מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
זלאטנוביץ' זה לא חלוץ עילוי אבל גם לא אחד שאתה אומר עליו "אל תצפה ממנו לכבוש שערים" חחחח.

זלאטנוביץ' זה לא חלוץ עילוי אבל גם לא אחד שאתה אומר עליו "אל תצפה ממנו לכבוש שערים" חחחח.
מי אמר על נובאקוביץ' לא לצפות לקבל ממנו שערים?

זלטנוביץ' חלוץ של 13-15 גולים בליגה באופן סדיר. בשנתיים לפני שהוא הגיע לארץ הוא שיחק בליגה ספרדית שנייה ועשה שם 2-3 גולים בעונה.

לנובאקוביץ' יש 84 גולים ו40 בישולים בקריירה (מספרים דומים מאוד לזלטאנוביץ' לדוגמה אגב, בקצת פחות דקות), אז לא הייתי אומר "אל תצפו ממנו להבקיע"

מי אמר על נובאקוביץ' לא לצפות לקבל ממנו שערים?

זלטנוביץ' חלוץ של 13-15 גולים בליגה באופן סדיר. בשנתיים לפני שהוא הגיע לארץ הוא שיחק בליגה ספרדית שנייה ועשה שם 2-3 גולים בעונה.

לנובאקוביץ' יש 84 גולים ו40 בישולים בקריירה (מספרים דומים מאוד לזלטאנוביץ' לדוגמה אגב, בקצת פחות דקות), אז לא הייתי אומר "אל תצפו ממנו להבקיע"
זלטאנוביץ' הגיע לארץ בגיל 23 ואחרי שנתיים לא טובות בליגה הספרדית השנייה, אבל לפני כן סיפק מספרים בליגה הסרבית ובגלל גם נמכר למאיורקה.
נובאקוביץ' מגיע לכאן בגיל 29 אחרי חמש עונות שבמהלכן הבקיע 16 שערים בסך הכל.

מעבר לזה נובאקוביץ' שחקן הרבה יותר גמלוני ולא טכני. זה פיירו לעניים. אפילו בסרטון היילייטס שלו הוא לא מרשים (בעיניי זו אינדיקציה גם כן).

אני פשוט לא מאמין שאנחנו עושים את ההשוואה הזו. אני לוקח את זלטאנוביץ' כל יום (וגם לדעתי כתבתי פה לפני כמה שנים שצריך להביא אותו מנתניה).

מעבר לזה אני חושב שאפשר לפגוע גם בשחקן ללא רזומה אבל ככלל יסוד שחקן בפרופיל של נובאקוביץ לא צריך לדרוך פה.

זלטאנוביץ' הגיע לארץ בגיל 23 ואחרי שנתיים לא טובות בליגה הספרדית השנייה, אבל לפני כן סיפק מספרים בליגה הסרבית ובגלל גם נמכר למאיורקה.
נובאקוביץ' מגיע לכאן בגיל 29 אחרי חמש עונות שבמהלכן הבקיע 16 שערים בסך הכל.

מעבר לזה נובאקוביץ' שחקן הרבה יותר גמלוני ולא טכני. זה פיירו לעניים. אפילו בסרטון היילייטס שלו הוא לא מרשים (בעיניי זו אינדיקציה גם כן).

אני פשוט לא מאמין שאנחנו עושים את ההשוואה הזו. אני לוקח את זלטאנוביץ' כל יום (וגם לדעתי כתבתי פה לפני כמה שנים שצריך להביא אותו מנתניה).

מעבר לזה אני חושב שאפשר לפגוע גם בשחקן ללא רזומה אבל ככלל יסוד שחקן בפרופיל של נובאקוביץ לא צריך לדרוך פה.
לא אני השוויתי מהם, ברור שהמנייה של זלטנוביץ' נמצאת במקום הרבה יותר טוב כרגע משל נובאקוביץ'.

אני גם חושב שהוא פרופיל נמוך ואחרי תקופה פחות טובה בקריירה, אבל זה לא חלוץ שלא כבש בקריירה או הסתלבט הזה שרץ של "אל תצפו ממנו לכבוש"

אגב, למרות השנים הפחות טובות שלו באיטליה, יש לו שם טוב בליגה שם והוא גם הרוויח משכורות וכסף טוב שם (מניח שגם בגלל זה הוא נשאר בליגה הזו ולא הלך למקומות אחרים)

כמה אנחנו עצלנים שלא בדקנו אצל עידן נחמיאס.
חתם ב250 אלף יורו ל3 שנים.
ליאור ישן.
פה רשמו לי על השכר בבולגריה וכמה לא רוצים לשחרר אותו.
מחדל.

לא יודע אם הייתי מביא אותו
הגזמת.
לא להביא את עידן נחמיאס הלא הוא קנבארו הישראלי?

אגב, גם בב"ש הוא כנראה הולך להיות שחקן שמתנדנד בין הרכב לספסל (יש את ויטור ודיופ כבלמים ימניים, בלטקסה ורוטמן שמאליים, וגם מזרחי משחק כבלם ימני בשלושה בלמים). @NOSFERATU ZODD - השכר הוא 300 אלף יורו.
ברמה המקצועית - נחמיאס לא טוב בטיפול עם הכדור ומעכב את קידום המשחק, ויכול לשחק רק כבלם בצד ימין בגלל רגל שמאל החלשה מאוד שלו.

ועכשיו לקצת עובדות:
נחמיאס עצמו פתח את העונה בהרכב, והיה מיועד להיות שחקן מרכזי (מפנה למסיבת העיתונאים לפני המשחק מול הפועל ת"א), אלא שאז לודוגורץ הודחה מאירופה והיא מקצצת את הסגל ומתייעלת כלכלית.
ויותר מזה, הם רוצים לקדם שם ילד שלהם מהנוער. שחקן בשם שישקוב, שכבר מסומן ככישרון שיימכר בהרבה כסף. הם עשו שם מהלך סטייל שון גולדברג, הזיזו את המגן נדיאלקוב לעמדת הבלם, ושישקוב משחק כמגן.
בנוסף, הבולגרים הביאו בלם מצרי בפרופיל גבוה שבוא נגיד שלא הסתדר במיוחד עם נחמיאס.
לכן הם החליטו בשבועיים האחרונים להוציא את נחמיאס מהסגל ולהיפטר ממנו.
רוצה לומר, נחמיאס לא היה בשוק בתחילת הקיץ. המצב בלודוגורץ כרגע בצירוף ההצעה של באר שבע שכוללת אפשרות לשחק באירופה, מחזירה אותו לארץ.

ולעניינו, פדראו פה כי בכר רוצה אותו ומעריך אותו. כי כמו שאמר רמי גרשון, אין בשוק הישראלי בלמים מספיק איכותיים. וכי העדיפו שהבלם הישראלי הראשון אחרי הזרים יהיה שטייפמן ולנסות לפתח אותו(על אלעד אמיר אני כבר לא מדבר).

ושוב, בפעם המאה אלף: אם היו רוצים קשר אחורי זר, אפשר היה להשאיל את דון ולהביא זר. לא עשו את זה כי לא רוצים לעשות את זה. כי הם בונים על האמצע הזה כאמצע שמספיק טוב ללכת איתו קדימה. אין קשר לפדראו.

יש 2 בלמים זרים. פדראו ולונוויק + צונאמי שמשחק את החצי מגן ובשביל זה הביאו אותו(והיכולת שלו לשחק כבלם היא גיבוי טוב לכשירות הבעייתית של פדראו). בסוף שלושתם יהיו רוב הזמן בהרכב (אולי אפילו גם אחרי שקורנו יחזור).

שוב, אני לא נכנס להאם זה נכון או לא נכון.
דעתי אפשר היה לחלק את הזרים אחרת.
אבל, השורה התחתונה שהשיקול הוא מקצועי. והם בחרו ללכת עם ההרכב והסגל הזה. כמו שבחרו ללכת לעונה שעברה עם 2 חלוצים זרים, ככה בחרו ב-2 וחצי בלמים זרים.
ואם יש טענות על החלטות מקצועיות אז זה לברק/ליאור. זה לא כלכלי.

אגב, כרגע גם אנחנו וגם הפועל ת"א עם רביעייה אחורית זרה.
בבית"ר 3 מתוך 4 הם זרים (+שוער זר).

יגאל מפרסם עליו:

שחקן חופשי שלא נמצא במסגרת קבוצתית אז לא יהיה בכושר משחק. פרופיל גבוה בעבר שנמצא בירידה תלולה בקריירה.
עדיין
אמור להיות טוב לליגה הישראלית, שחקן מוכר יחסית, זה לא פציע כמו בנסון. הדלפה של סוכן ליגאל שמפרסם כל שם שנותנים לו. קיצר לא יגיע

• אהבתי
תגובות: Apoc
פרופיל חלש מאוד שנמצא בירידה תלולה. מעדיף את עוז בילו עליו גם אם בילו היה נחשב כזר לצורך העניין.

שחקן ששיחק בליגה הראשונה בפורטוגל וירד ליגה(לכן החוזה שלו התבטל אוטומטית).

שיחק 16 משחקים בלבד בליגה בעונה שעברה (היה פצוע בחלק מהעונה), כבש 4 שערים ובישל 2.

ממה שראיתי הוא בכלל שיחק סוג של 10 וחלוץ שני בעונה שעברה, ולא ממש שחקן כנף טהור.

אני לא מבין את הפרסום הזה. לא נראה כמו מה שמחפשים, ובעיקר לא מה שצריכים.

מריח כמו ספין.

באופן כללי, לא אוהב שמביאים פרופילים של שחקנים ששיחקו בקבוצות תחתית, זה כדורגל אחר, משחקים בעיקר על מתפרצות, שונה לגמרי ממה שנפגוש פה.

רגל שמאל חזקה, בועט המון לשער, פחות דריבליסט. מבחינת סגנון הוא מזכיר לי את מה שקיבלנו פה מבנסון, שחקן שלפני כמה שנים היה משהו והיום בעיקר מחפש את רגל שמאל מחוץ לרחבה ולבעוט ולא הרבה מעבר.

רשימת המועמדים המוכנים של ליאור רק גדלה כאמור אחרי ההדחות של קבוצות מאירופה ולהלן התוצאה.
אל תשכח שליאור רוצה שחקן בכושר
אני מעדיף שלא יביאו שחקנים חדשים כל עוד ליאור במועדון, זה סתם לתקוע את הבא אחריו עם שחקנים בינוניים

צריך שחקן לימין עם רגל שמאל שיכול לעשות דריבל על הקו.
אין לנו שחקן כזה כרגע.
בלי קשר ליכולת, זה לא הסגנון של השחקן.

באופן כללי, ראינו הקיץ שזרים מגיעים עם פוש רשמי מהמועדון או במקרה של לונוויק שזה כבר נסגר והיה יישור מהיר מאוד בכל האתרים. לא נראה שזה המצב

חזרה
למעלה