ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
KevinDurant אמר:מסכים שמלמד עוזב. אני כן הייתי מנסה לשחק אתו כקלף לטריידים בתוך הליגה כמו שאמרת, ג'אבר, סילבה קאני, ירין לוי, מה שאפשר.כובע קש אמר:זה אומר שמלמד בוודאות יעזוב. הימור שלי יהיה טרייד עם נתניה על ג'אבר
בנוסף נצטרך להביא חלוץ שלישי במקומו
אם מתכוונים לשחק עם חלוץ בודד (שזה השיטה של פלורס כל הקריירה) לא הייתי מתרכז כרגע בחלוץ שלישי
אנדזי שחקן עם הופעות בנבחרת קמרון, די ברור שהוא חיפש לצאת לאירופה ולדעתי גם ג'קי לא היה משחרר אותו בינואר שהם היו במאבקי ירידה.Ganjot אמר:KevinDurant אמר:די עם אנדזי נו בחייאת, זה כמו שאני אכתוב שבכסף הזה יביאו את מנור סולומון
הוא לא היה מגיע לפה בשום צורה ובשום קונסטלציה.
זה לא מדויק. זה נכון לעכשיו אבל אם היית בינואר פונה אליו (ואתה מוזמן לחפש הודעות שלי בנושא, גם לגבי כנעאן\קנגוואה בזמנו) הוא היה פה בינואר ב1.5-2. זה אותו כנ"ל להרבה מאוד מהלכים שנזכרים לעשות אצלנו מאוחר\שאתה עם הגב לקיר כי אין עין מקצועית וניהולית במועדון (ישראלים כל קיץ לדוגמה, מחכים שתגמר הסחורה ובסוף אתה מביא איזה איתמר ניצן).
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה לחלוץ החדש. אני מניח שנראה את סברינה\נהואל מושאלים או נמכרים בקרוב.
צריך להתרכז בדברים ריאליים ואפשריים ולא על העץ כמו אנדזי וקניקובסקי
לא חושב שהוא היה אנונימי יחסית בינואר, הוא עשה הופעות בנבחרת קמרון הבוגרת במוקדמות אליפות אפריקה בחודש אוקטובר כבר. היה שחקן די מוכר עבור מי שרואה כדורגל (כמוני וכמוך לדוגמה).Ganjot אמר:KevinDurant אמר:מסכים שמלמד עוזב. אני כן הייתי מנסה לשחק אתו כקלף לטריידים בתוך הליגה כמו שאמרת, ג'אבר, סילבה קאני, ירין לוי, מה שאפשר.כובע קש אמר:זה אומר שמלמד בוודאות יעזוב. הימור שלי יהיה טרייד עם נתניה על ג'אבר
בנוסף נצטרך להביא חלוץ שלישי במקומו
אם מתכוונים לשחק עם חלוץ בודד (שזה השיטה של פלורס כל הקריירה) לא הייתי מתרכז כרגע בחלוץ שלישי
אנדזי שחקן עם הופעות בנבחרת קמרון, די ברור שהוא חיפש לצאת לאירופה ולדעתי גם ג'קי לא היה משחרר אותו בינואר שהם היו במאבקי ירידה.Ganjot אמר:זה לא מדויק. זה נכון לעכשיו אבל אם היית בינואר פונה אליו (ואתה מוזמן לחפש הודעות שלי בנושא, גם לגבי כנעאן\קנגוואה בזמנו) הוא היה פה בינואר ב1.5-2. זה אותו כנ"ל להרבה מאוד מהלכים שנזכרים לעשות אצלנו מאוחר\שאתה עם הגב לקיר כי אין עין מקצועית וניהולית במועדון (ישראלים כל קיץ לדוגמה, מחכים שתגמר הסחורה ובסוף אתה מביא איזה איתמר ניצן).
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה לחלוץ החדש. אני מניח שנראה את סברינה\נהואל מושאלים או נמכרים בקרוב.
צריך להתרכז בדברים ריאליים ואפשריים ולא על העץ כמו אנדזי וקניקובסקי
הוא היה אנונימי יחסית בינואר והיה אפשר להביא אותו. הכוונה שלי הייתה לקנות אותו בינואר ושיגיע בקיץ - אין סיבה שג'קי לא היה משחרר. לא משנה, העיקר הבאנו עוד חלוץ, אין ספק שהם מתרכזים במה שחשוב וריאלי. לפי התזה שלך שום דבר לא ריאלי למכבי חיפה (אולי זה באמת המצב והרמה שלנו היום זה ג'אבר וגוני נאור).
כן שמענו על השקט התעשייתי גם שנה שעברה ולפני שנתייםKevinDurant אמר:הסיפור פה די פשוטApoc אמר:לא מבין מה קשה להסגר על מגן ימני וקשר אחורי
עם הקאדר הנוכחי של החלוצים אפשר לפתוח עונה באירופה, עם אלימלך וגוני פחות
מכבי חיפה בשקט תעשייתי כשלאף אחד אין באמת מושג מה קורה. גם הידיעה שמחפשים קשר אחורי יצאה דרך סוכנים ולא דרך המועדונים.
אם יש להם תכנית (וזה אם גדול בהתחשב בזה שמדובר במכבי חיפה) אז אני מניח שיש מצב שהם מחכים לאיזה ישראלי/יהודי באחד מעמדות המפתח (בלם, מגן, קשר אחורי) שיפתור להם את הפלונטר של הזרים
ToniKroos אמר:רק מכבי עושה זאת שוב
רק מכבי אמר:ToniKroos אמר:רק מכבי עושה זאת שוב
תמיד כאן לשירותכם.
אני אגב מאוד בעד ההחתמה.
יש בו הרבה בג'מקייני.
Apoc אמר:עכשיו מוכרים לנו שמאמן שכל החיים שיחק 4-2-3-1 יעבור לשחק עם 3 בלמים ו2 חלוצים.
אני גם חושב שהוא שחקן מעניין, העניין שאנחנו עם 2 חלוצים זרים שהמאמן משחק עם חלוץ אחד ויש בעיות במגן ימני, קשר אחורי וכנף ימין.רק מכבי אמר:ToniKroos אמר:רק מכבי עושה זאת שוב
תמיד כאן לשירותכם.
אני אגב מאוד בעד ההחתמה.
יש בו הרבה בג'מקייני.
רק מכבי אמר:ToniKroos אמר:רק מכבי עושה זאת שוב
תמיד כאן לשירותכם.
אני אגב מאוד בעד ההחתמה.
יש בו הרבה בג'מקייני.
Daniel123 אמר:חבל שלא מגששים אצל אבו פאני, אם יעמדו בדרישות שלו לדעתי הוא יסכים לחזור.
ואם אין אפשרות להביא מגן ימני זר אז להביא את דסה למרות שזה כבר לא אותו שחקן, אבל מאמין שלליגה העלובה שלנו הוא יהיה בסדר.
Undertheknife אמר:Daniel123 אמר:חבל שלא מגששים אצל אבו פאני, אם יעמדו בדרישות שלו לדעתי הוא יסכים לחזור.
ואם אין אפשרות להביא מגן ימני זר אז להביא את דסה למרות שזה כבר לא אותו שחקן, אבל מאמין שלליגה העלובה שלנו הוא יהיה בסדר.
דסה עם רגל אחת המגן ימין הכי טוב בליגה.
רק מכבי אמר:הסרבים עם הודעה רשמית באתר הרשמי על המכירה של סטיוארט אלינו.
https://fkradnickinis.rs/trivante-stjuart-u-makabi-haifi/
העלו גם באינסטגרם.
https://www.instagram.com/p/DMIEaVtMLih/?igsh=ODZtNTdmNW91eHNx