• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
לי נאמר כבר לפני חודש ומשהו שדיא ודין הולכים לעזוב.
בהתחלה היה נשמע לי הזוי, אבל היום בדיעבד שום דבר לא מופרך שמדובר במכבי חיפה.
רק לשחקנים שלנו יש "תחושת מיצוי" "ובעיות מס"
כמו שרק אצלנו אישה של שחקן שמה ותו על הגעה או הישארות
שורה תחתונה, הניהול פה הוא חובבני על גבול השערורייה!
ובסוף יש רק אשם אחד וזה יענקלך, ביום שהוא ילך הכל ישתנה.

1. אמצע חזק בליגה הזו בעיניי הרבה יותר חשוב מאשר אמצע עם קשר 10 יצירתי.
2. אמצע של קשר 6 זר, פאני ועלי מוחמד לצורך העניין זה אמצע עדיף בדי הרבה לדעתי מאמצע של פאני עלי וסבע (כל עוד יש כנפיים איכותיות)
3. המודל הניהולי של המועדון הזה לא יכול להצליח. שיח מקצועי הוא עקר, כי יש לנו הנהלה כושלת. הבלחות פעם בעשור זה משהו סטטיסטי, בגלל הכסף הגדול והקהל. לא לשם אנחנו מכוונים, אבל שם אנחנו נמצאים.
משהו חייב להשתנות

מניח שהיה פה ריבוי גורמים לעניין עם סבע:
1. ידעו שדין עוזב ומאד רצו את סטיוארט. מחשש שלא יצליחו להחתים אותו, הביאו את יובאנוביץ׳ כגיבוי, אבל עדיין כשחקן בכיר. הוא הושאל לעונה ולא נרכש גם מסיבות כלכליות, אבל גם כי עדיין רצו את סטיוארט לעתיד ואכן השיגו אותו. המהלך הזה גם הכביד על תקציב השכר כי לשניהם יש שכר גבוה וגם סתם לנו את מכסת הזרים. עכשיו, מחפשים איפה לקצץ, כדי להשלים את הפאזל. לכן, אני מאמין, גם מנסים לדחוף את מלמד החוצה בכוח.
2. ידעו שסבע יכוון החוצה, אם מסיבות פיננסיות ואם בגלל היחסים עם הקהל, אז הכינו את הקרקע והביאו את אוחנה.
3. המועדון לא מצליח להתמודד עם היחסים של סבע וקהל, סבע מכביד על תקציב השכר והוא לא מתאים לסגנון של פלורס שרוצה 10 פליימייקר וקיצוניים אגרסיביים. כל אלו, לצד העובדה שנהואל מתאים יותר ל-10 של פלורס מאשר כקיצוני, מעודדים יחד את המועדון לקדם גם מצדו את העזיבה של סבע. אני משער שאם כנעאן היה חותם כאן, סבע היה עוזב בשלב הרבה יותר מוקדם בחלון. אני גם חושב שהיו שאננים עוד עם כנעאן כי הם בעצמם לא היו סגורים אם המהלך הזה נחוץ או שכל הצדדים רוצים שסבע ימשיך במועדון.

לא רוצה לחשוב מה יהיה אם נודח בחמישי.
האוירה במועדון תהיה שלילית מאוד.
זה משהו שיכול להשליך על כל העונה והיא עוד לא התחילה.
לא זוכר מתי היינו במצב כל כך גרוע עוד לפני שהתחילה העונה.

צריך זעזוע של הדחה ולהחזיר את בכר לצערי, עשו טעות גדולה בהחלטה קפריזית שפיטרו אותו ועכשיו אנחנו תקועים על הליצן הארגנטינאי.
הפחד שלי זה שהאגו שלהם לא ייתן להם להחזיר אותו ונסיים עם רוני לוי.

Hulk אמר:
צריך זעזוע של הדחה ולהחזיר את בכר לצערי, עשו טעות גדולה בהחלטה קפריזית שפיטרו אותו ועכשיו אנחנו תקועים על הליצן הארגנטינאי.

בכר לא יחזור בחיים, הוא נפגע מאוד משחר ובצדק.

וטוב שכך. לא מבין מה נשתנה כבר מהעונה שעברה? שימשיך לטייל בקייטנות באירופה.

השחקנים שלנו כאלה חסרי שאיפות שכל מה שאכפת להם זה ללכת לשחק בקבוצות הזויות בליגות משנה או ליגות רחוקות.
דין נטע ועכשיו סבע. הזויים סוכנים שדוחפים אותם רק בשביל הכסף. מה עם אתגר מקצועי?

Hulk אמר:

יש רק 3 מאמנים בעולם?

greenguy אמר:
השחקנים שלנו כאלה חסרי שאיפות שכל מה שאכפת להם זה ללכת לשחק בקבוצות הזויות בליגות משנה או ליגות רחוקות.
דין נטע ועכשיו סבע. הזויים סוכנים שדוחפים אותם רק בשביל הכסף. מה עם אתגר מקצועי?

גם אצילי. אין מה לעשות בשביל להתמודד עם זה צריך בעלים אחר. כזה שרוצה להצליח.

hezildo אמר:
Smile אמר:
hezildo אמר:
מי כבר הם יכולים להביא במקום סבע? הם בונים על נהואל ואוחנה.
אל תפתח ציפיות.

יתפנה להם תקציב שכר ועוד כסף שיכנס מההעברה (כאילו חסר) שיופנה בתקווה לעמדות אחרות - קשר 6 וכנף במקום סברינה.
אם נהואל יכנס לכושר משחק סביר+, לדעתי בתרחיש כזה אפשר להיות מתחרים ראויים לאליפות.

קשר 6 וכנף זרים? כי גם אם מחליפים את סברינה עדיין אין מקום לעוד זר, אז אחד מהם יהיה חייב להיות יהודי/מתאזרח,
או שמשחררים עוד זר ואני לא רואה את זה קורה.

לא כתבתי 2 זרים.
תנו לנטע את השכר של סבע והוא כאן.
תביאו זר ברמה גבוהה לכנף, בתקווה שקנג'י שחקן ונהואל יתן קצת מספרים, אפשר לבנות על קבוצה כזו.

חחחחחחח חזיזה המחליף של סבע
איזה כיף ליריבות שלנו לקום בבוקר ולקרוא את זה

• אהבתי
תגובות: Apoc
Hulk אמר:
כובע קש אמר:
Hulk אמר:
מציע לך לבדוק מה המספרים של פאני בעונה הראשונה שלו בפ.צ קיורטוש, אזולאי וקאסה לדעתי גם יכולים לתרום קצת מספרים.
העניין זה שאנחנו נצטרך לפגוע בזר שנביא לכנף ולקבל את המספרים מהכנפיים והחלוצים.

לך תראה עם איזה שחקנים הוא שיחק.
סבע היה השחקן היצרתי היחידי בסגל, ואבו פאני לא מספיק יצרתי בשביל להיכנס לנעליים שלו
הוא לא צריך להיות יצירתי, היצירתיות צריכה לבוא מהכנפיים, מי קבע שחייב 10 כדי לשחק כדורגל טוב? יש 100שיטות לבנות קבוצה טובה, זה שלנו עבד עם שרי כ10 זה לא אומר שרק ככה אפשר להצליח.

איפה כתבתי שחייב 10?
אתה חייב שחקנים יצירתיים וכרגע בלי סבע אין לך כאלה (אולי גורה, אבל לא ראינו ממנו מספיק).

DDG אמר:

לא הייתי לוקח את הדיווח הזה ברצינות.

כובע קש אמר:
DDG אמר:

למה לא? זה כזה מופרך שהליצן על הקווים יעשה את זה?

כובע קש אמר:
DDG אמר:

בן דור סך הכל שופר של המועדון. זה לא גולדשטיין שממציא דברים מהדמיון שלו.
גם על גוני נאור חשבנו שאין מה לקחת ברצינות.

מועדון בקריסה, אם ידעתם חודש מבחינתכם, למה לא לשחרר את סברינה מהרגע הראשון ולהסיא לפה שחקן יצירתי כבר?
למה להביא שני חלוצים זרים במקום להחתים את דאפה (שביהתיים לא מפסיק להבקיע)?
למה שחזיזה עם האפס שערים בשלושים שנה האחרונות יהיה מחליף של שחקן שאחראי על 30 שערים בעונה?

מאחל להם התרסקות קשה השנה. אם גם ככה תהיה עונה חרא, אז שתגמר במאבקי ירידה ואולי זה יהיה אקורד הסיום של המשפחה המאוסה הזאת.

לתחושתי המאמן האחרון בעידן שחר יהיה מישהו סטייל איתי מרדכי. זה בעצם יסביר הכל על איזה בעלים הוא היה.

DDG אמר:
כובע קש אמר:
DDG אמר:

למה לא? זה כזה מופרך שהליצן על הקווים יעשה את זה?

פלורס לא שיחק עם חזיזה אפילו דקה אחת בתוך 10 או כחלק משלישיית קישור, אם הוא היה רוצה לבחון את זה הוא היה נותן לו כמה דקות במשחקי אימון.
יכול להיות שזה יקרה אבל כל עוד זה בגדר ידיעה כרגע אני אישית לא לוקח את זה כתורה מסיני

DDG אמר:

מי היריבות שלנו? מכבי נתניה והפועל ירושלים?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה