ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אני מסכים.HaifaWave אמר:צריך 8 אבל לא הגיוני בשום צורה להביא 8 זר כרגע. קודם כל 6 זר כי זה אין בכלל.
Kaka אמר:שבוע הבא בתקווה שלא יהיו הפתעות יגיע קשר זר.
מסכנים מכבי חיפה, אין כסף.Daniel123 אמר:לדעתי אפשר לפתוח מגבית, אם כל אוהד יתרום 100 ש״ח נוכל להביא את אבו פאני.
silvas אמר:
Nirgreen אמר:לחשושים שיש קשר זר סגור
לא טלגרם לא פייסבוק אלא מאנשים שיודעי דבר
nk1230 אמר:ואוו אתם מגוחכים... כולם פה משחקים במנגר וחושבים שהם אבו עלי בכדורגל... סופר מנהלים. העונה תגמר כבר בספטמבר ראיתי פה. בסדר
מה זה "כואבות כספית"?Ganjot אמר:nk1230 אמר:ואוו אתם מגוחכים... כולם פה משחקים במנגר וחושבים שהם אבו עלי בכדורגל... סופר מנהלים. העונה תגמר כבר בספטמבר ראיתי פה. בסדר
גם בקיץ שעבר אמרת את זה, ההנהלה פה מסוגלת להביא את המועדון לתהום (והיא כבר הוכיחה את זה). אני עדיין חושב שעם 3-4 חיזוקים נכונים והחלטות כואבות כספית אפשר להציל את העונה.
KevinDurant אמר:מה זה "כואבות כספית"?Ganjot אמר:nk1230 אמר:ואוו אתם מגוחכים... כולם פה משחקים במנגר וחושבים שהם אבו עלי בכדורגל... סופר מנהלים. העונה תגמר כבר בספטמבר ראיתי פה. בסדר
גם בקיץ שעבר אמרת את זה, ההנהלה פה מסוגלת להביא את המועדון לתהום (והיא כבר הוכיחה את זה). אני עדיין חושב שעם 3-4 חיזוקים נכונים והחלטות כואבות כספית אפשר להציל את העונה.
המועדון כרגע ברווח בדמי העברה של כמעט 1.5 מיליון יורו וברווח עצום בחיסכון של שכר שחקנים שאני לא אתחיל אפילו
זה לא החלטה כספית כואבת, זה חלק ממה שקבוצת כדורגל עושה כדי להתחזק.