• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
היה לך אז את חזיזה בפריים שלו.
כרגע אין לנו שחקן אגף אחד נורמלי.

סירוטה שוחרר מדינמו קייב.
מזכיר שהמועדון לא הוציא לו עדיין הודעת פרידה. ושסירוטה עדיין בארץ ולא עזב.

מניח שפדראו וסברינה בדרך החוצה.
סירוטה יהיה בלם רביעי. זה מספיק טוב. יגיע קשר אחורי זר ושחקן כנף ואולי גם אבו פאני. מקווה מאוד.

רק מכבי אמר:
סירוטה שוחרר מדינמו קייב.
מזכיר שהמועדון לא הוציא לו עדיין הודעת פרידה. ושסירוטה עדיין בארץ ולא עזב.

לפי העיתונאי האוקראיני שפירסם על סירוטה לפני שנה, ידוע לו שיש לו חוזה לעוד עונה(האריך לפני שהגיע אלינו, כחלק מהעסקה או משהו כזה)
באוקראינה אין כרגע התייחסות לזה, המידע שקיבלת זה באנקר? :) כי אני מאוד אשמח שסירוטה יחזור! סמאוהב

מאד אוהב את סירוטה, אבל חושב שבמצב הנוכחי, הוא בדיוק דוגמה להשקעה במקומות לא נכונים.

ברק.י אמר:
מאד אוהב את סירוטה, אבל חושב שבמצב הנוכחי, הוא בדיוק דוגמה להשקעה במקומות לא נכונים.

הוא מאפשר לך לשחרר את פדראו ולהביא זר שיתרום יותר.
עדיף 3 בלמים עם רגל שמאל מאשר 2 בלמים עם רגל ימין ו0 שחקני כנף

Hulk אמר:
ברק.י אמר:

אני חושב שהעלות גבוהה (וזה יבוא לנו מכיוון אחר, אנחנו כבר את הנפשות הפועלות) ושמקצועית זה ייצור עומס ותסכול לאורך זמן אצל 3 בלמי השמאל שלנו (ולנס שצריך להשתלב פה בקיץ הבא), כשהבלם ימין היחיד שיהיה לנו זה סק (שלא יהיה פה בזמן אליפות אפריקה ומסיים חוזה בקיץ). גם אם לעונה הקרובה זה פלסטר מספק, בקיץ הבא תהיה לנו רביעיית בלמי שמאל.

במצב הנוכחי, מעדיף להשקיע את השכר של סירוטה בנחמיאס, שאני משמעותית פחות מחזיק ממנו.

גם את אמיר הייתי שוקל, אם זה אומר שהחיסכון בשכר של בלם יאפשר להביא לפה גם את פאני וגם 6 זר שיוכלו להפחית את התלות בבלמים (שצריכים להתעלות על עצמם בכל משחק ולהציל את הקבוצה כי אין קישור לפניהם).

ברק.י אמר:
Hulk אמר:
ברק.י אמר:

אני חושב שהעלות גבוהה (וזה יבוא לנו מכיוון אחר, אנחנו כבר את הנפשות הפועלות) ושמקצועית זה ייצור עומס ותסכול לאורך זמן אצל 3 בלמי השמאל שלנו (ולנס שצריך להשתלב פה בקיץ הבא), כשהבלם ימין היחיד שיהיה לנו זה סק (שלא יהיה פה בזמן אליפות אפריקה ומסיים חוזה בקיץ). גם אם לעונה הקרובה זה פלסטר מספק, בקיץ הבא תהיה לנו רביעיית בלמי שמאל.

במצב הנוכחי, מעדיף להשקיע את השכר של סירוטה בנחמיאס, שאני משמעותית פחות מחזיק ממנו.

גם את אמיר הייתי שוקל, אם זה אומר שהחיסכון בשכר של בלם יאפשר להביא לפה גם את פאני וגם 6 זר שיוכלו להפחית את התלות בבלמים (שצריכים להתעלות על עצמם בכל משחק ולהציל את הקבוצה כי אין קישור לפניהם).

למה בעצם בלם עם רגל שמאל לא יכול לשחק בצד ימין כמו שברוב העולם בלמים עם רגל ימין משחקים בשני הצדדים?

HaifaWave אמר:
ברק.י אמר:
Hulk אמר:

למה בעצם בלם עם רגל שמאל לא יכול לשחק בצד ימין כמו שברוב העולם בלמים עם רגל ימין משחקים בשני הצדדים?

זה תלוי כמה הבלם טכני וכמה פעולות נוח לו לעשות ״במד הנגדי״. לצורך העניין, מתקשה לראות את עיסאת מצליח בימין. סירוטה אני מאמין מאד שמסוגל.

HaifaWave אמר:
ברק.י אמר:
Hulk אמר:

זה עניין של ניסיון: בגלל המחסור בשמאליים, בלם ימני שיחק לא מעט כשמאלי לאורך הקריירה. בלם עם רגל שמאל - כנראה שלא.

בסוף כנראה שעדיף את סירוטה/עיסאת בימין מאשר את נחמיאס. כנראה שזה מה שיקרה וזה לפחות יפתור לנו את הפלונטר עם הזרים.

HaifaWave אמר:
בסוף כנראה שעדיף את סירוטה/עיסאת בימין מאשר את נחמיאס. כנראה שזה מה שיקרה וזה לפחות יפתור לנו את הפלונטר עם הזרים.

בהחלט נראה שזה הכיוון שלהם.
כמו שכתבתי, אני חושב שזו החלטה שגויה, אבל לפחות יהיה לירמקוב חבר להתאקלמות.

מעניין את מי ישחררו?
סברינה או פדראו
רק מזכיר שפדראו אחרי שתי פציעות אצלנו לא יודע כמה הוא עוד יחזור לרמה שלו עם הצוות הרפואי/כושר

ירוק רפואי אמר:
מעניין את מי ישחררו?
סברינה או פדראו
רק מזכיר שפדראו אחרי שתי פציעות אצלנו לא יודע כמה הוא עוד יחזור לרמה שלו עם הצוות הרפואי/כושר

מסתמן שאת שניהם

Kandaurov אמר:
ירוק רפואי אמר:
סירוטה שוחרר מדינמו קייב

אפשר מקור לידיעה?

https://112.ua/en/sovkovskij-vidmovivsa-vid-dvoh-futbolistiv-dinamo-72045

ה״שוחרר״ פה אני מניח זה יותר בקטע של לחפש קבוצה מאשר שחרור מהחוזה.

במידה ובאמת שוחרר, למה כולם בטוחים שאנחנו נהיה אלה דנחתים אותו ולא מכבי תא (שכבר פורסם משהו בהקשר של סירוטה אליהם), כשההגנה שלהם כרגע זה קמארה, סטואיץ שכנראה יעזוב, רך שלמה ועוד בלם זר שאין סרט שהוא הרכב שם?

אם סירוטה שחקן חופשי סיכוי טוב מאוד שיחתום שם בתור בלם פתוח, ומשכורת כנראה גבוהה בהתחשב בזה שיגע כשחקן חופשי

Ganjot אמר:
Kandaurov אמר:
ירוק רפואי אמר:
סירוטה שוחרר מדינמו קייב

אפשר מקור לידיעה?

https://112.ua/en/sovkovskij-vidmovivsa-vid-dvoh-futbolistiv-dinamo-72045

ה״שוחרר״ פה אני מניח זה יותר בקטע של לחפש קבוצה מאשר שחרור מהחוזה.

במידה ובאמת שוחרר, למה כולם בטוחים שאנחנו נהיה אלה דנחתים אותו ולא מכבי תא (שכבר פורסם משהו בהקשר של סירוטה אליהם), כשההגנה שלהם כרגע זה קמארה, סטואיץ שכנראה יעזוב, רך שלמה ועוד בלם זר שאין סרט שהוא הרכב שם?

אם סירוטה שחקן חופשי סיכוי טוב מאוד שיחתום שם בתור בלם פתוח, ומשכורת כנראה גבוהה בהתחשב בזה שיגע כשחקן חופשי

אנחנו פתחנו הרגע עם עיסאת סק ואלימלך בלמים אחי

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה