• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
DelPiero אמר:
לא אמרנו שגם אם סבע עוזב זה לא יעזור והוא יצטרך עדיין לשלם כשיחזור ? 5 מליון שקל זה לא צחוק

כן, אלא אם כן הוא עוזב לנצח

greenguy אמר:
שמעון אלבז אמר שביום חמישי זה המשחק האחרון שלו
בהצלחה לנו

שמעון אלבז אמר שזה עלול.
תדייק.

ושמעון אלבז ככל הנראה טועה כאן. בוודאי אם אנחנו עוברים.

אגב, וייס לא הסכים איתו כשאלבז אמר את זה.

רק מכבי אמר:
greenguy אמר:
בהצלחה לנו

שמעון אלבז אמר שזה עלול.
תדייק.

יש משהו חדש שאתה שומע בגזרת הרכש? משעמם לנו

רק מכבי אמר:
greenguy אמר:
בהצלחה לנו

שמעון אלבז אמר שזה עלול.
תדייק.

תודה על הדיוק.
מקווה שזה באמת לא יקרה

NOSFERATU ZODD אמר:
DelPiero אמר:
לא אמרנו שגם אם סבע עוזב זה לא יעזור והוא יצטרך עדיין לשלם כשיחזור ? 5 מליון שקל זה לא צחוק

לך תדע איזה משחקים של מיסים הוא מתכנן לעשות.

איזה משחקים יש לעשות? - הוא שבר את התקופה בחול וחזר לפה - כלומר היה אזרח והמדינה רוצה מיסים. באופן אישי אני חושב שזה חוק דפוק אבל זה החוק - ולא רק בארץ, אלא בהרבה מדינות.

אני באמת תוהה מה הוא חשב שיקרה

נראלי שהוא ינסה ללכת לפי שנה קלנדרית ושזה ייצא כאילו הוא פחות מ50% מהימים היה במדינה ודרך זה להתחמק מהתשלום זה גם מסתדר כי ב24 הוא היה חצי עונה בדובאי ואז חזר לפה לחצי שנה + חצי שנה ב25.

Hulk אמר:
נראלי שהוא ינסה ללכת לפי שנה קלנדרית ושזה ייצא כאילו הוא פחות מ50% מהימים היה במדינה ודרך זה להתחמק מהתשלום זה גם מסתדר כי ב24 הוא היה חצי עונה בדובאי ואז חזר לפה לחצי שנה + חצי שנה ב25.

זה הרבה הרבה יותר מורכב מעניין השהות (מרכז חיים, ניתוק תושבות מלא ועוד כל מיני "מבחנים"). אני מניח שהוא פשוט יחפש שכר כמו שלנו באמירויות לכמה שנים ולא יחזור ב4-5 שנים הקרובות לארץ כדי לפצות על מה שיצטרך לשלם למס הכנסה - ולא, אין לו דרך להתחמק מזה.

זה מה שטענתי בזמנו על אצילי, עם קצת מאמץ היה אפשר להשאיר אותו.

מצד שני, מדובר במצב שיכול לפנות תקציב גדול שישתחרר לטובת שחקן זר ברמה גבוהה. סבע מחזיק בחוזה הגבוה ביותר במועדון, שעומד על 600 אלף אירו נטו לעונה. מדובר בחוזה מפלצתי בו מכבי חיפה תוכל, כאמור, להשתמש לטובת שחקן חיזוק ברמה גבוהה.

צריך שסבע ילך כדי להביא זרים ברמה גבוהה אתם מבינים, רמת שופרות בלתי נתפסת

Shocking4U אמר:
מצד שני, מדובר במצב שיכול לפנות תקציב גדול שישתחרר לטובת שחקן זר ברמה גבוהה. סבע מחזיק בחוזה הגבוה ביותר במועדון, שעומד על 600 אלף אירו נטו לעונה. מדובר בחוזה מפלצתי בו מכבי חיפה תוכל, כאמור, להשתמש לטובת שחקן חיזוק ברמה גבוהה.

בקיץ שמכרו בו ביותר מאשר קנו

Shocking4U אמר:

זה מצחיק כי נהואל אמור להיות במקום סבע.. אז זה אומר שהם לא חושבים שהוא זר ברמה גבוהה? אז למה להחזיק אותו?
ואיזה זר בדיוק הם יכולים להביא אם כרגע לא 6 ולא אגף הם מביאים?

Shocking4U אמר:

תיכף הם יגידו שגם ברצלונה שיחררה את מסי בשביל להביא שחקנים.

greenguy אמר:
רק מכבי אמר:
greenguy אמר:
בהצלחה לנו

שמעון אלבז אמר שזה עלול.
תדייק.

תודה על הדיוק.
מקווה שזה באמת לא יקרה

אני רק אציין שהויכוח ביניהם היה על העיתוי. אלבז טען שזה עלול להיות משחקו האחרון. וייס טען שזה עוד לא סגור, אבל שזה הכיוון.

ממה שאני מבין, הדברים עומדים במצב הבא:

קודם כל, כתבתי את זה כאן בעבר, ואגיד את זה שוב. הדרישה של הרשויות היא בכלל בהתייחס לתקופה של דיא בסין. ולא בדובאי.

מדובר על כ4.5 מיליון ש"ח.

עו"ד ורו"ח בכירים גויסו לעניין, וניסו להציג מספר מתווים להפחתה, הסדר, פריסה וכו', ונכון למועד כתיבת שורות אלה, לא הגיעו למתווה מוסכם.

במקביל, סבע בודק אופציות. כרגע לא מצא הצעה קורצת או רלוונטית.

מכבי ביקשה מסבע שבכל מקרה יישאר כל עוד האפשרות לאירופה קיימת. בייחוד שנהואל מורחק מ-3 המשחקים הראשונים. ובהתחשב בכך שהקבוצות שסבע מכוון אליהם, בכל מקרה לא משתתפות במוקדמות המפעלים האירופאים, לא הייתה מניעה מצידו להשתתף במשחקים.

אני כן אגיד שלהבנתי סבע רוצה להישאר. מנסה למצוא פתרונות, אבל הוא לא "חסיד אומות עולם", במובן של אם בסוף לא יגיעו לפתרונות עם הרשויות/מכבי, הוא יעזוב.

מצד אחד, הצעה אחת טובה יכולה לטרוף את הקלפים ברגע, וסבע יחתוך מכאן די מהר.
ומנגד, הסדר מפתיע ולא צפוי גם הוא יכול להטות את הכף, והוא יישאר.

רק מכבי אמר:
greenguy אמר:
רק מכבי אמר:
שמעון אלבז אמר שזה עלול.
תדייק.

תודה על הדיוק.
מקווה שזה באמת לא יקרה

אני רק אציין שהויכוח ביניהם היה על העיתוי. אלבז טען שזה עלול להיות משחקו האחרון. וייס טען שזה עוד לא סגור, אבל שזה הכיוון.

ממה שאני מבין, הדברים עומדים במצב הבא:

קודם כל, כתבתי את זה כאן בעבר, ואגיד את זה שוב. הדרישה של הרשויות היא בכלל בהתייחס לתקופה של דיא בסין. ולא בדובאי.

מדובר על כ4.5 מיליון ש"ח.

עו"ד ורו"ח בכירים גויסו לעניין, וניסו להציג מספר מתווים להפחתה, הסדר, פריסה וכו', ונכון למועד כתיבת שורות אלה, לא הגיעו למתווה מוסכם.

במקביל, סבע בודק אופציות. כרגע לא מצא הצעה קורצת או רלוונטית.

מכבי ביקשה מסבע שבכל מקרה יישאר כל עוד האפשרות לאירופה קיימת. בייחוד שנהואל מורחק מ-3 המשחקים הראשונים. ובהתחשב בכך שהקבוצות שסבע מכוון אליהם, בכל מקרה לא משתתפות במוקדמות המפעלים האירופאים, לא הייתה מניעה מצידו להשתתף במשחקים.

אני כן אגיד שלהבנתי סבע רוצה להישאר. מנסה למצוא פתרונות, אבל הוא לא "חסיד אומות עולם", במובן של אם בסוף לא יגיעו לפתרונות עם הרשויות/מכבי, הוא יעזוב.

מצד אחד, הצעה אחת טובה יכולה לטרוף את הקלפים ברגע, וסבע יחתוך מכאן די מהר.
ומנגד, הסדר מפתיע ולא צפוי גם הוא יכול להטות את הכף, והוא יישאר.

יש לו עדיין סעיף יציאה בחוזה?
אם לא, אז גם אנחנו לא חסידי אומות עולם. שיביא הצעה של 1-1.5 מיליון יורו.
זה שהוא עשה טעות וחשב שיתחמק מתשלומי מס זה בעיה שלו, לא שלנו בסוף.

עייפתי מהאופרת סבון סביבו שיביא קבוצה שתשים עליו מיליון יורו ותקח את החוזה שלו ואנחנו נביא את פאני וכנף זר במקום.
גם ככה הוא לא שחקן שיכול להוביל קבוצה לאליפות.

בכללי זה די מעפיין את הקריירה המבוזבזת של סבע. יש תחושה שהוא חי תמיד על מזוודות.

מכבי חיפה בדרך להתרסק למי שעוד לא ירד האסימון.
אם נשיא המועדון יעקב שחר לא ישבור פה תקרות זכוכית (כי באמת אין ברירה) אנחנו כנראה הולכים לעונה הכי קשה בהיסטוריה.
צריך לחסום את רחוב המסגר לכמה שבועות אני לא צוחק.

התרסקות זה מצב הצבירה הרגיל שלו.
את דעתי על המכירה רשמתי הרבה פעמים.

לא מבין איך בן אדם שחי על אגו ולקקנות, הנשיא הדגול יכול להרשות לעצמו להיות מושפל פעם אחר פעם.
תראו את האוהדים של גרמניה סל. דורשים מפדרמן לעזוב כי אין לו מספיק כסף להביא זרים ברמה.
למה הקהל שלנו לא יכול להיות כזה? למה הקופים יודעים להרוס משחקים אבל לא לדרוש מההנהלה למכור
צריך להתעורר

אבו פאני רק הכסף מדבר אצלו וזה מה שהוא מחפש כרגע, אז לתת לו מה שהוא רוצה ולהביא אותו כבר !
כנ"ל לגבי נטע, להשוות לו את החוזה ביפן אין ברירה.
שחר צריך לשלם ביוקר על החסכנות שלו ועל ההתנהלות הביזיונית שלו שלא מתאימה כבר ל 2025.
לשחרר את כל הזרים הפחים שלא פוגעים כמו נהואל וסברינה + פדראו למרות שאני אוהב אותו ולהביא 3 זרים במקומם עם משכורת של מיליון יורו בעונה מצדי!
דיי כבר חלאס.
ולמה הקופים יושבים בשקט העלובים האלה? רק לזרוק אבוקות, לחרב משחקים לקבוצה ולתת אליפות למכבי ת"א הם יודעים? חבורה של ליצנים עם 0 השפעה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה