מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
איך הצהבת מביאים שחקן חופשי ששיחק 10 שנים בריינג׳רס, די עם קבלות, ואנחנו את חורה?

הכובע שלי מוכן ויש לי סכין ומזלג ליד בשביל לאכול אותו
רק אומר שבימין יש לנו את בטאי/קאני, בנסון כשהוא כשיר (גמר את העונה, לא?) וזסנו
בוא נראה מי עדיף, פנסיונר בן 34 מליגה טובה משלנו, או מי שבסגל

כותב גם פה

אני מתחיל לשנוא את כל ה-"שחקני כלבו" האלה שזה פשוט שם קוד לקמצנות. אין לך מגן שמאלי, אז תביא מגן שמאלי, לא בלם שיכול לשחק מגן שמאלי. חסר לך קשר 6, אז תביא קשר 6, לא אחד שיכול לשחק גם 6 וגם 8. חסר לך שחקן כנף, אז תביא אחד כזה, לא שחקן שיכול לשחק גם בכנף וגם באמצע. חלאס זה באמת נמאס כבר. מה יותר קל מלהביא שחקן בתפקיד הטבעי שלו?

כותב גם פה

אני מתחיל לשנוא את כל ה-"שחקני כלבו" האלה שזה פשוט שם קוד לקמצנות. אין לך מגן שמאלי, אז תביא מגן שמאלי, לא בלם שיכול לשחק מגן שמאלי. חסר לך קשר 6, אז תביא קשר 6, לא אחד שיכול לשחק גם 6 וגם 8. חסר לך שחקן כנף, אז תביא אחד כזה, לא שחקן שיכול לשחק גם בכנף וגם באמצע. חלאס זה באמת נמאס כבר. מה יותר קל מלהביא שחקן בתפקיד הטבעי שלו?
זה קורה גם בקבוצות יותר גדולות מאיתנו (בקטע רע)
גם בליברפול עכשיו אין מגן ימני טבעי, יש את פרימפונג שהוא מגן כנף, ברדלי פצוע ובגלל שהם כל כך בונים עליו אז הם לא מביאים מגן ימני ואומרים שארוחו שהוא בלם יכול לשחק שם במידת הצורך. אותו דבר לגבי עמדת ה-6 שגם להם חסר וגם להם אין כנף ימין והם מחלטרים שם.

קיצר רפאלוב יכול לנהל מקצועית את ליברפול במקום ריצ׳רד יוז שעוזב לסעודיה אם הוא רוצה.

חזרה
למעלה