מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
שוב אני אגיד, אצל בנסון יש תדרוך ברור אצל כל הכתבים שהוא מוקפא/יותר חוזהו ומחפשים זר לכנף ימין במקומו.

אצל פדראו לא היה בשום שלב "יישור קו" כזה אצל כל הכתבים. זה שכתב כזה או אחר העריך (כמו כולנו) שפדראו לא ימשיך מסיבות כאלה ואחרות לא אומר שפדראו קיבל הודעה.

לגבי בנסון, בגלל הסיטואציה השונה לחלוטין מפדראו (שכל שאר הזרים קיבלו הודעה שנפרדים מהם ומפדראו לא היה כזה), אז קשה להשוות, כי בסיטואציית פדראו כמו שדיברנו, שחקנים אחרים קיבלו הודעה שהם לא בתכניות והוא לא קיבל, אז מכאן אני מבין שנכון לנקודת זמן זו הוא כן בתכניות.

אגב אני לא פוסל שפתאום יהיה איזה הפסד לר''ג או פציעה של שחקן קישור ויחליטו שמוותרים על פדראו ומביאים במקומו קשר 6 (כמו שהיה עם סברינה לדוגמה).

שחקן מוקפא יכול לשחק ולפתוח בהרכב אגב? כי אומרים שפדראו פותח היום
אבל בכר לא אמר בשום שלב שלא בונים על בנסון והוא גם לא קיבל הודעת שחרור כמו כל השחקנים. כמו שציינת כמה פעמים התקשורת לא יודעת שום דבר. לא כדאי להיצמד להודעות של המועדון? או שכתבות מוואלה ספורט, ספורט 5 וישראל היום זה לא אמין, אבל כשמוסיפים אליהן גם את וואן אז האמינות עוברת מ-0 אחוז ל-100 אחוז?

אתה יודע מה מוזר? רק לפני פחות משבוע הבאת פה כל יום ציטוטים של נחמני על סיבו (פתאום התקשורת אולי כן יודעת משהו?).
מאחר שאני מאמין שתביא לכאן ידיעות בזמן אמת רק אם תאמין שעשוי להיות בסיס אני אשאל:
1. במקום מי לדעתך סיבו היה מגיע אם היה מוחתם?
2. מדוע לדעתך אחרי הפציעה של בנסון כבר לא מדברים על סיבו?

לא מצליח להבין איך יהב גורפינקל לא מועמד אלינו. ישראלי טוב לליגה. שני מגנים שמאליים עם פציעה לא פשוטה, יש סיכוי סביר שלפחות אחד מהם לא יצליח לחזור סביר מהפציעה . למה לא להחתים לשנתיים את יהב? גם בהפועל תא הוא יהיה מגן שמאלי שני

באמת עם מועמדים כאלה עדיף לא להביא אף אחד שסתם נתקע עם עוד בינוני. מספיק
זה בדיוק מה שמעצבן, במקום להביא קשר 6 בפרופיל גבוה שאשכרה רוצה לבוא יביאו לנו אעזה כנף שליאור יבחר

אבל בכר לא אמר בשום שלב שלא בונים על בנסון והוא גם לא קיבל הודעת שחרור כמו כל השחקנים. כמו שציינת כמה פעמים התקשורת לא יודעת שום דבר. לא כדאי להיצמד להודעות של המועדון? או שכתבות מוואלה ספורט, ספורט 5 וישראל היום זה לא אמין, אבל כשמוסיפים אליהן גם את וואן אז האמינות עוברת מ-0 אחוז ל-100 אחוז?

אתה יודע מה מוזר? רק לפני פחות משבוע הבאת פה כל יום ציטוטים של נחמני על סיבו (פתאום התקשורת אולי כן יודעת משהו?).
מאחר שאני מאמין שתביא לכאן ידיעות בזמן אמת רק אם תאמין שעשוי להיות בסיס אני אשאל:
1. במקום מי לדעתך סיבו היה מגיע אם היה מוחתם?
2. מדוע לדעתך אחרי הפציעה של בנסון כבר לא מדברים על סיבו?
כתבתי פה מה התיאוריה שלי לגבי סיבו. להערכתי הוא היה אלטרנטיבה למקרה וירין לוי עוזב וזה היה בא על חשבון פדראו.

זה שציטטתי את הדברים של נחמני לא אומר שאני מאמין להם, הבאתי לפה מידע.

קודם כל, דודו בזק בעצמו המציא את חוק "שלושת האתרים" ולהיצמד אליו.

בנסון אכן לא קיבל הודעת שחרור כמו כל שאר השחקנים והיה חלק מהתכניות עד שהוא נפצע, אין מה להודיע לו שהוא משוחרר, אתה מתקטנן וזה אירוע שונה לגמרי משחקנים שלא היו בתכניות המקצועיות.

אני לא חושב שיש קשר בין הפציעה של בנסון לסיבו, כמו שכתבתי, לדעתי זה יותר קשור לאלטרנטיבה לירין לוי.

אני במקרים כאלה מעדיף ללכת לפי עקרון התער של אוקאם. נחמני שציטטת בעצמו שאל את בכר ואמר שזה הזוי מבחינתו שבונים על פדראו (ולכן הוא פרסם את כל כתבות העשוי, עלול, יש מצב, אולי, אם) ובכר אמר לו שהוא חלק מהסגל וזה עדיין מפתיע אותו. הוא גם אמר כמוך שאולי מריצים אותו בשביל למכור אותו כדי לשכנע את עצמו איך יכול להיות שפדראו ממשיך אבל עובדה, הוא גם פותח היום בהרכב, היישר מהמקפיא של גולדשטיין.

*ספציפית* במקרה הזה הבאתי את הדוגמה של וואן כי בן דור הדגיש לאורך כל הדרך שיכול להיות שישתחררו מפדראו, אבל *כרגע* לא התקבלה שום החלטה כזאת ורוצים לראות אותו והוא חלק מהקבוצה.

ושוב אני אגיד, זה לא שאני לא מאמין לתקשורת, אבל יש הבדל בין כתב שכותב פדראו עלול, עשוי, יש מצב, אם ועוד מילים נרדפות, לבין *עובדות*, כמו ההודעה הזו לדוגמה:

שאתה יכול להיכנס לכתבות ולראות איך בכל הכתבות מופיע בדיוק אותו משפט ותדרוך: רפאלוב דיבר עם שחקנים והודיע להם רשמית שהם לא בתכניות.

ומכאן אני גוזר, שאם פדראו לא היה חלק "מהניפוי" הזה, הוא בתכניות או לכל הפחות, לא לא בתכניות.

לא מצליח להבין איך יהב גורפינקל לא מועמד אלינו. ישראלי טוב לליגה. שני מגנים שמאליים עם פציעה לא פשוטה, יש סיכוי סביר שלפחות אחד מהם לא יצליח לחזור סביר מהפציעה . למה לא להחתים לשנתיים את יהב? גם בהפועל תא הוא יהיה מגן שמאלי שני
לכאורה הוא רוצה חוזה לשנתיים-שלוש כדי לחזור לארץ והם טוענים שבעונה הבאה יהיה להם את קורנו ופיינגזיכט ולכן הם לא רוצים להביא מגן נוסף (שגם משתכר יחסית גבוה לשחקן מחליף, בסביבות ה200-220 אלף יורו) ובעונה הבאה להיות עם 3 מגנים.

הם בדמיונות שבדצמבר-ינואר קורנו חוזר בשיאו

כתבתי פה מה התיאוריה שלי לגבי סיבו. להערכתי הוא היה אלטרנטיבה למקרה וירין לוי עוזב וזה היה בא על חשבון פדראו.

זה שציטטתי את הדברים של נחמני לא אומר שאני מאמין להם, הבאתי לפה מידע.

קודם כל, דודו בזק בעצמו המציא את חוק "שלושת האתרים" ולהיצמד אליו.

בנסון אכן לא קיבל הודעת שחרור כמו כל שאר השחקנים והיה חלק מהתכניות עד שהוא נפצע, אין מה להודיע לו שהוא משוחרר, אתה מתקטנן וזה אירוע שונה לגמרי משחקנים שלא היו בתכניות המקצועיות.

אני לא חושב שיש קשר בין הפציעה של בנסון לסיבו, כמו שכתבתי, לדעתי זה יותר קשור לאלטרנטיבה לירין לוי.

אני במקרים כאלה מעדיף ללכת לפי עקרון התער של אוקאם. נחמני שציטטת בעצמו שאל את בכר ואמר שזה הזוי מבחינתו שבונים על פדראו (ולכן הוא פרסם את כל כתבות העשוי, עלול, יש מצב, אולי, אם) ובכר אמר לו שהוא חלק מהסגל וזה עדיין מפתיע אותו. הוא גם אמר כמוך שאולי מריצים אותו בשביל למכור אותו כדי לשכנע את עצמו איך יכול להיות שפדראו ממשיך אבל עובדה, הוא גם פותח היום בהרכב, היישר מהמקפיא של גולדשטיין.

*ספציפית* במקרה הזה הבאתי את הדוגמה של וואן כי בן דור הדגיש לאורך כל הדרך שיכול להיות שישתחררו מפדראו, אבל *כרגע* לא התקבלה שום החלטה כזאת ורוצים לראות אותו והוא חלק מהקבוצה.

ושוב אני אגיד, זה לא שאני לא מאמין לתקשורת, אבל יש הבדל בין כתב שכותב פדראו עלול, עשוי, יש מצב, אם ועוד מילים נרדפות, לבין *עובדות*, כמו ההודעה הזו לדוגמה:

שאתה יכול להיכנס לכתבות ולראות איך בכל הכתבות מופיע בדיוק אותו משפט ותדרוך: רפאלוב דיבר עם שחקנים והודיע להם רשמית שהם לא בתכניות.

ומכאן אני גוזר, שאם פדראו לא היה חלק "מהניפוי" הזה, הוא בתכניות או לכל הפחות, לא לא בתכניות.
זה לא עניין של התקטננות. אני פשוט שם לך מראה ומסביר לך שהמקרה של פדראו הוא שונה משל השחקנים האחרים. אתה בוחר להאמין בתאוריות אחרות, לדעתי הן פחות סבירות (גם אם אפשריות) אבל תאמין במה שאתה רוצה.

אם אני נתניה אחרי המשחק המחיר של כארם ג׳אבר עלה למיליון יורו
זסנו עדיין בסגל והוא לא היה נראה כמו חלאילי לדעתי.
גם חלאילי כבר שיחק שם לא? הוא לא נראה ככה, זו באמת הופעה חלשה שלו.

אם הם לא מביאים מפלץ ברמת הברונינו לאגף ימין אין על מה לדבר.
כמובן לא הייתי מתנגד לעוד שחקן באמצע אבל נראה שבכר לא משחק ככה כבר. מפקיר את האמצע לגמרי

לפי בכר הם "צריכים לחשוב" אם להביא מחליף לבנסון.
מקווה שליאור יצליח למצוא את הארנק ששחר החביא בקרוב

כנראה הם צריכים לחשוב אם בא להם להיות מפוטרים אחרי סיבוב אחד או שניים

דווקא שמעתי שהוא אמר שמביאים מחליף כי בנסון נפצע.
הוא גם הוסיף שלא בטוח שזה כל הרכש כי תמיד יכולות להיות הפתעות.

דווקא שמעתי שהוא אמר שמביאים מחליף כי בנסון נפצע.
הוא גם הוסיף שלא בטוח שזה כל הרכש כי תמיד יכולות להיות הפתעות.

כן בספורט 5 אוהבים להעלות חצאי דברים.
הוא אמר שיביאו שחקן במקום בנסון.
השאלה מתי ומי..

הבעיה שאנחנו לא צריכים רק שחקן כנף ימין
גם כנף שמאל, קנג'י שחקן בסדר אבל לא מעבר.
לא שחקן שיביא אותך למקומות שאתה שואף.

הבעיה שאנחנו לא צריכים רק שחקן כנף ימין
גם כנף שמאל, קנג'י שחקן בסדר אבל לא מעבר.
לא שחקן שיביא אותך למקומות שאתה שואף.
בסדר אין קבוצה בליגה שיש לה שני שחקני כנף אימתניים.
אני יוכל לחיות בשלום עם כנף ימין ברמה ועם חורה בשמאל.
יותר קריטי שיביאו קשר אחורי בסגנון ונטורה.
כנף ימין וקשר אחורי זה מה שצריך.

חזרה
למעלה