ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
HaifaWave אמר:אני בסדר לחלוטין עם דון, 6 זר וקאני. זה אומר לשחרר את סברינה ולהקפיא את פדראו עד ינואר.
לא הסגל הכי טוב אבל הרבה יותר מאוזן מהעונה שעברה.
Daniel123 אמר:HaifaWave אמר:אני בסדר לחלוטין עם דון, 6 זר וקאני. זה אומר לשחרר את סברינה ולהקפיא את פדראו עד ינואר.
אז עדיף לא להביא, כי עונה אחרי נצטרך להיפטר גם מהם.
לא מבין את ההיגיון בלהציף את הסגל בשחקנים בינוניים, מה שאתם כותבים פה זה העתק אחד לאחד של העונות השחורות.
או שמביאים כוכבים, או שלא מביאים בכלל ושיתנו לנוער לשחק מצדי.
רק מכבי אמר:וייס מעלה את השם של דון כמועמד...
HaifaWave אמר:Daniel123 אמר:HaifaWave אמר:אני בסדר לחלוטין עם דון, 6 זר וקאני. זה אומר לשחרר את סברינה ולהקפיא את פדראו עד ינואר.
אז עדיף לא להביא, כי עונה אחרי נצטרך להיפטר גם מהם.
לא מבין את ההיגיון בלהציף את הסגל בשחקנים בינוניים, מה שאתם כותבים פה זה העתק אחד לאחד של העונות השחורות.
או שמביאים כוכבים, או שלא מביאים בכלל ושיתנו לנוער לשחק מצדי.
אני מניח שאתה מדבר על קאני. מה הפתרון שאתה מציע?
לא יחתכו את נהואל כי הוא ה10 החדש. בוא ננסה להיות ריאליים. אני באמת שואל כי לדעתי לא יהיה טוב יותר מזה.
כתבתי כבר לפני כמה חודשים פה את דעתי והיא שנצטרך לפחות שנתיים כדי לבנות סגל איכותי ומאוזן. אנחנו צאיכים שהסגל לעונה הקרובה יהיה איכותי ומאוזן יותר מהעונה שעברה, לא חושב שיהיה כאן סגל לאליפות בכל מקרה ולא חשבתי ככה גם. כרגע נראה שהלכנו אחורה אבל לדעתי יגיעו עוד שחקנים ואז נשפוט.
Hulk אמר:דון אוברייטד, עוד בלוף של הפועל ירושלים.
אם יש אפשרות לאזרח אותו ומהר אז זה סיפור אחר כמובן, עמדה של זר בחיים לא מבזבז עליו בטח ובטח שהוא לא פותר לי שום בעיה הוא מאוד רך כקשר אמצע, והוא לא שחקן כנף.
Nirgreen אמר:המועדון ידע חודש לפני שסבע עוזב והם לא עשו כלום עם זה.