Apoc
יו״ר הבורד
זה דיי הנפצה, את הכסף הוא יקבל מהחוזה בכוכב האדום.גבר, זה ידוע שלכוכב האדום יש היסטוריה של בעיות ועיכובים בתשלומים. אבל זה אפילו לא רק זה זה מועדון עם אפס סבלנות. אחרי משחק/שניים לא טובים יכולים לחתוך שחקן בלי לחשוב פעמיים.
אין שם כמעט זמן להתאקלם, ובתקשורת ובקהל כבר עכשיו קוטלים אותו. והנה, לא עבר הרבה זמן וכבר יש דיווחים שהוא בדרך החוצה.
אז מה שווה חוזה לשלוש שנים אם בפועל אחרי חודשיים יכולים להחליט שאתה לא בתוכניות? מבחינתי בדיוק על זה אני מדבר כשאני אומר שאני לא חושב שהוא מנהל את הקריירה שלו נכון.
ודווקא בפרנצווארוש הייתה לו תקופה טובה מאוד והוא נתן תפוקה, אז לא כל כך ברור לי למה הוא ביקש לעזוב דווקא לשם. הרי מבחינה מקצועית, הכוכב האדום לא באמת מהווה קפיצת מדרגה משמעותית מפרנצווארוש שתיהן קבוצות בכירות בליגות שלהן, עם השתתפות במפעלים האירופיים. אם כבר עוזבים אחרי שלוש שנים מוצלחות, הייתי מצפה למהלך שמקדם אותו משמעותית יותר מקצועית.
אז אם לא הייתה הצעה מליגה בכירה יותר, אפשר גם להישאר במקום שטוב לך, להמשיך להיות שחקן מרכזי ולחכות להזדמנות שבאמת מקדמת אותך.
ובשביל שדרוג של 50% עוזבים את פרנצווארוש. לא היו הצעות אחרות. ההונגרים כבר לא ספרו אותו גם מקצועית. עשה בשכל לדעתי.