ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רק מכבי אמר:סירוטה שוחרר מדינמו קייב.
מזכיר שהמועדון לא הוציא לו עדיין הודעת פרידה. ושסירוטה עדיין בארץ ולא עזב.

ברק.י אמר:מאד אוהב את סירוטה, אבל חושב שבמצב הנוכחי, הוא בדיוק דוגמה להשקעה במקומות לא נכונים.
Hulk אמר:ברק.י אמר:מאד אוהב את סירוטה, אבל חושב שבמצב הנוכחי, הוא בדיוק דוגמה להשקעה במקומות לא נכונים.
הוא מאפשר לך לשחרר את פדראו ולהביא זר שיתרום יותר.
עדיף 3 בלמים עם רגל שמאל מאשר 2 בלמים עם רגל ימין ו0 שחקני כנף
ברק.י אמר:Hulk אמר:ברק.י אמר:מאד אוהב את סירוטה, אבל חושב שבמצב הנוכחי, הוא בדיוק דוגמה להשקעה במקומות לא נכונים.
הוא מאפשר לך לשחרר את פדראו ולהביא זר שיתרום יותר.
אני חושב שהעלות גבוהה (וזה יבוא לנו מכיוון אחר, אנחנו כבר את הנפשות הפועלות) ושמקצועית זה ייצור עומס ותסכול לאורך זמן אצל 3 בלמי השמאל שלנו (ולנס שצריך להשתלב פה בקיץ הבא), כשהבלם ימין היחיד שיהיה לנו זה סק (שלא יהיה פה בזמן אליפות אפריקה ומסיים חוזה בקיץ). גם אם לעונה הקרובה זה פלסטר מספק, בקיץ הבא תהיה לנו רביעיית בלמי שמאל.
במצב הנוכחי, מעדיף להשקיע את השכר של סירוטה בנחמיאס, שאני משמעותית פחות מחזיק ממנו.
גם את אמיר הייתי שוקל, אם זה אומר שהחיסכון בשכר של בלם יאפשר להביא לפה גם את פאני וגם 6 זר שיוכלו להפחית את התלות בבלמים (שצריכים להתעלות על עצמם בכל משחק ולהציל את הקבוצה כי אין קישור לפניהם).
HaifaWave אמר:ברק.י אמר:Hulk אמר:הוא מאפשר לך לשחרר את פדראו ולהביא זר שיתרום יותר.
אני חושב שהעלות גבוהה (וזה יבוא לנו מכיוון אחר, אנחנו כבר את הנפשות הפועלות) ושמקצועית זה ייצור עומס ותסכול לאורך זמן אצל 3 בלמי השמאל שלנו (ולנס שצריך להשתלב פה בקיץ הבא), כשהבלם ימין היחיד שיהיה לנו זה סק (שלא יהיה פה בזמן אליפות אפריקה ומסיים חוזה בקיץ). גם אם לעונה הקרובה זה פלסטר מספק, בקיץ הבא תהיה לנו רביעיית בלמי שמאל.
במצב הנוכחי, מעדיף להשקיע את השכר של סירוטה בנחמיאס, שאני משמעותית פחות מחזיק ממנו.
גם את אמיר הייתי שוקל, אם זה אומר שהחיסכון בשכר של בלם יאפשר להביא לפה גם את פאני וגם 6 זר שיוכלו להפחית את התלות בבלמים (שצריכים להתעלות על עצמם בכל משחק ולהציל את הקבוצה כי אין קישור לפניהם).
למה בעצם בלם עם רגל שמאל לא יכול לשחק בצד ימין כמו שברוב העולם בלמים עם רגל ימין משחקים בשני הצדדים?
HaifaWave אמר:ברק.י אמר:Hulk אמר:הוא מאפשר לך לשחרר את פדראו ולהביא זר שיתרום יותר.
למה בעצם בלם עם רגל שמאל לא יכול לשחק בצד ימין כמו שברוב העולם בלמים עם רגל ימין משחקים בשני הצדדים?
HaifaWave אמר:בסוף כנראה שעדיף את סירוטה/עיסאת בימין מאשר את נחמיאס. כנראה שזה מה שיקרה וזה לפחות יפתור לנו את הפלונטר עם הזרים.
ירוק רפואי אמר:מעניין את מי ישחררו?
סברינה או פדראו
רק מזכיר שפדראו אחרי שתי פציעות אצלנו לא יודע כמה הוא עוד יחזור לרמה שלו עם הצוות הרפואי/כושר
ירוק רפואי אמר:סירוטה שוחרר מדינמו קייב
Kandaurov אמר:ירוק רפואי אמר:סירוטה שוחרר מדינמו קייב
אפשר מקור לידיעה?
Ganjot אמר:Kandaurov אמר:ירוק רפואי אמר:סירוטה שוחרר מדינמו קייב
אפשר מקור לידיעה?
https://112.ua/en/sovkovskij-vidmovivsa-vid-dvoh-futbolistiv-dinamo-72045
ה״שוחרר״ פה אני מניח זה יותר בקטע של לחפש קבוצה מאשר שחרור מהחוזה.
במידה ובאמת שוחרר, למה כולם בטוחים שאנחנו נהיה אלה דנחתים אותו ולא מכבי תא (שכבר פורסם משהו בהקשר של סירוטה אליהם), כשההגנה שלהם כרגע זה קמארה, סטואיץ שכנראה יעזוב, רך שלמה ועוד בלם זר שאין סרט שהוא הרכב שם?
אם סירוטה שחקן חופשי סיכוי טוב מאוד שיחתום שם בתור בלם פתוח, ומשכורת כנראה גבוהה בהתחשב בזה שיגע כשחקן חופשי