מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
יהיה כנף זר.

ה''מזל'' הוא שהם די צפו את זה שבנסון לא יהיה כשיר, אז יש פה כמה שמות שכבר מתקדמים איתם (רפאלוב עוד רמז על זה במסיבת העיתונאים).

השבוע ייקבע סופית אילו קבוצות יהיו באירופה ובאיזה מפעל, גם לנקודה הזאת תהיה השפעה על חלק מהמועדים.

בימים הקרובים ייעלו כל מיני שמות שמועמדים גם אלינו וגם למכבי ת''א שמחפשת כבר הרבה זמן כנף ימין. הסוכנים גם מציעים ל-2 הקבוצות את אותם שחקנים.

לא יפתיע אותי אם נשמע את הפרסומים ש''מכבי X גברה על מכבי Y בקרב על Z''.

באידיאל חייב כנף שמאל, אבל קשר 6 וכנף ימין אלה צרכים הרבה יותר גדולים. אחריהם מגנים מחליפים.

אם בכר ישחק עם 3 באמצע וברונינו בשמאל אפשר לסחוב בלי 6, אבל הוא מקובע מידי.

אם בכר ישחק עם 3 באמצע וברונינו בשמאל אפשר לסחוב בלי 6, אבל הוא מקובע מידי.
הוא יודע שעלי זה השחקן הכי טוב שיש לנו באמצע
אבל הוא גם יודע שעלי לא יכול לסחוב 90 דקות
בגלל זה הוא מראש לוקח אותו בחשבון ל 30-40 דקות גג במשחק.

יהיה כנף זר.

ה''מזל'' הוא שהם די צפו את זה שבנסון לא יהיה כשיר, אז יש פה כמה שמות שכבר מתקדמים איתם (רפאלוב עוד רמז על זה במסיבת העיתונאים).

השבוע ייקבע סופית אילו קבוצות יהיו באירופה ובאיזה מפעל, גם לנקודה הזאת תהיה השפעה על חלק מהמועדים.

בימים הקרובים ייעלו כל מיני שמות שמועמדים גם אלינו וגם למכבי ת''א שמחפשת כבר הרבה זמן כנף ימין. הסוכנים גם מציעים ל-2 הקבוצות את אותם שחקנים.

לא יפתיע אותי אם נשמע את הפרסומים ש''מכבי X גברה על מכבי Y בקרב על Z''.
זה אומר שרוכשים שחקן ולא מביאים חופשי?
מעניין.

בכר די אישר שיגיע כנף.
‏המשחק היום גם מוכיח לי שחייבים להביא מגן ימני מחליף וצריך להביא את כארם ג׳אבר. כי חלאיילי ממש לא יכול לשחק שם

יש לי תחושה שיביאו שחקן ברזילאי/פורטוגלי
שיצטרף לצוות של פדראו צונאמי וברוניניו היקר
אם אתייחס רגע רק לפן החברתי של מי שיגיע, אז יש פה שני היבטים שהמועדון צריך לקחת בחשבון:

שפה - יש אצלנו 4 קבוצות כרגע: פורטוגזית (פדראו, צונאמי וברוניניו), צרפתית (קורנו, עלי, אזולאי וסביר להניח שגם בטאי ודון), הולנדית (חורה ולונוייק) ואנגלית (נובא ואם תרצו, אז לכאורה גם סייף).

גיל - מבוגרים (רוב הזרים) וצעירים (לונוויק ודון).

אם מביאים שחקן מבוגר, עדיף דובר הולנדית או אנגלית כשפת אם, כדי שיגדיל את הקבוצות החברתיות האלו. אם מביאים שחקן צעיר, עדיף להביא דובר צרפתית. בקבוצה הזו יש גם מספיק ״חונכים״ וגם את דון שיקבל חבר בן גילו. ואם לא דובר צרפתית, אז פורטוגזית.

אם אתייחס רגע רק לפן החברתי של מי שיגיע, אז יש פה שני היבטים שהמועדון צריך לקחת בחשבון:

שפה - יש אצלנו 4 קבוצות כרגע: פורטוגזית (פדראו, צונאמי וברוניניו), צרפתית (קורנו, עלי, אזולאי וסביר להניח שגם בטאי ודון), הולנדית (חורה ולונוייק) ואנגלית (נובא ואם תרצו, אז לכאורה גם סייף).

גיל - מבוגרים (רוב הזרים) וצעירים (לונוויק ודון).

אם מביאים שחקן מבוגר, עדיף דובר הולנדית או אנגלית כשפת אם, כדי שיגדיל את הקבוצות החברתיות האלו. אם מביאים שחקן צעיר, עדיף להביא דובר צרפתית. בקבוצה הזו יש גם מספיק ״חונכים״ וגם את דון שיקבל חבר בן גילו. ואם לא דובר צרפתית, אז פורטוגזית.
לונוויק וגורה דוברים אנגלית גם.

לונוויק וגורה דוברים אנגלית גם.
אני מניח שרובם מדברים אנגלית ברמה מספקת כדי להתחבר עם שאר הקבוצה ושחלקם (כמו אלו שציינת) מדברים אנגלית ברמת שפת אם.

ההתייחסות שלי הייתה לשפה, אבל אולי נכון לדייק את זה ל-״קבוצות תרבותיות״.

כך או כך, המסקנה שלי נותרת בעינה. שחקן צעיר, עדיף שיצטרף לקבוצות הגדולות ושחקן מבוגר, עדיף שיצטרף לאלו שהסיכוי שיהפכו לקבוצה מגובשת קטנים יותר.

לפי דיווח בברזיל הגשנו לו הצעה והוא גם מועמד לנפצ׳י וקרבאח.

או שהתבלבלו במכבי או שלדעתי אולי היה מועמד וירד מהפרק, לא נשמע מהדברים של בכר שמכוונים לקשר אחורי בשום צורה אלא לכנף ימין ובגג אולי עוד איזה ישראלי.

או שהתבלבלו במכבי או שלדעתי אולי היה מועמד וירד מהפרק, לא נשמע מהדברים של בכר שמכוונים לקשר אחורי בשום צורה אלא לכנף ימין ובגג אולי עוד איזה ישראלי.
נשמע מאוד מוזר, היה להם 6 ברמה גבוהה ביד.
נוטה להאמין שהדיווח לא נכון

נשמע מאוד מוזר, היה להם 6 ברמה גבוהה ביד.
נוטה להאמין שהדיווח לא נכון
אתם עדיין על ההוא שרק נחמני דיבר עליו (ושלמה וייס חברו גיבה קלות בשלב מסוים)? לא בטוח שהיו דברים מעולם שם.

לך תדע. מה עוצר אותם להשאיל את דון? בתוך יום סוגרים את זה, זה שחקן שבקלות מוצאים לו קבוצה פה בליגה בהשאלה. זה הכל עניין של החלטה שלהם. ואז אני מניח שכבר היו קשרים אחוריים ברשימות.

אתם עדיין על ההוא שרק נחמני דיבר עליו (ושלמה וייס חברו גיבה קלות בשלב מסוים)? לא בטוח שהיו דברים מעולם שם.
הדיווחים אומרים שמחפשים כנף וירדו מעמדה 6, אולי ליאור בונה על קבוצה חסרת גפיים יקראו לזה שיטת הבקבוק

לך תדע. מה עוצר אותם להשאיל את דון? בתוך יום סוגרים את זה, זה שחקן שבקלות מוצאים לו קבוצה פה בליגה בהשאלה. זה הכל עניין של החלטה שלהם. ואז אני מניח שכבר היו קשרים אחוריים ברשימות.
הלוואי, זה ככ מתבקש אני בספק אם הם חושבים בכיוון כזה

חזרה
למעלה