• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
צריך 8 אבל לא הגיוני בשום צורה להביא 8 זר כרגע. קודם כל 6 זר כי זה אין בכלל.

HaifaWave אמר:
צריך 8 אבל לא הגיוני בשום צורה להביא 8 זר כרגע. קודם כל 6 זר כי זה אין בכלל.
אני מסכים.

ראינו אתמול שברגע שגורה נכנס, אפילו שעדיין לא הספקנו לדעת כמה איכותי הוא, כמה הוא הצליח לייצר מהאגף, גם בבישול שלו בכדרור (מתי פעם אחרונה שחקן שלנו בישל ככה לחלוץ?) וגם שהוא הצליח לייצר 3 בעיטות לשער וכל זה ברבע שעה.

זה בדיוק מה שהאגפים שלנו צריכים לייצר כל משחק.

אני הייתי מתמקד בלהביא שחקן כנף ימין זר ובקשר 6. לדעתי זה יכול לשדרג אותנו יותר מכל דבר כרגע.

אם מביאים 8 כנראה זה מתוך מחשבה דפוקה של "נסחוב עד ינואר ואז נביא את נטע"
רק שמישהו יעדכן אותם שכבר באוקטובר העונה תהיה גמורה עם הסגל הזה

Kaka אמר:
שבוע הבא בתקווה שלא יהיו הפתעות יגיע קשר זר.

ממש מקווה שמביאים מפלץ ולא עוד איזה פלופ מליגה נידחת ששילמו עליו דמי העברה 500,000 יורו.
אחרת שימשיכו לשחק עם גוני נאור.

לדעתי אפשר לפתוח מגבית, אם כל אוהד יתרום 100 ש״ח נוכל להביא את אבו פאני.

Daniel123 אמר:
לדעתי אפשר לפתוח מגבית, אם כל אוהד יתרום 100 ש״ח נוכל להביא את אבו פאני.
מסכנים מכבי חיפה, אין כסף.

לחשושים שיש קשר זר סגור
לא טלגרם לא פייסבוק אלא מאנשים שיודעי דבר

ואוו אתם מגוחכים... כולם פה משחקים במנגר וחושבים שהם אבו עלי בכדורגל... סופר מנהלים. העונה תגמר כבר בספטמבר ראיתי פה. בסדר

Nirgreen אמר:
לחשושים שיש קשר זר סגור
לא טלגרם לא פייסבוק אלא מאנשים שיודעי דבר

זה אומר שנראה את סברינה על מטוס או את פדראו ביציע עד ינואר?

nk1230 אמר:
ואוו אתם מגוחכים... כולם פה משחקים במנגר וחושבים שהם אבו עלי בכדורגל... סופר מנהלים. העונה תגמר כבר בספטמבר ראיתי פה. בסדר

גם בקיץ שעבר אמרת את זה, ההנהלה פה מסוגלת להביא את המועדון לתהום (והיא כבר הוכיחה את זה). אני עדיין חושב שעם 3-4 חיזוקים נכונים והחלטות כואבות כספית אפשר להציל את העונה.

Ganjot אמר:
nk1230 אמר:

גם בקיץ שעבר אמרת את זה, ההנהלה פה מסוגלת להביא את המועדון לתהום (והיא כבר הוכיחה את זה). אני עדיין חושב שעם 3-4 חיזוקים נכונים והחלטות כואבות כספית אפשר להציל את העונה.
מה זה "כואבות כספית"?
המועדון כרגע ברווח בדמי העברה של כמעט 1.5 מיליון יורו וברווח עצום בחיסכון של שכר שחקנים שאני לא אתחיל אפילו

זה לא החלטה כספית כואבת, זה חלק ממה שקבוצת כדורגל עושה כדי להתחזק.

KevinDurant אמר:
Ganjot אמר:
nk1230 אמר:

מה זה "כואבות כספית"?
המועדון כרגע ברווח בדמי העברה של כמעט 1.5 מיליון יורו וברווח עצום בחיסכון של שכר שחקנים שאני לא אתחיל אפילו

זה לא החלטה כספית כואבת, זה חלק ממה שקבוצת כדורגל עושה כדי להתחזק.

אני בצד שלך... אתה צודק. רק הבעיה שבמכבי חיפה לא מסתכלים על זה כעסק, ניהול שכונה.

https://sports.walla.co.il/item/3769983

יהודי חדש מועמד.

https://www.transfermarkt.com/jake-girdwood-reich/profil/spieler/867761

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה