתע אם זה יקרה.

לגבי דין, זה מאד פשוט - או שיגיעו איתו להארכת חוזה ויעזרו לו ״לנקות״ את השם שלו או שימכרו לחו״ל למי שיבוא. אין סיבה שיקבל קרדיט בשנת חוזה כשהוא ממורמר ומקבל יחס רע מהקהל. דין שחקן שמושפע מאד הפן המנטלי וזה לא יתרום לאף צד אם ישאר פה במתכונת הזו.

לא אבכה אם ילך דוד ויביאו במקום חלוץ זר אכזר. הוא לא אותו שחקן מאז תחילת העונה החולפת (בערך מהרגע שהגיע ל12 שערי ליגה). היו לו הופעות שמזכירות את החלוצים הגרועים שהיו פה בעשור השחור.

אבל זה בתנאי שיש 8 זרים אחרת אין בזה היגיון, איזה ישראלי יביאו במקומו בדיוק?

Ganjot אמר:
greenguy אמר:

דין דוד שחקן איכותי? מדובר ב"שחקן" כדורגל שאין לו טיפת הבנת משחק, אגואיסט בצורה קיצונית, דריבל לא קיים, בעיטות דרדרלה וחסר כל פיזיות. כל הטיקט שלו זה טיפה מהירות (וגם זה יחסית בינוני). לא רק שצריך להפרד ממנו, הייתי מעיף אותו ביום שהגיע לפה. צריך שחקנים עם הבנת משחק וקבוצתיים. אוי ואבוי אם יבנו על החלש הזה עוד עונה, סבלנו עונה אחת - מספיק.

אני לא עף על שון אבל מעדיף אותו על דין דוד בלי לחשוב בכלל.

כשהיה לידו פיירו הוא היה מצויין. חצי שנה אחרונה עברו עליו הרבה דברים. הוא צריך לחזור לשחק פשוט עם תמיכה ואהבה
הוא שחקן שכל קבוצת צמרת הייתה שמחה שהיה לה אותו

אני מחזיק מאוד מדין ואוהב אותו מאוד אבל בשנה האחרונה יש לו המון מקרים מנטליים ומחוץ למגרש שפוגעים ביכולת שלו.

אם באמת נכון הדבר והוא עשה סוג של שביתה איטלקית ודברים בסגנון ורוצה לעזוב בכל מחיר אז שיעזוב.

אנחנו מכירים את הרצפה של דין ויודעים כמה היא נמוכה, שהוא גרוע הוא מזעזע ואם הוא רוצה להיות גרוע אז שיעזוב.

HaifaWave אמר:
KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:

לגבי שרי טעיתי. חשבתי שהוא כבר יתרום פחות ופחות בגלל הגיל אבל מסתבר שהוא היה מעולה אחרי שעזב.

לגבי סבע אני לא טוען שאני רוצה לשחרר, אבל זה משהו שצריך לשקול. סבע השחקן הכי איכותי בקבוצה. זה לא רק שיש לו מספרים יוצאי דופן, יש לו איכויות יוצאות דופן.
1. סבע הכי טוב כשחקן חופשי מתחת לחלוץ וזה יוצר מצב שבו אנחנו צאיכים לשחק עם שני שחקנים בקישור, מה שיוצר נחיצוצ מול הקבוצות הגדולות בליגה.
2. אם מביאים את כנעאן, אז סבע וכנעאן ידרכו אחד על השני. אם סבע עוזב - כנעאן יתן את המספרים שלו וזה יכסה באופן מסוים על המספרים שסבע אמור לתת.
3. המשכורת של סבע היא הכי גבוהה בקבוצה. חיסכון של המשכורת הזו יכול לפנות תקציב לחיזוק בעמדות אחרות שיאזנו את הסגל.

שורה תחתונה - הסגל שיש פה הוא עקום וזה לא חדש. זו הייתה בעיניי הבעיה הכי גדולה בעונה האחרונה. צריך לסדר את זה ובשביל זה עושים ויתורים, בשביל המכלול. יכול להיות שאני טועה, אבל תן לי 11 טובים שכל אחד נשחק בעמדה שלו מאשר שיהיו כוכבים בקבוצה אבל סגל עקום.

כמו שטעית עם שרי אתה טועה לדעתי גם עם סבע.
סבע השחקן הכי טוב בארץ, לא משחררים שחקן כזה לא משנה מה.
מה עוד שהוא בסוף ילך ליריבה לצמרת ואז מה עשית בזה?

הנקודה הכי לא נכונה במה שרשמת, היא הנקודה השלישית. זה שתחסוך את המשכורת שלו, לא רלוונטי בשום צורה לאיזה שחקנים אחרים יגיעו. אנחנו מכבי חיפה.

HaifaWave אמר:
KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:

אני לא בטוח שכנעאן יתן את המספרים של שרי אם ישחק במקומו.

היחיד "שתוקע" אותנו כביכול זה נהואל, שהוא גם זר (ואז תופס משבצת אחרת של זר) וגם הסימן שאלה הכי גדול מכל האפשרויות.

אם כבר צריך לשחרר מישהו זה אותו. הוא גם תופס מקום של זר, גם הסימן שאלה הכי גדול מבין השלושה.

אני בכיף רואה את כנעאן וסבע משחקים יחד, לא חושב שהם דורכים יותר מדי אחד על השני.

ואני הולך אתך, נניח שחררת את סבע, מה תביא במקום? אתה גם ככה תקוע עם הזרים, זה לא שהוא תופס מקום של זר ואז אתה אומר לי בכסף הזה אני הולך להביא זר בעמדה אחרת. זה משאיר אותך באותה סיטואציה

KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:
KevinDurant אמר:

אני לא בטוח שכנעאן יתן את המספרים של שרי אם ישחק במקומו.

היחיד "שתוקע" אותנו כביכול זה נהואל, שהוא גם זר (ואז תופס משבצת אחרת של זר) וגם הסימן שאלה הכי גדול מכל האפשרויות.

אם כבר צריך לשחרר מישהו זה אותו. הוא גם תופס מקום של זר, גם הסימן שאלה הכי גדול מבין השלושה.

אני בכיף רואה את כנעאן וסבע משחקים יחד, לא חושב שהם דורכים יותר מדי אחד על השני.

ואני הולך אתך, נניח שחררת את סבע, מה תביא במקום? אתה גם ככה תקוע עם הזרים, זה לא שהוא תופס מקום של זר ואז אתה אומר לי בכסף הזה אני הולך להביא זר בעמדה אחרת. זה משאיר אותך באותה סיטואציה

תראה, אני מדמיין מערך של 433 עם כנעאן וקאסה באמצע ומאחוריהם 6 זר. כפי שכתבתי, סבע לדעתי יכול להשתלב כחלוץ במערך הזה, אבל זה לא אופטימלי. לכן ההרכב הכי טןב לדעתי הוא שני קיצוניים שהם שחקני קו אמיתיים, נניח סברינה ומופקונג. באמצע חלוץ זר, ואם לא אז דין דוד או מלמד. זה מבחינה אידיאלית, אבל זה משהו שלא יקרה כנראה.
לגבי נהואל זה ברור שעדיף שיעזוב אבל הסיכוי שסבע יעזוב הוא גבוה בהרבה.

אני אשמח שתסביר לי למה אתה חושב שכנעאן וסבע לא דורכים אחד על השני. איזה מערך אתה רואה?

די נו לשחרר את סבע תגיד זה אמיתי?
אם לא סבע אתה לא פלייאוף עליון. במצב של ההנהלה צריך להתחנן שהוא ישאר

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה