תראה, לתפיסתי האישית, ברור שהייתי מביא את פאני וסיבו יחד. לא מעניין אותי פיתוח שחקני בית, לא מעניינת אותי קופת המועדון ולא מעניין אותי אם שחקנים פחות טובים יהיו מתוסכלים. אני מחפש הישגיות. לכן, תיאורטית, אני מסכים עם כל מה שכתבת.העסקאות יהיו יקרות? בעיה שלהם.
במקום להוציא כסף על שחקנים סתמיים שידענו מראש שלא מתאימים כגון: סדריק דון, אגבה, קאני, זסנו, סטיוארט וכו' .. היו צריכים לשלם על שחקן/שניים שבאמת שווים את הסכומים האלה.
גם לגבי החלוץ החדש ספק גדול מאוד אם יש לו קשר לכדורגל. בינתיים זה לא נראה טוב.
לגבי ירין לוי ורטנר - רטנר זה פוטנציאל גדול לדעתי שצריך עוד זמן ודקות משחק על מנת להתבשל כמו שצריך, ירין לוי אוברייטד גדול מאוד הייתי שמח אם היו משחררים אותו אתמול או בכלל לא היה מחזירים מלכתחילה מבית"ר מה שהיה צריך לקרות. גם שם קלטו מהר מאוד את הבלוף והביאו את אינו. אמצע/ סוף עונה שעברה ירין לוי בעיקר בילה על הספסל של בית"ר, העיקר שהחזירו אותו למכבי חיפה לא יודע מה חשבו לעצמם באמת.
מבחינה תדמיתית - זה לא מעניין איך זה יציג את המועדון כל עוד יעשו מה שצריך. צריך להתעלם מרעשי הרקע וממה שיגידו בתקשורת.
טובת הקבוצה צריכה להיות קודמת לכל. 90% מאוהדי הכדורגל בארץ יגידו לך שזה מהלך נכון. עדיף שיתקנו מאוחר מאשר שלא יתקנו בכלל.
מקצועית - לשחרר את דון ואת ירין לוי בהנחה ויצליחו להביא את פאני והזר הגנאי. מרדכי, אזולאי,ברונינו, רטנר וגורה זה מספיק.
יש עונה ארוכה, והרבה פציעות במיוחד במכבי חיפה. כולם ישחקו. את רטנר יהיה אפשר להשאיל בינואר אם לא יזכה להרבה דקות משחק.
הייתי משחרר גם את בנסון ומביא כנף ימין ראוי, הוא יפצע בקרוב וישב ביציע המון זמן הוא לא כשיר לכדורגל. גם זה משהו שמנהל מקצועי שמבין בכדורגל כבר היה רואה ממזמן.
מעשית, אני מסתכל רגע על הקונטקסט - המועדון לא מנוהל ולא יודע להתמודד עם לחץ מבחוץ. בכל פעם שמשהו לא הולך לפי התכניות, המועדון נכנס לסחרור, פועל באופן גחמתי ומעמיק את הבור שאנחנו נמצאים בו. אם החתמה של סיבו ופאני תביא לזה שהתקרה תהיה גבוהה יותר, אבל לא יגיעו אליה ואולי אפילו נתדרדר, כי לא יידעו לנהל מהלך כזה, לא עשינו פה כלום. לכן, גם אם אני אישית הייתי מחתים את שני השחקנים, ברור לי שהמועדון לא יילך למהלך כזה. אותו, מעבר להצלחה, מעניינת לא פחות התדמית.