הראש אומר חרטא, הלב הולך עם נחמנילפי נחמני מסכמים עם שחקן על הכל אבל אז אומרים לו.
אין לנו מקום בקבוצה נשחרר 2 שחקנים זרים ואז תוכל לחתום.
נשמע למישהו פה הגיוני?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הראש אומר חרטא, הלב הולך עם נחמנילפי נחמני מסכמים עם שחקן על הכל אבל אז אומרים לו.
אין לנו מקום בקבוצה נשחרר 2 שחקנים זרים ואז תוכל לחתום.
נשמע למישהו פה הגיוני?
איזה מוניטין? כולם שופרים של הבעלים הגדול, אין אף אחד שם ששואל שאלות קשות או שאשכרה מביא את מה שהקהל חושב או מרגיש אל תוך המערכת. כולם בסוף ניזונים מהפירורים שמוציאים להם. זה שרק בן דור מראה את זה כלפי חוץ, הוא אפילו הפסיק לפרסם שמות של מועמדים, לא אומר שהאחרים לא כאלההיחיד שאני זוכר עושה דבר כזה זה גולדשטיין והוא צדק בסוף עם רכש כלשהו ששכחתי כבר מי זה היה. אבל לגולדשטיין יש לפחות את המוניטין המינימלי לעשות את זה. אצל נחמני אם הוא צודק עכשיו זה כמעט כמו שלסטר לקחה אליפות באנגליה.
יחתימו את סיבו ולא ירשמו אותו, כמה שאפשר. ינצלו את הזמן הזה לשלב אותו.ברגע שצירפת עוד שחקן אגבה יתפוס את המועדון בביצים כי הוא יבין שהם יהיו חייבים להקפיא אותו שזה אומר כרטיס ביד ותשלום מראש על כל אורך החוזה.
הוא גם צריך להבין מצד שני שאם הוא עושה את זה מועדונים לא ירצו לגעת בו.
כמה שאני מחזיק מהם חסרי מושג
עדיין לא מאמין שהם היו נכנסים למו"מ עם שחקן בפרופיל כזה נותנים לו להיות בסטנד ביי
מאמין שהעניין עם אגבה כבר נעול
לגבי פדראו כנראה שהוא בדרך החוצה, או שנקבל הפתעה ברמת אזרוח של דון??
עוד לא הבנתי מה יש בו.שמעו לדעתי לדון יהיה ביקוש.
לא מבין מה התפקיד שלו בסגל בכלל.
גם אותו לא הייתי משאיר השנה בקבוצה.
אז ממה שהבנתי זה לא עובד ככה. תקרא מה רשמתי לתגובה שהגבת עליה.יחתימו את סיבו ולא ירשמו אותו, כמה שאפשר. ינצלו את הזמן הזה לשלב אותו.
בשלב מסוים, אגבה יצטרך לקבל הצעה כל שהיא. אם הוא יחכה לרגע האחרון, הוא גם עלול להישאר בלי הצעות טובות.
ואני מסכים איתך לגבי זה שהתדמית שלו מול קבוצות תיפגע. כל ההתנהלות שלו בחלון בכלל היא כזו שמציגה אותו כשחקן גרידי. השאלה אם הגרידיות הזו תכניס לו הרבה כסף וזה ישתלם לו מקצועית. זה סיכון שהוא לוקח.
פדראו פחות בעייתי.כמה שאני מחזיק מהם חסרי מושג
עדיין לא מאמין שהם היו נכנסים למו"מ עם שחקן בפרופיל כזה נותנים לו להיות בסטנד ביי
לא צריך להיות חסר מושג כדי להיכנס למו"מ. זו המציאות. אתה נכנס למו"מ כי יש לך הזדמנות וכי יש צורך, ובמקביל מנסה לסדר מקום בקבוצה. מה עדיף? שיחכו עוד שבועיים שלושה שאגבה ימצא קבוצה (או לא)?כמה שאני מחזיק מהם חסרי מושג
אני כנראה לא מבין איפה הסתירה.אז ממה שהבנתי זה לא עובד ככה. תקרא מה רשמתי לתגובה שהגבת עליה.