• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
היחיד שאני זוכר עושה דבר כזה זה גולדשטיין והוא צדק בסוף עם רכש כלשהו ששכחתי כבר מי זה היה. אבל לגולדשטיין יש לפחות את המוניטין המינימלי לעשות את זה. אצל נחמני אם הוא צודק עכשיו זה כמעט כמו שלסטר לקחה אליפות באנגליה.
איזה מוניטין? כולם שופרים של הבעלים הגדול, אין אף אחד שם ששואל שאלות קשות או שאשכרה מביא את מה שהקהל חושב או מרגיש אל תוך המערכת. כולם בסוף ניזונים מהפירורים שמוציאים להם. זה שרק בן דור מראה את זה כלפי חוץ, הוא אפילו הפסיק לפרסם שמות של מועמדים, לא אומר שהאחרים לא כאלה

אגיד מה שאני חושב שקורה (בהנחה ויש אמת בדיווח של נחמני ואנחנו לא מברברים את עצמו לדעת סתם):
- אגבה משחק צ׳יקן מול הקבוצה. הוא לא יישב עונה שלמה ביציע ויודע שהוא צריך למצוא קבוצה, אבל ככל שהוא יחכה יותר, סביר שהתנאים שלו יהיו טובים יותר. מהצד השני, המועדון לא רוצה להפסיד כסף וממתין שאגבה יקבל הצעה, אבל צריך שיעזוב בהקדם לטובת סיבו.
- לטובת זה, המועדון משקיט את כל המו״מ מול סיבו. לפני כמה ימים, רק מכבי וקניאס התייחסו למו״מ מול שחקן ולזר שמתקדמים איתו, בהתאמה. מאז, דממה, כמו שהמועדון רוצה. בעיקר עולים דיווחים שהמועדון סיים עם הרכש לקיץ.
- נחמני שיש לו מקור מחוץ למועדון ממשיך לדווח. כדי שזה לא ייתן לאגבה כוח מול המועדון, מדבררים שהחתימה של סיבו מותנית בכך שאגבה ימצא קבוצה. כלומר, שלא כדאי לאגבה לחכות לסיבו כדי לשפר תנאים.
- למרות שמתאים למועדון גם לחסוך כסף בגלל אגבה (ולהגיד שניסו להביא עוד רכש וזה לא צלח), קשה לי להאמין שיפילו עסקה כזו על אגבה. הרי גם אם ישאירו את אגבה ביציע רשום כזר שמיני, ימשיכו לשלם לו את השכר ויהיו בצומת זהה בקיץ הבא. כלומר, החיסכון שיהיה הוא על השכר של סיבו. מעבר לכך, גם הם יודעים ששחקן צעיר לא יישב ביציע עונה שלמה וכנראה שיחסכו חלק מהמשכורות הבאות שלו כבר בחודש-חודשיים הקרובים. לכן, אני מאמין שהם יסגרו עם סיבו סופית, לפני שיגיע הדדליין מצדו. לפי נחמני, מדובר ביומיים-שלושה. בואו נראה...

ברגע שצירפת עוד שחקן אגבה יתפוס את המועדון בביצים כי הוא יבין שהם יהיו חייבים להקפיא אותו שזה אומר כרטיס ביד ותשלום מראש על כל אורך החוזה.
הוא גם צריך להבין מצד שני שאם הוא עושה את זה מועדונים לא ירצו לגעת בו.

מועדון רציני היה מחתים את סיבו ואחר כך מתנהל מה שצריך עם אגבה

אי אפשר לפספס את ההזדמנות שנוצרה, פאקינג שחקן נבחרת גאנה מתחנן להגיע לפה והם מחכים לפתרון עם אחד הזרים

כמה שאני מחזיק מהם חסרי מושג
עדיין לא מאמין שהם היו נכנסים למו"מ עם שחקן בפרופיל כזה נותנים לו להיות בסטנד ביי
מאמין שהעניין עם אגבה כבר נעול
לגבי פדראו כנראה שהוא בדרך החוצה, או שנקבל הפתעה ברמת אזרוח של דון??

ברגע שצירפת עוד שחקן אגבה יתפוס את המועדון בביצים כי הוא יבין שהם יהיו חייבים להקפיא אותו שזה אומר כרטיס ביד ותשלום מראש על כל אורך החוזה.
הוא גם צריך להבין מצד שני שאם הוא עושה את זה מועדונים לא ירצו לגעת בו.
יחתימו את סיבו ולא ירשמו אותו, כמה שאפשר. ינצלו את הזמן הזה לשלב אותו.

בשלב מסוים, אגבה יצטרך לקבל הצעה כל שהיא. אם הוא יחכה לרגע האחרון, הוא גם עלול להישאר בלי הצעות טובות.

ואני מסכים איתך לגבי זה שהתדמית שלו מול קבוצות תיפגע. כל ההתנהלות שלו בחלון בכלל היא כזו שמציגה אותו כשחקן גרידי. השאלה אם הגרידיות הזו תכניס לו הרבה כסף וזה ישתלם לו מקצועית. זה סיכון שהוא לוקח.

עדיין לא מאמין שהם היו נכנסים למו"מ עם שחקן בפרופיל כזה נותנים לו להיות בסטנד ביי

שום כתב לא מעלה את זה רק נחמני
משהו פה מסריח

יחתימו את סיבו ולא ירשמו אותו, כמה שאפשר. ינצלו את הזמן הזה לשלב אותו.

בשלב מסוים, אגבה יצטרך לקבל הצעה כל שהיא. אם הוא יחכה לרגע האחרון, הוא גם עלול להישאר בלי הצעות טובות.

ואני מסכים איתך לגבי זה שהתדמית שלו מול קבוצות תיפגע. כל ההתנהלות שלו בחלון בכלל היא כזו שמציגה אותו כשחקן גרידי. השאלה אם הגרידיות הזו תכניס לו הרבה כסף וזה ישתלם לו מקצועית. זה סיכון שהוא לוקח.
אז ממה שהבנתי זה לא עובד ככה. תקרא מה רשמתי לתגובה שהגבת עליה.

פדראו פחות בעייתי.
במקרה הטוב, תגיע איתו לפשרה ובמקרה הרע, תקפיא אותו ותשלם את עונת החוזה האחרונה שנוצרה לו.

אם דון יאוזרח (זה שלב מוקדם מדי לאזרוח ובכל אופן...), סביר שפשוט ישאירו את פדראו בסגל, לפחות עד ינואר.

לא צריך להיות חסר מושג כדי להיכנס למו"מ. זו המציאות. אתה נכנס למו"מ כי יש לך הזדמנות וכי יש צורך, ובמקביל מנסה לסדר מקום בקבוצה. מה עדיף? שיחכו עוד שבועיים שלושה שאגבה ימצא קבוצה (או לא)?
אפשר להבין למה לא רוצים לחתום איתו לפני שאגבה מוצא קבוצה, בייחוד כשהוא מצטייר בינתיים כסחטן. צריך רק לקוות שזה יפתר ביום יומיים הקרובים.

אז ממה שהבנתי זה לא עובד ככה. תקרא מה רשמתי לתגובה שהגבת עליה.
אני כנראה לא מבין איפה הסתירה.

אני כן יכול לראות איך הדברים מתקיימים יחד - אגבה רוצה ״להרוויח״ הקפאה, אבל אסור לו להיתקע בלי הצעות (והם ידללו בשלב מסוים). המועדון יכול להחתים את סיבו ולא לרשום אותו, כדי להימנע מהקפאה של אגבה. זו תהיה תחרות מי מתקפל ראשון בעניין ההקפאה/רישום - אגבה או המועדון. להערכתי, למועדון יש יותר כוח מלשחקן.

חזרה
למעלה