• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Smile אמר:
Shocking4U אמר:
כל איש מקצוע שלא מבין שהעמדה הראשונה שצריכה חיזוק זה 6 זר, אין לו שמץ של מושג. ולכן אין לי אלא להסיק שלרפאלוב אין מושג, לאיציק עובדיה אני כבר יודע שאין מושג.

אולי ליאור מוכשר מספיק לעבוד על מספר עמדות ביחד?
איזה עמדות ביחד? עוד שנייה אין לך מקום לזרים.

Apoc אמר:
למה אנחנו לא חושבים בכיוון של סדריק דון? שחקן עם פוטנציאל מאוד גדול שכבר נמצא פה בארץ ולא יעלה יותר מדי.

לא אמרו פעם שאנחנו מעוניינים בו?

קודם כל, מסכים שהוא שחקן מאוד מעניין.

ברמת ההתאמה לקבוצה, אני לא בטוח איפה בדיוק הוא מיועד. איפה אתה דוחף אותו?

לגבי המחיר, אני דווקא חושב שהפועל ירושלים ירצו עליו באזור של 1.5 בערך. זה לא זול(שווי שוק שלו 1.6 לפי טרנספרמרקט. לא שזה מדד, ובכל זאת).
אנחנו גם מכירים את הפועל ירושלים. הם אוהבים "לסחוט" את הלימון.

אני הייתי מציע מיליון יורו ונאור ואולי גם ויתור החוב על דיסטלפלד ולייש(ככל ונותר) + השאלה של אחד מהילדים שהם רוצים.

מעבר לזה שדון שחקן מצוין מה שעוד יותר מעניין לגביו זה שהוא אמור לקבל אזרחות בקרוב לפי מה שאני יודע.

https://m.one.co.il/Mobile/Article/24-25/1,1,4,52145/495141.html?ref=hp

"בכך, מכבי חיפה עשויה לראות כיצד עסקה מבטיחה נוחתת במקום אחר, לא בגלל שיקול מקצועי, אלא בשל מצב ביטחוני מורכב שמרחיק שחקנים פוטנציאליים מלהצטרף לליגת העל."

התחלנו

Undertheknife אמר:
מעבר לזה שדון שחקן מצוין מה שעוד יותר מעניין לגביו זה שהוא אמור לקבל אזרחות בקרוב לפי מה שאני יודע.

שומע את זה לא בפעם הראשונה ומנסה להבין איך הגיעו לזה?
הוא 3 שנים בארץ, מה הוא מתכוון להתחתן עם יהודיה?

רק מכבי אמר:
Apoc אמר:
למה אנחנו לא חושבים בכיוון של סדריק דון? שחקן עם פוטנציאל מאוד גדול שכבר נמצא פה בארץ ולא יעלה יותר מדי.

לגבי המחיר, אני דווקא חושב שהפועל ירושלים ירצו עליו באזור של 1.5 בערך. זה לא זול(שווי שוק שלו 1.6 לפי טרנספרמרקט. לא שזה מדד, ובכל זאת).

אני הייתי מציע מיליון יורו ונאור ואולי גם ויתור החוב על דיסטלפלד ולייש(ככל ונותר) + השאלה של אחד מהילדים שהם רוצים.

יכול לשחק כ8 ובכנף
אין לו יכולת מסירה יותר מדי טובה אבל יודע להשתחרר מלחץ ולאיים מרחוק, ולא מאבד בקלות כדורים ממה שראיתי העונה

Undertheknife אמר:

לא מכיר

Apoc אמר:
רק מכבי אמר:
Apoc אמר:

יכול לשחק כ8 ובכנף
אין לו יכולת מסירה יותר מדי טובה אבל יודע להשתחרר מלחץ ולאיים מרחוק, ולא מאבד בקלות כדורים ממה שראיתי העונה

זאת בדיוק הנקודה.
אני חושב שאנחנו עם כרגע מלאי של שחקני 8(מוחמד, קאסה, אזולאי). ובעמדת הכנף אני מעדיף מישהו שהוא שחקן קו קלאסי.

אגב, עולות בסרביה ידיעות שמכבי ת"א במו"מ עם פרסטיז' אמבונגו ששיחק אצל לזאטיץ' בבאצ'קה טופולה.
בלי קשר שמדבר בשחקן מאוד איכותי, ומעניין יהיה לראות אם באמת יגיע לכאן.
מהזווית שלנו - האם זה אומר שמופוקנג דחה אותם, או העביר מסר שהוא לא רוצה לארץ, ומתקדם עם קבוצות אחרות?
בשני המקרים מדובר בשחקן קו שמאל עם רגל ימין.
מעניין.

רק מכבי אמר:
Apoc אמר:
רק מכבי אמר:

יכול לשחק כ8 ובכנף

זאת בדיוק הנקודה.
אני חושב שאנחנו עם כרגע מלאי של שחקני 8(מוחמד, קאסה, אזולאי). ובעמדת הכנף אני מעדיף מישהו שהוא שחקן קו קלאסי.

אגב, עולות בסרביה ידיעות שמכבי ת"א במו"מ עם פרסטיז' אמבונגו ששיחק אצל לזאטיץ' בבאצ'קה טופולה.
בלי קשר שמדבר בשחקן מאוד איכותי, ומעניין יהיה לראות אם באמת יגיע לכאן.
מהזווית שלנו - האם זה אומר שמופוקנג דחה אותם, או העביר מסר שהוא לא רוצה לארץ, ומתקדם עם קבוצות אחרות?
בשני המקרים מדובר בשחקן קו שמאל עם רגל ימין.
מעניין.

טענה הגיונית, למרות שקשה לי לפספס כישרון כמו דון שיכול להתפוצץ, הוא רק בן 21 והיה אפשר להביא אותו במיליון יורו + שחקנים.

דון אחלה שחקן.
עוד אחד שזרקו את השם שלו מלא פעמים ובפועל לא קורה כלום.
אנחנו זועקים לשחקנים שמבקיעים מקו שני.
אין להם שום תירוץ עכשיו להנהלה היהירה שלנו נראה מה הם יעשו.

כל שחקן שתתנו בכל עמדה יכול לשדרג את מכבי חיפה, יש לנו בעיה בכל משבצת על הדשא בערך

חושב שוב על המהלך של מיכאל אוחנה. פשוט מבאס.

במקום לחשוב מחוץ לקופסא, ללכת לכיוון שונה, לנסות, להעיז, מביאים לי את מיכאל אוחנה.

קחו לדוגמא את תאי עבד. בעיניי אם מחפשים שחקן שיכול לשחק את ה-10, ישראלי, בכסף לא גדול, לכו עליו בהשאלה עם אופציית רכישה. תראו קצת נועזות, קצת יצירתיות.

גם זה לא היה מצליח בסוף, הייתי יודע להעריך את הניסיון ואת קו המחשבה.

במקום זה, יגיע אוחנה שזב פשוט רכש רע. כישלון ידוע מראש. פציע, מעבר לשיאו. מגיע אחרי עונה לא טובה.

לא מצליח להבין את זה. פשוט מייאש.

רק מכבי אמר:
חושב שוב על המהלך של מיכאל אוחנה. פשוט מבאס.

במקום לחשוב מחוץ לקופסא, ללכת לכיוון שונה, לנסות, להעיז, מביאים לי את מיכאל אוחנה.

קחו לדוגמא את תאי עבד. בעיניי אם מחפשים שחקן שיכול לשחק את ה-10, ישראלי, בכסף לא גדול, לכו עליו בהשאלה עם אופציית רכישה. תראו קצת נועזות, קצת יצירתיות.

גם זה לא היה מצליח בסוף, הייתי יודע להעריך את הניסיון ואת קו המחשבה.

במקום זה, יגיע אוחנה שזב פשוט רכש רע. כישלון ידוע מראש. פציע, מעבר לשיאו. מגיע אחרי עונה לא טובה.

לא מצליח להבין את זה. פשוט מייאש.

לגמרי.
אבל זה מצריך מאמץ וחשיבה וזה משהו שהצוות העצלן אצלנו מעדיף לא לעשות

Kaka אמר:
Undertheknife אמר:

שומע את זה לא בפעם הראשונה ומנסה להבין איך הגיעו לזה?
הוא 3 שנים בארץ, מה הוא מתכוון להתחתן עם יהודיה?

שמעתי את זה כמה פעמים אבל אף פעם לא ירדתי לעומק מחוסר עניין, שווה לבחון את זה.

דון אחלה שחקן והוא יוסיף לכל קבוצה, אבל זה לא מה שאנחנו צריכים. לא צריך להתחיל לסטות ממה שצריך בפועל כדי לאזן את הסגל. בגלל זה אני לא מאוד מאוכזב שכנעאן לא פה. הרבה יותר חשוב זה מגן ימני, קיצוני שמאלי קשר 6 ואולי גם חלוץ.

הסיפור עם כנעאן זה עוד תצוגת יכולת מרהיבה של הנהלת מכבי חיפה:
- שמים למטרת הקיץ שחקן בעמדה היחידה שאנחנו לא צריכים בה חיזוק
- לא מצליחים להביא

מגן ימני, קורנו, קשר אחורי, חלוץ ועוד שחקן כנף זה בגדר חובה.

יש דיווח לילי מכתב אפריקאי מוביל על מופוקונג

שיש משא ומתן עם קבוצה אירופאית ( לא אומר שם)

רק מכבי אמר:
https://x.com/Santi_J_FM/status/1937467418923925682?t=p53OaiCqFJV1vNJD4uhvaw&s=19

לכל אלו שלא רגועים לגבי קורנו

נ. ב. מנהלים, תחזירו את האפשרות לתצוגה מוקדמת של ציוץ, במובן של הטמעה. זה היה בעבר, ומשום מה בוטל.

כשאתה שם קישור, תשנה את X לTwitter וזה יסתדר.

https://twitter.com/Santi_J_FM/status/1937467418923925682?t=p53OaiCqFJV1vNJD4uhvaw&s=19

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה