ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:מקווה שמרכזים את כל המאמצים עכשיו במגן ימני זר אכזר כי זו העמדה שהכי חסרה אצלנו יש שם רק את אלימלך שהוא לא שחקן ראוי לסגל במכבי.
ב6 עוד אפשר לחלטר עד ינואר ולהתאבד על לביא.
Apoc אמר:וולקאם בק קורנו המגן השמאלי הזר הכי טוב בהיסטוריה של הליגה אחרי מסיללה
מנהלים אולי תפתחו את הנושא הנעול שלו
https://www.mhforum.co.il/viewtopic.php?t=138&start=690
המועדון קצת צפון קוריאה בנושא הזה (כרגיל) ויוצר פתח לקלישאות.lemmacantor אמר:אם נתנו לחורה חופש, מה שבהחלט הגיוני, אז הוא לא יגיע לשם. לא מבין את הרעש סביב ירמקוב. יש לו חוזה ואין לו סיבה להפר אותו.
אני לא מסכים אתך. בלי קשר לזה שאלימלך גרוע, אין לנו אמצע בכלל וגם איבדנו את ג'אבר (למרות שאני לא מחזיק ממנו)Apoc אמר:מקווה שמרכזים את כל המאמצים עכשיו במגן ימני זר אכזר כי זו העמדה שהכי חסרה אצלנו יש שם רק את אלימלך שהוא לא שחקן ראוי לסגל במכבי.
KevinDurant אמר:אני לא מסכים אתך. בלי קשר לזה שאלימלך גרוע, אין לנו אמצע בכלל וגם איבדנו את ג'אבר (למרות שאני לא מחזיק ממנו)Apoc אמר:מקווה שמרכזים את כל המאמצים עכשיו במגן ימני זר אכזר כי זו העמדה שהכי חסרה אצלנו יש שם רק את אלימלך שהוא לא שחקן ראוי לסגל במכבי.
Hulk אמר:יובאנוביץ מועמד.
אחרי עונה רעה מאוד בפרטיזן בתוספת עונה חלשה לפני בבאזל.
מצד שני בגיל טוב, ולפחות בתקופה שלו בארץ היה נראה חלוץ אדיר, מסוג ההימורים שלדעתי כן נכון לקחת
לדעתי האימפקט שיובאנוביץ בכושר טוב ייתן לקבוצה הוא פי 10 יותר משמעותי מהאימפקט שתקבל ממגן ימני מעולה.ברק.י אמר:Hulk אמר:יובאנוביץ מועמד.
מצד שני בגיל טוב, ולפחות בתקופה שלו בארץ היה נראה חלוץ אדיר, מסוג ההימורים שלדעתי כן נכון לקחת
א. תוסיף על זה - לפי טרנפרמרקט, הוא פצוע.
ב. להביא חלוץ זר משמעותו להתפשר על הקיים או להביא ישראלי לעמדת המגן הימני, הקשר האחורי או הכנף (בהנחה שסבע ודין בדרך החוצה).
Hulk אמר:לדעתי האימפקט שיובאנוביץ בכושר טוב ייתן לקבוצה הוא פי 10 יותר משמעותי מהאימפקט שתקבל ממגן ימני מעולה.ברק.י אמר:Hulk אמר:יובאנוביץ מועמד.
א. תוסיף על זה - לפי טרנפרמרקט, הוא פצוע.
ב. להביא חלוץ זר משמעותו להתפשר על הקיים או להביא ישראלי לעמדת המגן הימני, הקשר האחורי או הכנף (בהנחה שסבע ודין בדרך החוצה).
בסופו של דבר ב80% מהמשחקים פה קבוצות אמורות לא לעבור נגדנו את החצי אם שחקן אחד חלש מתוך ה4 בהגנה אפשר להסתדר, אבל לרוץ עוד עונה עם דין שעושה טובה שהוא משחק ומלמד שלא ברמה הרבה יותר בעייתי לדעתי.
Gutti אמר:שני ערוצי טלגרם של מכבי חיפה הביאו לצוות שלהם את קניאס ושלמה וייס. לאן הגענו שעיתונאים מגיעים לקבוצות אוהדים