• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
צריך להבהיר לאגבה שאו שהוא שנשאר פה כזר שמיני ורואה יציע עד סוף העונה או שהוא מוצא קבוצה תוך יומיים. הדבר הזה תוקע את הקבוצה, ואם לא פותרים את זה, אז שישאר וישב ביציע.

בלי קשר לסיבו
אגבה שחקן בן 22-23 עם "פוטנציאל" ולא מצליחים למצוא לו קבוצה שתקח אותו אפילו בהשאלה עם אופציית רכישה?
מי הגאון שהביא לנו את הגמור הזה?

בלי קשר לסיבו
אגבה שחקן בן 22-23 עם "פוטנציאל" ולא מצליחים למצוא לו קבוצה שתקח אותו אפילו בהשאלה עם אופציית רכישה?
מי הגאון שהביא לנו את הגמור הזה?
מניח (לא מידיעה) שהוא מנצל את הסיטואציה כדי לסחוט את המועדון.

בהצלחה מקווה שזו העברה קבועה.
ועדיין זה משאיר אותנו עם 8 זרים
צריך לשחרר את פדראו או להשאיל את דון כדי להחתים את הקשר
רוצה לקוות שהם ישחררו גם את פדראו והדקות שנותנים לו הם רק כדי להוכיח שהוא יכול ללכת בכוחות עצמו.

פאני לב״ש יכול לתת להם בוסט רציני אבל יש להם יכולת לתת לו משכורת ברמה שהוא רוצה?
יכול להיות גיים צ׳יינג׳ר

פאני לב״ש יכול לתת להם בוסט רציני אבל יש להם יכולת לתת לו משכורת ברמה שהוא רוצה?
יכול להיות גיים צ׳יינג׳ר
עד היום היא לא שילמה סכומים כאלה לישראלים והשכר של השחקן המוביל שם הוא בערך 350 לדעתי. לא רואה אותה נכנסת להרפתקה כזו.

מעבר להכנסה הנקודתית שלהם העונה מאירופה, הוא ירצה חוזה ארוך טווח (או הוא לא מגיע בהשאלה) ולתת לשחקן 450-500 אלף יורו לפחות לשנים קדימה זה סיפור

יכולים להביא אותו בהשאלה כמו שהפועל ת"א עשו עם בן שהר מאספניול בזמנו אם אני זוכר נכון בקמפיין צ'מפיונס שלהם.
בכל מקרה עד שלא נשמע על דברים רציניים שקורים בהקשר שלו, זה לא סביר שיחזור לארץ.

פאני לא ימהר לחזור לארץ
הוא יכול למצוא את עצמו בלא מעט יעדים הרבה יותר מעניינים ואטרקטיבים מהליגה הישראלית.
בסוף הכל תלוי בסכום שהכוכב ידרשו עליו, אני מניח שהוא ישאיר את האופציה של הליגה הישראלית לסוף.

מה מה על איזה קשר 6 מדברים? לא ראיתי פרסומים באף אחד מאתרי הספורט.
תהיו טובים תכתבו לי פה את השם של השחקן.

מה מה על איזה קשר 6 מדברים? לא ראיתי פרסומים באף אחד מאתרי הספורט.
תהיו טובים תכתבו לי פה את השם של השחקן.

נחמני טוען שיש אתו מו''מ מתקדם והוא הביע רצון לארץ והפערים אתו מצטמצמים מרגע לרגע

וייס כותב שהיו בתקופה האחרונה מגעים אתו אבל פלונטר הזרים משפיע על הגעתו

חזרה
למעלה