• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
נראה שחוץ מלגלגל כדורים לתוך השער, הוא יודע לגלגל עוד כמה דברים.
שיהיה בהצלחה!

KevinDurant אמר:
כובע קש אמר:
זה אומר שמלמד בוודאות יעזוב. הימור שלי יהיה טרייד עם נתניה על ג'אבר
בנוסף נצטרך להביא חלוץ שלישי במקומו
מסכים שמלמד עוזב. אני כן הייתי מנסה לשחק אתו כקלף לטריידים בתוך הליגה כמו שאמרת, ג'אבר, סילבה קאני, ירין לוי, מה שאפשר.

אם מתכוונים לשחק עם חלוץ בודד (שזה השיטה של פלורס כל הקריירה) לא הייתי מתרכז כרגע בחלוץ שלישי

Ganjot אמר:
KevinDurant אמר:
די עם אנדזי נו בחייאת, זה כמו שאני אכתוב שבכסף הזה יביאו את מנור סולומון

הוא לא היה מגיע לפה בשום צורה ובשום קונסטלציה.

זה לא מדויק. זה נכון לעכשיו אבל אם היית בינואר פונה אליו (ואתה מוזמן לחפש הודעות שלי בנושא, גם לגבי כנעאן\קנגוואה בזמנו) הוא היה פה בינואר ב1.5-2. זה אותו כנ"ל להרבה מאוד מהלכים שנזכרים לעשות אצלנו מאוחר\שאתה עם הגב לקיר כי אין עין מקצועית וניהולית במועדון (ישראלים כל קיץ לדוגמה, מחכים שתגמר הסחורה ובסוף אתה מביא איזה איתמר ניצן).

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה לחלוץ החדש. אני מניח שנראה את סברינה\נהואל מושאלים או נמכרים בקרוב.
אנדזי שחקן עם הופעות בנבחרת קמרון, די ברור שהוא חיפש לצאת לאירופה ולדעתי גם ג'קי לא היה משחרר אותו בינואר שהם היו במאבקי ירידה.

צריך להתרכז בדברים ריאליים ואפשריים ולא על העץ כמו אנדזי וקניקובסקי

הוא היה אנונימי יחסית בינואר והיה אפשר להביא אותו. הכוונה שלי הייתה לקנות אותו בינואר ושיגיע בקיץ - אין סיבה שג'קי לא היה משחרר. לא משנה, העיקר הבאנו עוד חלוץ, אין ספק שהם מתרכזים במה שחשוב וריאלי. לפי התזה שלך שום דבר לא ריאלי למכבי חיפה (אולי זה באמת המצב והרמה שלנו היום זה ג'אבר וגוני נאור).

Ganjot אמר:
KevinDurant אמר:
כובע קש אמר:
זה אומר שמלמד בוודאות יעזוב. הימור שלי יהיה טרייד עם נתניה על ג'אבר
בנוסף נצטרך להביא חלוץ שלישי במקומו
מסכים שמלמד עוזב. אני כן הייתי מנסה לשחק אתו כקלף לטריידים בתוך הליגה כמו שאמרת, ג'אבר, סילבה קאני, ירין לוי, מה שאפשר.

אם מתכוונים לשחק עם חלוץ בודד (שזה השיטה של פלורס כל הקריירה) לא הייתי מתרכז כרגע בחלוץ שלישי

Ganjot אמר:
זה לא מדויק. זה נכון לעכשיו אבל אם היית בינואר פונה אליו (ואתה מוזמן לחפש הודעות שלי בנושא, גם לגבי כנעאן\קנגוואה בזמנו) הוא היה פה בינואר ב1.5-2. זה אותו כנ"ל להרבה מאוד מהלכים שנזכרים לעשות אצלנו מאוחר\שאתה עם הגב לקיר כי אין עין מקצועית וניהולית במועדון (ישראלים כל קיץ לדוגמה, מחכים שתגמר הסחורה ובסוף אתה מביא איזה איתמר ניצן).

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה לחלוץ החדש. אני מניח שנראה את סברינה\נהואל מושאלים או נמכרים בקרוב.
אנדזי שחקן עם הופעות בנבחרת קמרון, די ברור שהוא חיפש לצאת לאירופה ולדעתי גם ג'קי לא היה משחרר אותו בינואר שהם היו במאבקי ירידה.

צריך להתרכז בדברים ריאליים ואפשריים ולא על העץ כמו אנדזי וקניקובסקי

הוא היה אנונימי יחסית בינואר והיה אפשר להביא אותו. הכוונה שלי הייתה לקנות אותו בינואר ושיגיע בקיץ - אין סיבה שג'קי לא היה משחרר. לא משנה, העיקר הבאנו עוד חלוץ, אין ספק שהם מתרכזים במה שחשוב וריאלי. לפי התזה שלך שום דבר לא ריאלי למכבי חיפה (אולי זה באמת המצב והרמה שלנו היום זה ג'אבר וגוני נאור).
לא חושב שהוא היה אנונימי יחסית בינואר, הוא עשה הופעות בנבחרת קמרון הבוגרת במוקדמות אליפות אפריקה בחודש אוקטובר כבר. היה שחקן די מוכר עבור מי שרואה כדורגל (כמוני וכמוך לדוגמה).

אתה מדבר על שחקנים לא ריאליים כמו אנדזי וקניקובסקי, אז אני אגיד שזה לא ריאלי.

בן הרוש, רועי לוי, כנעאן, כארם ג'אבר זה שחקנים שריאליים למכבי חיפה. אולי גם אלי דסה בקונסטלציה מסוימת.

הזייה מוחלטת להחתים עוד חלוץ זר ולא מגן ימני וקשר אחורי ועוד בלא מעט כסף

לגבי ג׳אבר, אחרי שנתניה כבר מכרו את דאפה וורגאס אני לא יודע כמה הם ימהרו למכור עוד שחקן משמעותי וקפטן

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
לא מבין מה קשה להסגר על מגן ימני וקשר אחורי
עם הקאדר הנוכחי של החלוצים אפשר לפתוח עונה באירופה, עם אלימלך וגוני פחות
הסיפור פה די פשוט

מכבי חיפה בשקט תעשייתי כשלאף אחד אין באמת מושג מה קורה. גם הידיעה שמחפשים קשר אחורי יצאה דרך סוכנים ולא דרך המועדונים.

אם יש להם תכנית (וזה אם גדול בהתחשב בזה שמדובר במכבי חיפה) אז אני מניח שיש מצב שהם מחכים לאיזה ישראלי/יהודי באחד מעמדות המפתח (בלם, מגן, קשר אחורי) שיפתור להם את הפלונטר של הזרים
כן שמענו על השקט התעשייתי גם שנה שעברה ולפני שנתיים

עכשיו מוכרים לנו שמאמן שכל החיים שיחק 4-2-3-1 יעבור לשחק עם 3 בלמים ו2 חלוצים.

רק מכבי אמר:
ToniKroos אמר:
רק מכבי עושה זאת שוב

תמיד כאן לשירותכם.

אני אגב מאוד בעד ההחתמה.

יש בו הרבה בג'מקייני.

גם אני בעדו באופן כללי רק פחות מבין מה הולך לקרות הלאה

מרגע שחתם הצלחתו- הצלחתנו.

ועדיין אני לא מצליח להבין את ההחתמה וההתעקשות על חלוץ זר נוסף.
אנחנו עדיין רחוקים שני שחקני קישור מלהעמיד קבוצה טובה.

עכשיו ברור לי שהביאו את יובאנוביץ בהשאלה כי נפלה להם הזדמנות, זה שקנו את סטוארט עכשיו רק אומר לי שבוודאות לא משנה מה יובאנוביץ יעשה השנה לא יממשו עליו את האופציה במיליון אחוז כי יענקלה לא יוציא עוד סכום כזה על חלוץ בהפרש של שנה

רק מכבי אמר:
ToniKroos אמר:
רק מכבי עושה זאת שוב

תמיד כאן לשירותכם.

אני אגב מאוד בעד ההחתמה.

יש בו הרבה בג'מקייני.
אני גם חושב שהוא שחקן מעניין, העניין שאנחנו עם 2 חלוצים זרים שהמאמן משחק עם חלוץ אחד ויש בעיות במגן ימני, קשר אחורי וכנף ימין.

רק מכבי אמר:
ToniKroos אמר:
רק מכבי עושה זאת שוב

תמיד כאן לשירותכם.

אני אגב מאוד בעד ההחתמה.

יש בו הרבה בג'מקייני.

תן לנו עוד חדשות טובות סכן

מקווה מאוד שנעביר את מלמד לביתר תמורת לוי, וזה בעצם יסגור לנו סופית את עמדת ה8.
אופציה פחות מועדפת היא להעביר אותו תמורת גאבר, לשחרר או להקפיא את פדראו עד ינואר ולהחתים מגן ימין זר נוסף, כשגאבר יהיה בלם 4 ומגן ימין מחליף.

חבל שלא מגששים אצל אבו פאני, אם יעמדו בדרישות שלו לדעתי הוא יסכים לחזור.
ואם אין אפשרות להביא מגן ימני זר אז להביא את דסה למרות שזה כבר לא אותו שחקן, אבל מאמין שלליגה העלובה שלנו הוא יהיה בסדר.

Daniel123 אמר:
ואם אין אפשרות להביא מגן ימני זר אז להביא את דסה למרות שזה כבר לא אותו שחקן, אבל מאמין שלליגה העלובה שלנו הוא יהיה בסדר.

דסה עם רגל אחת המגן ימין הכי טוב בליגה.

Undertheknife אמר:
Daniel123 אמר:

דסה עם רגל אחת המגן ימין הכי טוב בליגה.

חייב להגיד שאני ממש לא חסיד גדול שלו אבל אני חושב שבסיטואציה הנוכחית הוא יכול לעשות לנו טוב כי חסר לנו מנהיגים בקבוצה והוא כזה.

הסרבים עם הודעה רשמית באתר הרשמי על המכירה של סטיוארט אלינו.

https://fkradnickinis.rs/trivante-stjuart-u-makabi-haifi/

העלו גם באינסטגרם.

https://www.instagram.com/p/DMIEaVtMLih/?igsh=ODZtNTdmNW91eHNx

רק מכבי אמר:
הסרבים עם הודעה רשמית באתר הרשמי על המכירה של סטיוארט אלינו.

https://fkradnickinis.rs/trivante-stjuart-u-makabi-haifi/

העלו גם באינסטגרם.

https://www.instagram.com/p/DMIEaVtMLih/?igsh=ODZtNTdmNW91eHNx

קשר אחורי מגן ימני זר
כושלים.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה