ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מה ששלו ששלו…דם ירוק!!! אמר:https://youtu.be/vHrfboT7usA?si=nufhmx8HBUjMniwI
סרטון ביצועים מהמשחקים האחרונים שלו בטבריה..תאכלס נראה לא רע חחחחחח
אוחנה בליגה הראשונה, זה רכש מספיק גרוע, לא צריך להחריף עודHaifaWave אמר:לא הבנתי יש לנו גם את סבע וגם את נהואל על העמדה של הקשר ההתקפי באמצע, אבל אין לנן מגן שמאלי מחליף לקורנו. אז מחתימים את אוחנה מהליגה השנייה וגרופר הולך לתא? מה זה החרא הזה?
היה כבר עדיף שיהיה את החרטוט הזה מאשר שהחתימו אותו מזמן ומחכים להחתים עוד מישהו ולא הצליחו, כדי להודיע עליו, שזו האמת, האמת העצובהרק מכבי אמר:KevinDurant אמר:לכל השואלים לגבי "למה לא הודיעו על אוחנה", בן דור עונה ואומר שהוא לא חתם ואפילו לא עבר בדיקות רפואיות.
עוד חרטוט מבית היוצר של בן דור.
הוא בא על חשבון רפאלוב…Ganjot אמר:אוחנה שחקן באמת מוכשר (בלי ציניות). נקווה שלא יפצע, אני דווקא כן אוהב את ההחתמה לסגל אבל הבעיה שזה כנראה בא על חשבון דיא סבע, מישהו יתפלא אם אוחנה יהיה בהרכב הראשון השנה לאורך זמן?
KevinDurant אמר:אוחנה בליגה הראשונה, זה רכש מספיק גרוע, לא צריך להחריף עודHaifaWave אמר:לא הבנתי יש לנו גם את סבע וגם את נהואל על העמדה של הקשר ההתקפי באמצע, אבל אין לנן מגן שמאלי מחליף לקורנו. אז מחתימים את אוחנה מהליגה השנייה וגרופר הולך לתא? מה זה החרא הזה?
המגן השמאלי המחליף לקורנו זה קני סייף.
אתה מדבר איתי על מחליפים שיש לך בעיה בחצי מההרכב
הם רואים את סייף כמגן שמאלי (אני לא מסכים אגב, לא הייתי מאריך לסייף חוזה והייתי מביא במקומו כבר מזמן את גרופר/ירדן כהן)HaifaWave אמר:KevinDurant אמר:אוחנה בליגה הראשונה, זה רכש מספיק גרוע, לא צריך להחריף עודHaifaWave אמר:לא הבנתי יש לנו גם את סבע וגם את נהואל על העמדה של הקשר ההתקפי באמצע, אבל אין לנן מגן שמאלי מחליף לקורנו. אז מחתימים את אוחנה מהליגה השנייה וגרופר הולך לתא? מה זה החרא הזה?
וואלה? חשבתי שטבריה בליגה השנייה משום מה חחח
אני מדבר איתך על ישראלי פנוי בשוק. סייף הוא לא באמת מגן שמאלי, גרופר החתמה לא יקרה.
KevinDurant אמר:הם רואים את סייף כמגן שמאלי (אני לא מסכים אגב, לא הייתי מאריך לסייף חוזה והייתי מביא במקומו כבר מזמן את גרופר/ירדן כהן)HaifaWave אמר:KevinDurant אמר:אוחנה בליגה הראשונה, זה רכש מספיק גרוע, לא צריך להחריף עוד
וואלה? חשבתי שטבריה בליגה השנייה משום מה חחח
אני מדבר איתך על ישראלי פנוי בשוק. סייף הוא לא באמת מגן שמאלי, גרופר החתמה לא יקרה.
ברק.י אמר:מצד אחד, אם יבנו פה סגל ראוי, זו החתמה שאפשר להיות אדישים אליה, בגדר ינון אליהו. הבעיה שזה מוסיף לחוסר אמון במועדון שנמצא בנסיגה, מעלה את החשש שסבע יעזוב וכמו שראינו גם בעבר, יהווה תירוץ לחיסכון במקומות אחרים.
HaifaWave אמר:ברק.י אמר:מצד אחד, אם יבנו פה סגל ראוי, זו החתמה שאפשר להיות אדישים אליה, בגדר ינון אליהו. הבעיה שזה מוסיף לחוסר אמון במועדון שנמצא בנסיגה, מעלה את החשש שסבע יעזוב וכמו שראינו גם בעבר, יהווה תירוץ לחיסכון במקומות אחרים.
בוא תן לי את ההסבר שלך איך יבנו פה סגל ראוי כשחסר לך חצי הרכב ואין יותר ישראלים בשוק.
GreenGlory אמר:רז אמיר בטלגרם שלו:
על פי הערכות, שחקן המריבה - רלה מופוקנג - לא ישחק בארץ העונה.
ברק.י אמר:מצד אחד, אם יבנו פה סגל ראוי, זו החתמה שאפשר להיות אדישים אליה, בגדר ינון אליהו. הבעיה שזה מוסיף לחוסר אמון במועדון שנמצא בנסיגה, מעלה את החשש שסבע יעזוב וכמו שראינו גם בעבר, יהווה תירוץ לחיסכון במקומות אחרים.