• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
המטרה חשובה.
לא בטוח שהארגונים במקום להוביל את כל הקהל אחרי ההתנהלות שלהם בעונה האחרונה (ובכלל מהמלחמה).

שיקפצו.
אחרי שמכרו את שנה שעברה בגלל האגו של כמה ילדי חרא, איבדו בעיניי כל לגיטימיות.
אני חושב שההתנהלות של המועדון שערורייתית. ברמת ההנהלה, צוות הניהול, הצוות המקצועי, הכל. הכל רקוב.
ועם זאת בשבת אני אהיה בכסא שלי בשריקת הפתיחה, אתעצבן בלב, אתעצבן בקול רם, אבל לא אשתף פעולה עם כאלה שחושבים שהם גדולים וחשובים מהמועדון שלי.
כאמור, שיקפצו.

• אהבתי
תגובות: Apoc
אין אפשרות אחרת ממחאה.
מסכים שזה צריך להיות משהו יותר חזק. חמש דקות לצאת בחימום זה מעט. נקווה שיתגבר ושזו רק ההתחלה.

hezildo אמר:
מחאה חסרת משמעות. צריך לצאת מהיציע ל-90 דקות, לא ל-5 דקות.

כל מחאה תלויית למה חתם או לא חתם שחקן, היא מחאה מפגרת.

greenor אמר:
שיקפצו.
אני חושב שההתנהלות של המועדון שערורייתית. ברמת ההנהלה, צוות הניהול, הצוות המקצועי, הכל. הכל רקוב.
ועם זאת בשבת אני אהיה בכסא שלי בשריקת הפתיחה, אתעצבן בלב, אתעצבן בקול רם, אבל לא אשתף פעולה עם כאלה שחושבים שהם גדולים וחשובים מהמועדון שלי.
כאמור, שיקפצו.

אתה לא חושב שהמטרה פה מקדשת האמצעים ? לא חושב שהכעס על הארגונים שווה ברמה שלו לחשיבות האחידות נגד יענקל'הב גם אם זה אומר לשתף פעולה עם הקופים.

זאת דעתי האישית אבל מבין אותך כמובן

DelPiero אמר:
greenor אמר:
שיקפצו.
כאמור, שיקפצו.

אתה לא חושב שהמטרה פה מקדשת האמצעים ? לא חושב שהכעס על הארגונים שווה ברמה שלו לחשיבות האחידות נגד יענקל'הב גם אם זה אומר לשתף פעולה עם הקופים.

זאת דעתי האישית אבל מבין אותך כמובן

זה מאד פשוט.
רוצה למחות מול המועדון אבל לא לשתף פעולה עם ארגונים שפוגעים במועדון?
תצא מהמגרש אחרי החימום ואל תחזור יחד עם הארגונים (או לחילופין, אפשר פשוט לא להגיע).

אני אגיע גם אם מכבי תעמיד סגל של 11 סברינות.
זאת מבחינתי המשמעות של בטוב וגם ברע.

חרא על הקופים
זבל של ארגון
הדבר האחרון שצריך בעונה כזאת זה שיט מהקהל
עשור שחור הגענו

DDG אמר:
חרא על הקופים
זבל של ארגון
הדבר האחרון שצריך בעונה כזאת זה שיט מהקהל
עשור שחור הגענו

שלא לדבר על זה שהקופים איבדו כל קרדיט אחרי מה שעשו בעונה שעברה. היה צריך לזרוק אותם מכל המדרגות. עצוב מה שנהיה מהם. כל השיט הזה של להתלבש שחור כאילו היו מאפיונרים בשוק. מביך. מביך. במקום לראות יציט ירוק רואים שחור בעיניים. ארגון מת.

https://twitter.com/GKocaelispor/status/1958625846715195881?t=dW48AVP3Vv7Q2on8Y9R2hg&s=19

בהצלחה.
יש לי הרגשה שהוא עוד ישחק בארץ.

אני לא מהמצדדים הגדולים של הקופים אבל אני לא מבין מה הביקורת.

כולם פה מבקרים את יענקלה (בצדק) בלי הפסקה ועד שהארגון עושה מהלך נגדו אני רואה המון ביקורות.

תעצרו את הדיון על המחאה בנושא מלפפונים.

זה נושא חשוב לטעמי פתחתי נושא.

שמועות שקאני בדרך תמורת חג'ג', כמובן שיענקלה ישלם פה עוד חבילה, מקווה שאבוקטו ישחיל אותו עד הסוף.

HaifaWave אמר:
להסתכל על ההרכב שיפתח מחר ולשפשף את העיניים

הרכב מביך. בלי אף שחקן יצירתי אין לנו מה למכור במשחק הזה

אני באמת לא מאמין שאבו פאני על המדף ואפילו לא פונים אליו בכלל.
איך זה יכול להיות?!

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה