ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
HaifaWave אמר:silvas אמר:פיירו חלוץ טוב מאוד בשביל מכבי חיפה.
הפיזיות שלו היתה גיים צ'יינג'ר בשבילנו.
ברור שבפן הטכני הוא חלש, אם הוא היה טוב בפן הטכני הוא לא היה מגיע לישראל בכלל.
לא היה מוערך מספיק, בדיוק כמו דבאלישווילי שהיה חלוץ מעולה ולא מוערך.
דבאלשווילי לא היה חלוץ מעולה. היה שחקן נחמד.
פיירו שחקן שלא הייתי רוצה במכבי חיפה. אי אפשר לראות את זה.
חלוצים מעולים שאני זוכר היו קולאוטי ורוקאביצה. יעקובו זה מעבר למעולה, שחקן פרמיירליג לגיטימי שאיך שהוא הגיע לפה. היו ימים.
אתה מדבר על סגנון משחק. אתה אוהב שחקנים יותר טכניים מאשר טנקים. שזה לגיטימי וסקסי אבל במספרים גם לדאבלשווילי וגם לפיירו היו מספרים מצוייניםHaifaWave אמר:silvas אמר:פיירו חלוץ טוב מאוד בשביל מכבי חיפה.
הפיזיות שלו היתה גיים צ'יינג'ר בשבילנו.
ברור שבפן הטכני הוא חלש, אם הוא היה טוב בפן הטכני הוא לא היה מגיע לישראל בכלל.
לא היה מוערך מספיק, בדיוק כמו דבאלישווילי שהיה חלוץ מעולה ולא מוערך.
דבאלשווילי לא היה חלוץ מעולה. היה שחקן נחמד.
פיירו שחקן שלא הייתי רוצה במכבי חיפה. אי אפשר לראות את זה.
חלוצים מעולים שאני זוכר היו קולאוטי ורוקאביצה. יעקובו זה מעבר למעולה, שחקן פרמיירליג לגיטימי שאיך שהוא הגיע לפה. היו ימים.
Smile אמר:בטח שחר אוכל את עצמו מבפנים עכשיו שהוא יצא פראייר שלא השקיע בקבוצה עוד 2 מליון יורו כדי להרוויח עוד 10.
או שהוא מאמין בניסים שנעבור את ראקוב בלי כנפיים ובלי קישור.
זה לא בדיוק מה שנאמר. הוא אמר שלא צריך להשקיע "במיוחד" כדי להעפיל לליגת האלופות כי יש בזה סיכון.lemmacantor אמר:אם הייתי כל הזמן פוחד להשקיע בעסק שלי, הייתי מזמן מוכר אותו. כדורגל הוא הנאה. אם לא נהנים, זה לא שווה את זה.
KevinDurant אמר:זה לא בדיוק מה שנאמר. הוא אמר שלא צריך להשקיע "במיוחד" כדי להעפיל לליגת האלופות כי יש בזה סיכון.lemmacantor אמר:אם הייתי כל הזמן פוחד להשקיע בעסק שלי, הייתי מזמן מוכר אותו. כדורגל הוא הנאה. אם לא נהנים, זה לא שווה את זה.
Hulk אמר:עובדתית גם מיץ ואלונה לא מגדילים תקציבים בשביל לעלות
לצמפיונס, נראה לי מוזר שכל בעלי הקבוצות שהם במקרה מגלגלים עסקים במליארדים כל שנה יודעים פחות מחכמי הפורום.
היחידים שמגדילים תקציבים בשביל צמפיונס זה הכוכב וקבוצות מיוון וטורקיה או במילים אחרות קבוצות סופר קפריזיות עם מוסר תשלומים מפוקפק
שאלה נוספת לשחר הייתה האם הוא מתכוון להשקיע בכל הכוח כדי להעפיל לשלב הבתים של ליגת האלופות, ועליה הגיב הנשיא: “זה מסוכן ואפשר להתרסק"lemmacantor אמר:KevinDurant אמר:זה לא בדיוק מה שנאמר. הוא אמר שלא צריך להשקיע "במיוחד" כדי להעפיל לליגת האלופות כי יש בזה סיכון.lemmacantor אמר:אם הייתי כל הזמן פוחד להשקיע בעסק שלי, הייתי מזמן מוכר אותו. כדורגל הוא הנאה. אם לא נהנים, זה לא שווה את זה.
הוא אמר את זה
https://m.one.co.il/mobile/Article/413617.html
ביום שהייתי מגיע למסקנה הזו, הייתי מוכר.
KevinDurant אמר:שאלה נוספת לשחר הייתה האם הוא מתכוון להשקיע בכל הכוח כדי להעפיל לשלב הבתים של ליגת האלופות, ועליה הגיב הנשיא: “זה מסוכן ואפשר להתרסק"lemmacantor אמר:KevinDurant אמר:זה לא בדיוק מה שנאמר. הוא אמר שלא צריך להשקיע "במיוחד" כדי להעפיל לליגת האלופות כי יש בזה סיכון.
הוא אמר את זה
https://m.one.co.il/mobile/Article/413617.html
ביום שהייתי מגיע למסקנה הזו, הייתי מוכר.
"להשקיע בכל הכוח כדי להעפיל לשלב הבתים"
ברק.י אמר:netanel412 אמר:לדעתי הוא הוא מחכה לבוררות שיקבעו כמה דמי השבחה צריך לשלם לנתניהברק.י אמר:אגב עסקאות ״מזדמנות״ בעלות אפסית, מישהו יודע למה עידן ברנס עדיין בלי קבוצה?
עכו לפי מה שאני יודע מאוד רוצים אותו ( נתן חצי עונה מעולה).
יכול להיות אופציה מעולה בשנים הבאות לכנפיים ואפשר לעשות עסקה עם השאלה לעכו לעונה הזאת בדומה לגולאני.
מסכים לחלוטין. לכן שאלתי.
יכול לחשוב על מספר סיבות שעומדות בבסיס המחשבה להביא אותו:
1. ללא חוזה כרגע. אין אף סיכון כלכלי.
2. מבחינת קריירה, הוא בסטטוס מאד דומה לשל בן שימול שעד לפני שנייה עשה הרבה רעש תקשורתי. הם שניהם שנתון 2004 שהושאלו ללאומית, עשו עונה יפה עם מספרים דומים, וסיימו את החוזה שלהם בקבוצת פלייאוף עליון בליגת העל. לכן, אני משער לעצמי שברנס ידרוש שכר פחות או יותר כמו בן שימול.
3. שחקן בית שזה דבר שקוסם לבעלים, לקהל ולמחלקת השיווק.
4. חלאיילי לא יישאר פה לאורך זמן, ספק אם גם סוף וחג׳ג׳ (מסיבות שונות) ולא בטוח בכלל ששיבלי יצליח להשתלב פה בהמשך (ובטח לא אצל מאמן שאוהב אגרסיביות, תכונות שמתאימות יותר לברנס). בנוסף, הוא יכול לשחק גם חלוץ ואני בספק גדול מאד אם עומר דהן ישתלב פה כחלוץ שלישי. אם יפרוץ בעונת ההשאלה ויצליח להשתלב בעונה הבאה, דיינו.
זה כבר דיון אחר ואם זה אני מסכים, הרבה פעמים עסוקים בלהוכיח נקודה מאשר ברצון להצליח.lemmacantor אמר:Hulk אמר:עובדתית גם מיץ ואלונה לא מגדילים תקציבים בשביל לעלות
לצמפיונס, נראה לי מוזר שכל בעלי הקבוצות שהם במקרה מגלגלים עסקים במליארדים כל שנה יודעים פחות מחכמי הפורום.
היחידים שמגדילים תקציבים בשביל צמפיונס זה הכוכב וקבוצות מיוון וטורקיה או במילים אחרות קבוצות סופר קפריזיות עם מוסר תשלומים מפוקפק
לא נכנס לתקציב עצמו. התקציב שלנו מספיק טוב להצליח הרבה יותר. שחר באופן מובהק מקבל חום מהצלחות. זה גם קשור אפילו לשמירה על אינטרס המועדון מחוץ למגרש.
הוא טרוד בניהול שלו במאבק במועדון שלו, יותר מאשר במאבק ביריבים. הבעלות הזו אבסורדית מיסודה.
ואלונה היא שחר בחצאית. בהבדל אחד, שהיא לא באה להוכיח נקודות עקומות.
lemmacantor אמר:Hulk אמר:עובדתית גם מיץ ואלונה לא מגדילים תקציבים בשביל לעלות
לא נכנס לתקציב עצמו. התקציב שלנו מספיק טוב להצליח הרבה יותר. שחר באופן מובהק מקבל חום מהצלחות. זה גם קשור אפילו לשמירה על אינטרס המועדון מחוץ למגרש.
הוא טרוד בניהול שלו במאבק במועדון שלו, יותר מאשר במאבק ביריבים. הבעלות הזו אבסורדית מיסודה.
ואלונה היא שחר בחצאית. בהבדל אחד, שהיא לא באה להוכיח נקודות עקומות.