Apoc
יו״ר הבורד
Nirgreen אמר:יש דיווח לילי מכתב אפריקאי מוביל על מופוקונג
שיש משא ומתן עם קבוצה אירופאית ( לא אומר שם)
חולם בלילה חלום על דודו דהאן וחותם בב"ש/בית"ר
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Nirgreen אמר:יש דיווח לילי מכתב אפריקאי מוביל על מופוקונג
שיש משא ומתן עם קבוצה אירופאית ( לא אומר שם)
Undertheknife אמר:Kaka אמר:Undertheknife אמר:מעבר לזה שדון שחקן מצוין מה שעוד יותר מעניין לגביו זה שהוא אמור לקבל אזרחות בקרוב לפי מה שאני יודע.
שומע את זה לא בפעם הראשונה ומנסה להבין איך הגיעו לזה?
הוא 3 שנים בארץ, מה הוא מתכוון להתחתן עם יהודיה?
שמעתי את זה כמה פעמים אבל אף פעם לא ירדתי לעומק מחוסר עניין, שווה לבחון את זה.
KevinDurant אמר:לכל השואלים לגבי "למה לא הודיעו על אוחנה", בן דור עונה ואומר שהוא לא חתם ואפילו לא עבר בדיקות רפואיות.
Apoc אמר:לדעתי אוחנה לא יסכים להגיע לפה בסופו של דבר
Apoc אמר:לדעתי אוחנה לא יסכים להגיע לפה בסופו של דבר
חזיזוש אמר:Apoc אמר:לדעתי אוחנה לא יסכים להגיע לפה בסופו של דבר
להגיע לפה מבחינת אוחנה שקול לזכיה בלוטו
עלק לא יסכים
silvas אמר:ברק רום מפרסם שיש רצון להנחית את Jean-Eudes Aholou, קשר אחורי מחוף השנהב.
בן 31, שחקן חופשי.
שיחק בליגה הצרפתית השניה באנז'ה, לפני כן שיחק בשטרסבורג. בעברו היה שייך למונאקו.
Apoc אמר:סבע טס לדובאי, כנראה מנסה לסגור שם קבוצה
DelPiero אמר:Apoc אמר:סבע טס לדובאי, כנראה מנסה לסגור שם קבוצה
ברדיו אמרו שזה בגלל נושא המס - ואני מקווה שהם צודקים.
אני לא מבין באיך מיסים עובדים בארץ, אבל הם אומרים שבגלל שששיחק באמיריות איפה שלא משלמים מיסים, אז הם רוצים ממנו חמישים אחוז
נשמע לי הזוי ואם הייתי במקומו הייתי אומר להם להזדיין אבל מה אני מבין
ab1729 אמר:DelPiero אמר:Apoc אמר:סבע טס לדובאי, כנראה מנסה לסגור שם קבוצה
ברדיו אמרו שזה בגלל נושא המס - ואני מקווה שהם צודקים.
אני לא מבין באיך מיסים עובדים בארץ, אבל הם אומרים שבגלל שששיחק באמיריות איפה שלא משלמים מיסים, אז הם רוצים ממנו חמישים אחוז
בגדול, ברגע שתושב ישראל קיבל הכנסה בחו״ל ושילם עליה מס הכנסה נמוך יותר - מדינת ישראל תבקש ממנו להשלים את ההפרש.
אכן, באמירויות אין מס הכנסה ולכן יש כאן סוגייה מיסויית.
לא כל כך ברור אם מדובר על הקדנציה הראשונה שלו שם (לפני שהגיע אלינו) או האחרונה (ההשאלה לחצי שנה).
מהפרטים המדוברים וממעט הידע שיש לי - אני בספק אם עזיבה שלו *כעת* תסייע לו לשלם מס נמוך יותר על הכנסות ה*עבר*.
Apoc אמר:ab1729 אמר:DelPiero אמר:ברדיו אמרו שזה בגלל נושא המס - ואני מקווה שהם צודקים.
בגדול, ברגע שתושב ישראל קיבל הכנסה בחו״ל ושילם עליה מס הכנסה נמוך יותר - מדינת ישראל תבקש ממנו להשלים את ההפרש.
אכן, באמירויות אין מס הכנסה ולכן יש כאן סוגייה מיסויית.
לא כל כך ברור אם מדובר על הקדנציה הראשונה שלו שם (לפני שהגיע אלינו) או האחרונה (ההשאלה לחצי שנה).
מהפרטים המדוברים וממעט הידע שיש לי - אני בספק אם עזיבה שלו *כעת* תסייע לו לשלם מס נמוך יותר על הכנסות ה*עבר*.
אם אני לא טועה יש עניין של כמה זמן היית בחו"ל כדי שיוותרו לך על המס
DelPiero אמר:אם היה תושב ישראל בזמן אז זה מובן אבל לא נראה לי הוא בעצמו יתווכח על זה
בכל מקרה אמרו ברדיו שנוסע להסדיר את עניין המיסים ביורוקרטית, אולי חסרים מסמכים או משהו לא לחתום בקבוצה כדי להסדיר את המיסים אם זה היה לא ברור