• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
העסקאות יהיו יקרות? בעיה שלהם.
במקום להוציא כסף על שחקנים סתמיים שידענו מראש שלא מתאימים כגון: סדריק דון, אגבה, קאני, זסנו, סטיוארט וכו' .. היו צריכים לשלם על שחקן/שניים שבאמת שווים את הסכומים האלה.
גם לגבי החלוץ החדש ספק גדול מאוד אם יש לו קשר לכדורגל. בינתיים זה לא נראה טוב.
לגבי ירין לוי ורטנר - רטנר זה פוטנציאל גדול לדעתי שצריך עוד זמן ודקות משחק על מנת להתבשל כמו שצריך, ירין לוי אוברייטד גדול מאוד הייתי שמח אם היו משחררים אותו אתמול או בכלל לא היה מחזירים מלכתחילה מבית"ר מה שהיה צריך לקרות. גם שם קלטו מהר מאוד את הבלוף והביאו את אינו. אמצע/ סוף עונה שעברה ירין לוי בעיקר בילה על הספסל של בית"ר, העיקר שהחזירו אותו למכבי חיפה לא יודע מה חשבו לעצמם באמת.
מבחינה תדמיתית - זה לא מעניין איך זה יציג את המועדון כל עוד יעשו מה שצריך. צריך להתעלם מרעשי הרקע וממה שיגידו בתקשורת.
טובת הקבוצה צריכה להיות קודמת לכל. 90% מאוהדי הכדורגל בארץ יגידו לך שזה מהלך נכון. עדיף שיתקנו מאוחר מאשר שלא יתקנו בכלל.
מקצועית - לשחרר את דון ואת ירין לוי בהנחה ויצליחו להביא את פאני והזר הגנאי. מרדכי, אזולאי,ברונינו, רטנר וגורה זה מספיק.
יש עונה ארוכה, והרבה פציעות במיוחד במכבי חיפה. כולם ישחקו. את רטנר יהיה אפשר להשאיל בינואר אם לא יזכה להרבה דקות משחק.
הייתי משחרר גם את בנסון ומביא כנף ימין ראוי, הוא יפצע בקרוב וישב ביציע המון זמן הוא לא כשיר לכדורגל. גם זה משהו שמנהל מקצועי שמבין בכדורגל כבר היה רואה ממזמן.
תראה, לתפיסתי האישית, ברור שהייתי מביא את פאני וסיבו יחד. לא מעניין אותי פיתוח שחקני בית, לא מעניינת אותי קופת המועדון ולא מעניין אותי אם שחקנים פחות טובים יהיו מתוסכלים. אני מחפש הישגיות. לכן, תיאורטית, אני מסכים עם כל מה שכתבת.

מעשית, אני מסתכל רגע על הקונטקסט - המועדון לא מנוהל ולא יודע להתמודד עם לחץ מבחוץ. בכל פעם שמשהו לא הולך לפי התכניות, המועדון נכנס לסחרור, פועל באופן גחמתי ומעמיק את הבור שאנחנו נמצאים בו. אם החתמה של סיבו ופאני תביא לזה שהתקרה תהיה גבוהה יותר, אבל לא יגיעו אליה ואולי אפילו נתדרדר, כי לא יידעו לנהל מהלך כזה, לא עשינו פה כלום. לכן, גם אם אני אישית הייתי מחתים את שני השחקנים, ברור לי שהמועדון לא יילך למהלך כזה. אותו, מעבר להצלחה, מעניינת לא פחות התדמית.

אנחנו גדלנו על ניהול ששואף להביא את השחקנים הכי טובים שאפשר בכל רגע נתון אפילו בזמנים שהקבוצה הייתה חזקה מאוד התחזקנו באותם שחקנים.
את הכוכבים של הליגה קשה מאוד להביא בשנים האחרונות בגלל שהם נמכרים ישירות לחול ואנחנו כבר לא הקרש קפיצה לאירופה כמו שהיינו, גם כשאנחנו מגדלים כוכבים הם נמכרים מהר מאוד לאירופה.
אז נשארנו עם השחקנים הפחות איכותיים והגענו למצב שה11 שלנו עמוס בשחקנים בינוניים בהשוואה לקבוצות שהיו פה בעבר, עכשיו אנחנו מתחשבים בשחקנים שנשארו פה בשביל האופציה העתידית שאולי יתפתחו לשחקנים מובילים ובצדק הם באמת מוכשרים ויש פוטנציאל שיבשילו, אז איך מתקדמים מפה? איך מחזירים את הקבוצה לימים היפים שלה?
אם אלו הטענות של המועדון לא להחזיר שחקן כמו אבו פאני אנחנו נשאר בבינוניות שלנו עוד הרבה זמן לצערי
מסכים עם כל מילה ולצערי, זה המועדון שלנו כרגע.
כולנו בפורום יודעים בדיוק מה צריך להשתנות כדי שהמועדון יהיה ארגון מסודר ומנוהל שמניעה אותו הישגיות, גם במחיר התדמית של דמויות בו.

• אהבתי
תגובות: Puma
לדעתי הרבה אש שמופנית אל המועדון תירד אם המועדון יראה שהוא שואף למצוינות והישגיות ולא אוסף חבר׳ה מתחנת אוטובוס ומקווה להצליח

ליאב נחמני: יש סיכום עקרוני בין מכבי חיפה לקוואסי סיבו על התנאים האישיים, מדובר בהחלטה של מכבי חיפה אם ללכת עליו.
המכשול הוא עניין הזרים עם פדראו ואגבה

ליאב נחמני: יש סיכום עקרוני בין מכבי חיפה לקוואסי סיבו על התנאים האישיים, מדובר בהחלטה של מכבי חיפה אם ללכת עליו.
החלטה קלה - כן. כמה שנים המועדון מחפש קשר אחורי? סוף סוף אחד שנראה מבטיח.

החלטה קלה - כן. כמה שנים המועדון מחפש קשר אחורי? סוף סוף אחד שנראה מבטיח.
אני לא מכיר את השחקן מספיק מן הסתם, אבל אם הוא מסכים לבוא ומבחינתם הוא שובר שוויון, צריכים לעשות מאמץ ולסגור את העסקה הזו

אם הזר הזה מגיע, פאני לא יהיה פה (האמת כל הסיפור שלו גם ככה נשמע לא ריאלי בעיקר בגלל ענייני מיסוי).
מצד שני ידעו כבר מתחילת החלון שצריך לחתוך את אגבה ואת פדראו ואולי אפילו גם את בנסון ולא עשו עם זה כלום עד עכשיו - למה?

אני לא מכיר את השחקן מספיק מן הסתם, אבל אם הוא מסכים לבוא ומבחינתם הוא שובר שוויון, צריכים לעשות מאמץ ולסגור את העסקה הזו
שחקן נבחרת גאנה ששיחק בשורותיה במונדיאל ובלי היסטוריית פציעות. איזה עוד ידע צריך פה?

אם הזר הזה מגיע, פאני לא יהיה פה (האמת כל הסיפור שלו גם ככה נשמע לא ריאלי בעיקר בגלל ענייני מיסוי).
מצד שני ידעו כבר מתחילת החלון שצריך לחתוך את אגבה ואת פדראו ואולי אפילו גם את בנסון ולא עשו עם זה כלום עד עכשיו - למה?
כסף.
קיוו שיצליחו למצוא לפדראו ואגבה קבוצות עם מינימום הפסדים.

הבן אדם הלך אול אין מודה שלא ציפיתי שנחמני ירשום עליו משהו מעבר ל'פרסום הראשון'

צפוי.
מדהים איך בכל עונה מחדש מדברים על פאני בארץ למרות שזה בכלל לא ריאלי מבחינתו.
בסדר, לא ריאלי.
לאורך כל הקריירה שלו הוא מתנהל בצורה פשוט לא נכונה.
נראה איך ואיפה יסיים.
גם לכוכב לדעתי מלכתחילה זו החלטה לא נכונה שלו לחתום שם.

בסדר, לא ריאלי.
לאורך כל הקריירה שלו הוא מתנהל בצורה פשוט לא נכונה.
נראה איך ואיפה יסיים.
גם לכוכב לדעתי מלכתחילה זו החלטה לא נכונה שלו לחתום שם.
שמע הבן אדם מרוויח 750 אלף יורו נטו לעונה ל3 העונות הקרובות, מסכן הוא לא. אני גם לא מבין במה הוא לא התנהל נכון לדעתך, מה הוא היה אמור לעשות? זה לא שהיו לו הצעות מהבונדסליג.

שמע הבן אדם מרוויח 750 אלף יורו נטו לעונה ל3 העונות הקרובות, מסכן הוא לא. אני גם לא מבין במה הוא לא התנהל נכון לדעתך, מה הוא היה אמור לעשות? זה לא שהיו לו הצעות מהבונדסליג.
גבר, זה ידוע שלכוכב האדום יש היסטוריה של בעיות ועיכובים בתשלומים. אבל זה אפילו לא רק זה זה מועדון עם אפס סבלנות. אחרי משחק/שניים לא טובים יכולים לחתוך שחקן בלי לחשוב פעמיים.

אין שם כמעט זמן להתאקלם, ובתקשורת ובקהל כבר עכשיו קוטלים אותו. והנה, לא עבר הרבה זמן וכבר יש דיווחים שהוא בדרך החוצה.

אז מה שווה חוזה לשלוש שנים אם בפועל אחרי חודשיים יכולים להחליט שאתה לא בתוכניות? מבחינתי בדיוק על זה אני מדבר כשאני אומר שאני לא חושב שהוא מנהל את הקריירה שלו נכון.

ודווקא בפרנצווארוש הייתה לו תקופה טובה מאוד והוא נתן תפוקה, אז לא כל כך ברור לי למה הוא ביקש לעזוב דווקא לשם. הרי מבחינה מקצועית, הכוכב האדום לא באמת מהווה קפיצת מדרגה משמעותית מפרנצווארוש שתיהן קבוצות בכירות בליגות שלהן, עם השתתפות במפעלים האירופיים. אם כבר עוזבים אחרי שלוש שנים מוצלחות, הייתי מצפה למהלך שמקדם אותו משמעותית יותר מקצועית.
אז אם לא הייתה הצעה מליגה בכירה יותר, אפשר גם להישאר במקום שטוב לך, להמשיך להיות שחקן מרכזי ולחכות להזדמנות שבאמת מקדמת אותך.

גבר, זה ידוע שלכוכב האדום יש היסטוריה של בעיות ועיכובים בתשלומים. אבל זה אפילו לא רק זה זה מועדון עם אפס סבלנות. אחרי משחק/שניים לא טובים יכולים לחתוך שחקן בלי לחשוב פעמיים.

אין שם כמעט זמן להתאקלם, ובתקשורת ובקהל כבר עכשיו קוטלים אותו. והנה, לא עבר הרבה זמן וכבר יש דיווחים שהוא בדרך החוצה.

אז מה שווה חוזה לשלוש שנים אם בפועל אחרי חודשיים יכולים להחליט שאתה לא בתוכניות? מבחינתי בדיוק על זה אני מדבר כשאני אומר שאני לא חושב שהוא מנהל את הקריירה שלו נכון.

ודווקא בפרנצווארוש הייתה לו תקופה טובה מאוד והוא נתן תפוקה, אז לא כל כך ברור לי למה הוא ביקש לעזוב דווקא לשם. הרי מבחינה מקצועית, הכוכב האדום לא באמת מהווה קפיצת מדרגה משמעותית מפרנצווארוש שתיהן קבוצות בכירות בליגות שלהן, עם השתתפות במפעלים האירופיים. אם כבר עוזבים אחרי שלוש שנים מוצלחות, הייתי מצפה למהלך שמקדם אותו משמעותית יותר מקצועית.
כנראה שהוא לא שווה יותר מזה.

שיקפיאו את פדראו הפגר הזה כבר
הנהלה של מפגרים
אני מתקשה להאמין שהם מתלבטים. הם הלכו לכל המו״מ בזה ידיעה שהם יצטרכו להקפיא את פדראו.

כל ההתייחסות התקשורתית לזה שבמועדון יצטרכו לקחת בחשבון את העלות של הקפאת פדראו היא במקרה הטוב מילוי מכסת מילים לכתבה ובמקרה הרע מסר מצד המועדון שנועד להראות שמשקיעים כסף ומחויבים להצלחת המועדון.

בסוף, השאלה היחידה היא אם השחקן מוכן להגיע לפה תחת התנאים שהמועדון מציע.

אני לא מבין מתי האוהדים הטיפשים שלנו יבינו שהזקן הזה הוא הבעלים הכי גרוע בליגה שמעסיק אנשי מקצוע חסרי מושג ותהיה באמת מחאה גדולה כדי שימכור את המועדון למישהו ששואף למקצוענות. לא רק שהוא עושה כסף על הקהל, הוא גם מכניס לאנשים במועדון את האופי הלוזרי שלו שרוצה תחרותיות וספורטיביות על הצלחת המועדון. ברגע שזו תהיה ההתעסקות אז אני אדע שיש למועדון הזה עתיד. עד נשמע כל מיני שטויות על קמצנות ושזה פוגע בשחקני נוער וכדומה. שידחפו לתחת את הירין לוי, גרימברג ורטנר האלה ויביאו לפה מפלצת לקישור וזר תותח לכנף. שונא את ההתעסקות וההסתמכות הזאת על צעירים. גם ככה פס אחד שלהם הם רוצים לעבור ל-MLS

חזרה
למעלה