מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
זה פסיכי שדודו תדרך את בן דור שקורנו חוזר לאימונים בנובמבר כי קניאס עושה קמפיין להביא את גורפינקל חחח

זה פסיכי שדודו תדרך את בן דור שקורנו חוזר לאימונים בנובמבר כי קניאס עושה קמפיין להביא את גורפינקל חחח
מהעמדה שהיינו הכי מסודרים בה ועד לפתרונות בדמות גורפינקל, רק במכבי חיפה סראשבקיר

אני קורא את הכתבה הזאת ובא לי לתלוש את השיערות מהראש.
אחרי המשחק נגד הפועל ר"ג בצוות המקצועי הגיעו למסקנה שאין צורך בקשר אחורי לאור היכולת שהשחקנים הציגו.
כמה חובבנות כמה??????? כמה טיפשות? כמה חוסר הבנה? נגד מי שיחקתם????????
שתיחנקו אמן כל מי שמנהל את המועדון הזה.
אידיוטים אחד אחד.

אחרי המשחק נגד הפועל ר"ג בצוות המקצועי הגיעו למסקנה שאין צורך בקשר אחורי לאור היכולת שהשחקנים הציגו.
אידיוטים אחד אחד.
אם לפני זה לא רצו קשר 6 ואחרי זה לא רצו קשר 6, בגלל המבחן קיבלו את ההחלטה?

אידיוטים אחד אחד.
ליאור מהטיפשים שדרכו פה, לא יכול לחכות שיסיים את דרכו במועדון

אידיוטים אחד אחד.
רפאלוב מתגלה כמנהל המקצועי הכי גרוע שהיה פה. לא חושב שזה מוטל בספק אפילו.

טוכמן:
בהפועל ב"ש מכוונים לסגור את עניין חוזהו של אליאל פרץ עד ינואר, בשכר של 250-280 אלף אירו.
אם זה נכון וזה אם גדול אז רפאלוב ושות' צריכים להתאבד על זה ולהעביר לאליאל פרץ מסרים שהוא יקבל כאן חוזה של 450 אלף דולר לעונה ל-4 שנים.

אם זה נכון וזה אם גדול אז רפאלוב ושות' צריכים להתאבד על זה ולהעביר לאליאל פרץ מסרים שהוא יקבל כאן חוזה של 450 אלף דולר לעונה ל-4 שנים.
למה?
הוא לא יותר טוב מכל 8 אחר שיש פה לדעתי. הוא פשוט משחק בב"ש שמאומנת טוב ועושה הצלחות במוקדמות צ'מפיונס אז כל משחק שלו מקבל תהודת ענק והשתפכויות בפודקאסטים שכל תפקידם זה לנפח ולייצר הייפ מוגזם וכדומה. אנחנו יודעים איך זה עובד. הוא לא שחקן חדש, אני מכיר אותו שנים ארוכות כבר. מדובר בשחקן טוב סך הכל אבל לא איזה כוכב כדורגל. זה שהוא הולך לקבל בב"ש חוזה של 250-280 אלף אירו נטו לעונה זה דיי מעל ומעבר מבחינתו.

כל מי שמתלהב ממנו רק כי הוא בבאר שבע והיא מצליחה שינסה לחשוב איך הוא היה נראה במכבי חיפה של ברק בכר הנוכחי.
אותו הדבר תקף לזלאטנוביץ', איסט, וגם לונטורה (כן כן מה ששמעתם, העזתי להגיד את זה על השחקן שריאל מדריד וברצלונה היו מתאבדות עליו לפי התקשורת פה אבל איכשהו אין עליו אפילו הצעה מאיזה סטיאווה בוקרשט).

למה?
הוא לא יותר טוב מכל 8 אחר שיש פה לדעתי. הוא פשוט משחק בב"ש שמאומנת טוב ועושה הצלחות במוקדמות צ'מפיונס אז כל משחק שלו מקבל תהודת ענק והשתפכויות בפודקאסטים שכל תפקידם זה לנפח ולייצר הייפ מוגזם וכדומה. אנחנו יודעים איך זה עובד. הוא לא שחקן חדש, אני מכיר אותו שנים ארוכות כבר. מדובר בשחקן טוב סך הכל אבל לא איזה כוכב כדורגל. זה שהוא הולך לקבל בב"ש חוזה של 250-280 אלף אירו נטו לעונה זה דיי מעל ומעבר מבחינתו.

כל מי שמתלהב ממנו רק כי הוא בבאר שבע והיא מצליחה שינסה לחשוב איך הוא היה נראה במכבי חיפה של ברק בכר הנוכחי.
אותו הדבר תקף לזלאטנוביץ', איסט, וגם לונטורה (כן כן מה ששמעתם, העזתי להגיד את זה על השחקן שריאל מדריד וברצלונה היו מתאבדות עליו לפי התקשורת פה אבל איכשהו אין עליו אפילו הצעה מאיזה סטיאווה בוקרשט).
כל ישראלי טוב אתה צריך אצלך. אחת הסיבות להתדרדרות שלנו זה שנתנו לכל הישראלים הטובים ללכת לב״ש ולצהבת. גם ישראלי שהוא לא עילוי כמו אליאל פרץ זה חיזוק מטורף במצב הנוכחי של הכדורגל הישראלי שאין כשרונות וזרים איכותיים לא רצים להגיע לכאן.

כל ישראלי טוב אתה צריך אצלך. אחת הסיבות להתדרדרות שלנו זה שנתנו לכל הישראלים הטובים ללכת לב״ש ולצהבת. גם ישראלי שהוא לא עילוי כמו אליאל פרץ זה חיזוק מטורף במצב הנוכחי של הכדורגל הישראלי שאין כשרונות וזרים איכותיים לא רצים להגיע לכאן.
האם אזולאי לוי רטנר ומוחמד זה לא ישראלים טובים? לדעתי הם טובים לא פחות. וזה אומר שיש לך מספיק כרגע. אם יש היום בשוק 8 חלוצים ישראלים טובים שאתה יכול להביא, אז תביא את כולם? מה הטעם.

האם אזולאי לוי רטנר ומוחמד זה לא ישראלים טובים? לדעתי הם טובים לא פחות. וזה אומר שיש לך מספיק כרגע. אם יש היום בשוק 8 חלוצים ישראלים טובים שאתה יכול להביא, אז תביא את כולם? מה הטעם.
לדעתי פרץ כרגע יותר טוב מהם, אבל לא הייתי מתאבד עליו כי הם מספיק טובים כדי לאייש את השמונה וגם יכולים להתפתח ללהיות טובים לפחות כמוהו.
דווקא אני מחזיק מאליאל פרץ. הוא התקדם מאוד בשנתיים האחרונות.

לדעתי שניכם צודקים, יש סיכוי טוב שבכר לא ימשיך עונה הבאה + ירין לוי ימכר אז בהחלט הייתי הולך עליו.
בכלל צריך לחזור להתחרות על לגיונרים ושחקנים ישראלים בכירים.

דיווח בספרד שתאי עבד עשוי לעזוב את לבאנטה עד שלישי הבא.
נרכש לפני 7 חודשים מPSV תמורת 200 אלף אירו.

עלי בירידה, אי אפשר לבנות עליו כשחקן משמעותי. אזולאי אחלה ישראלי, צריך עוד כאלה. לרטנר יש עוד הרבה מה להוכיח. לוי גם צריך להוכיח שהוא ברמה הזאת וגם בגג יתן פה את העונה הזאת ואז יצא. אליאל פרץ כרגע הוא ה8/10 הישראלי הכי טוב שאתה יכול להביא. שחקן דינמי, לוחץ, עובד קשה. בגיל מושלם לתת פה את שנות השיא שלו בקריירה, בשל ועבר משהו בכדורגל וגם חווה לחצים עכשיו של התמודדת וזכייה בתארים.
מה צריך יותר? וזה בתור אחד שלא החזיק ממנו בעבר אבל וואלה הוא הוכיח את עצמו.

לא כל כך תופס ממנו וגם אם הוא היה הקשר הכי טוב בישראל בפער הג'נטלמנים לא היו עושים את זה, כי לא מדברים עם שחקן תחת חוזה.

חזרה
למעלה