• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ירמקוב יעשה פה עונה אחת לפחות.
אגב הוא וקאסה אחלה חיזוקים שבעולם שהם שחקני רכש טריים ולא מושאלים שחזרו כל האווירה סביב המועדון היתה אחרת

מקווה שמרכזים את כל המאמצים עכשיו במגן ימני זר אכזר כי זו העמדה שהכי חסרה אצלנו יש שם רק את אלימלך שהוא לא שחקן ראוי לסגל במכבי.
ב6 עוד אפשר לחלטר עד ינואר ולהתאבד על לביא.

Apoc אמר:
מקווה שמרכזים את כל המאמצים עכשיו במגן ימני זר אכזר כי זו העמדה שהכי חסרה אצלנו יש שם רק את אלימלך שהוא לא שחקן ראוי לסגל במכבי.

ממש לא מסכים, בלי 6 אין לך שום תאוריה לאליפות ועד ינואר אתה לא במשחק.
בלי מגן ימני אפשר לקחת אליפות, לקחנו אליפות עם מאבוקה ורז מאיר בצד אחד וסאן מנחם צד שני, ועונה אחרי עם אלפונס ורודריגז כמגנים.

Apoc אמר:
וולקאם בק קורנו המגן השמאלי הזר הכי טוב בהיסטוריה של הליגה אחרי מסיללה
מנהלים אולי תפתחו את הנושא הנעול שלו
https://www.mhforum.co.il/viewtopic.php?t=138&start=690

אני אפילו שם אותו לפני מסיללה.

חייב להודות שקורנו הרגיע אותי קצת
חייבים גם 6 וגם ימני דחוף זה לא או זה או זה

lemmacantor אמר:
אם נתנו לחורה חופש, מה שבהחלט הגיוני, אז הוא לא יגיע לשם. לא מבין את הרעש סביב ירמקוב. יש לו חוזה ואין לו סיבה להפר אותו.
המועדון קצת צפון קוריאה בנושא הזה (כרגיל) ויוצר פתח לקלישאות.

ראשית, לא הודיעו על רשימת השחקנים שיוצאים למחנה אימונים.

שנית, לא היה מזיק אם היו מוציאים הודעה מסודרת לגבי מצב פצועים כמו נהואל ופדראו וכו' במקום שנהיה ניזונים ממידע של עיתונאים עילגים

Apoc אמר:
אני לא מסכים אתך. בלי קשר לזה שאלימלך גרוע, אין לנו אמצע בכלל וגם איבדנו את ג'אבר (למרות שאני לא מחזיק ממנו)

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
אני לא מסכים אתך. בלי קשר לזה שאלימלך גרוע, אין לנו אמצע בכלל וגם איבדנו את ג'אבר (למרות שאני לא מחזיק ממנו)

ברור שאנחנו חלשים באמצע כשיש שם רק את קאסה, מוחמד, אזולאי ושחקנים פוטנציאלים מהנוער.
אבל בעמדת המגן הימני יש לך כלום מכלום. איפה ההשוואה בכלל?

למה לא מנסים לעשות מהלך על דסה? יכול לסגור אחלה פינה.

דסה גופה, אני בדעת מיעוט פה אבל לא חושב שאלימלך כזה גרוע כמו שעושים ממנו.
שיתמקדו ב6 וכנף עם יפגעו בעמדות האלה אפשר לחיות עם אלימלך בשלום.

יובאנוביץ מועמד.
אחרי עונה רעה מאוד בפרטיזן בתוספת עונה חלשה לפני בבאזל.
מצד שני בגיל טוב, ולפחות בתקופה שלו בארץ היה נראה חלוץ אדיר, מסוג ההימורים שלדעתי כן נכון לקחת

Hulk אמר:
יובאנוביץ מועמד.
מצד שני בגיל טוב, ולפחות בתקופה שלו בארץ היה נראה חלוץ אדיר, מסוג ההימורים שלדעתי כן נכון לקחת

א. תוסיף על זה - לפי טרנפרמרקט, הוא פצוע.
ב. להביא חלוץ זר משמעותו להתפשר על הקיים או להביא ישראלי לעמדת המגן הימני, הקשר האחורי או הכנף (בהנחה שסבע ודין בדרך החוצה).

ברק.י אמר:
Hulk אמר:
יובאנוביץ מועמד.

ב. להביא חלוץ זר משמעותו להתפשר על הקיים או להביא ישראלי לעמדת המגן הימני, הקשר האחורי או הכנף (בהנחה שסבע ודין בדרך החוצה).
לדעתי האימפקט שיובאנוביץ בכושר טוב ייתן לקבוצה הוא פי 10 יותר משמעותי מהאימפקט שתקבל ממגן ימני מעולה.
בסופו של דבר ב80% מהמשחקים פה קבוצות אמורות לא לעבור נגדנו את החצי אם שחקן אחד חלש מתוך ה4 בהגנה אפשר להסתדר, אבל לרוץ עוד עונה עם דין שעושה טובה שהוא משחק ומלמד שלא ברמה הרבה יותר בעייתי לדעתי.

מדהים בעיניי שכל הזרים כמעט שמקושרים/נוחתים בארץ בקבוצות הגדולות בחלון הזה הם כאלה ששיחקו פה כבר (יובאנוביץ', ניקולסקו, קורנו, קאיודה)
מראה שממש אף אחד לא רוצה להגיע לפה חחח

יובאנוביץ סימן שאלה אבל זה כנראה עדיף מכל דבר אחר שמערכת הסקאוטינג העלובה שלנו תנחית פה.

Hulk אמר:
ברק.י אמר:
Hulk אמר:
יובאנוביץ מועמד.

לדעתי האימפקט שיובאנוביץ בכושר טוב ייתן לקבוצה הוא פי 10 יותר משמעותי מהאימפקט שתקבל ממגן ימני מעולה.
בסופו של דבר ב80% מהמשחקים פה קבוצות אמורות לא לעבור נגדנו את החצי אם שחקן אחד חלש מתוך ה4 בהגנה אפשר להסתדר, אבל לרוץ עוד עונה עם דין שעושה טובה שהוא משחק ומלמד שלא ברמה הרבה יותר בעייתי לדעתי.

מסכים לגבי עניין העמדות. לוקח ג׳אבר, אלימלך, חלוץ זר, מלמד וחלוץ שלישי על פני מגן ימני זר, אלימלך, מלמד ושני חלוצים מחליפים ישראלים.
מה גם שאנחנו צריכים בלם ימני מחליף וג׳אבר אולי, איך שהוא, יצליח לסגור ינה, כי לא נשמע שבמועדון בונים על בלם נוסף, משום מה.

ספציפית יובנאוביץ׳, לא יודע מה מצבו, אבל הפציעות יכולות להיות עניין בעייתי.

בלי קשר זר אכזר מפלצתי לאמצע אין לנו מה למכור חבל על הזמן של כולנו.
איזה כיף שקורנו חזר לפחות משהו טוב בכל החלטורה שהולכת אצלנו

שני ערוצי טלגרם של מכבי חיפה הביאו לצוות שלהם את קניאס ושלמה וייס. לאן הגענו שעיתונאים מגיעים לקבוצות אוהדים

Gutti אמר:
שני ערוצי טלגרם של מכבי חיפה הביאו לצוות שלהם את קניאס ושלמה וייס. לאן הגענו שעיתונאים מגיעים לקבוצות אוהדים

זה לא טוב. לא צריך שהם יזבלו מבפנים דיוניי אוהדים עם מסרים מטעם...

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה