מי אמר על נובאקוביץ' לא לצפות לקבל ממנו שערים?זלאטנוביץ' זה לא חלוץ עילוי אבל גם לא אחד שאתה אומר עליו "אל תצפה ממנו לכבוש שערים" חחחח.
זלטאנוביץ' הגיע לארץ בגיל 23 ואחרי שנתיים לא טובות בליגה הספרדית השנייה, אבל לפני כן סיפק מספרים בליגה הסרבית ובגלל גם נמכר למאיורקה.מי אמר על נובאקוביץ' לא לצפות לקבל ממנו שערים?
זלטנוביץ' חלוץ של 13-15 גולים בליגה באופן סדיר. בשנתיים לפני שהוא הגיע לארץ הוא שיחק בליגה ספרדית שנייה ועשה שם 2-3 גולים בעונה.
לנובאקוביץ' יש 84 גולים ו40 בישולים בקריירה (מספרים דומים מאוד לזלטאנוביץ' לדוגמה אגב, בקצת פחות דקות), אז לא הייתי אומר "אל תצפו ממנו להבקיע"
חח נפלת גם? שיחק מול נבו שדו.נתניה רוצים את מלמד
שיביאו את בילו
לא אני השוויתי מהם, ברור שהמנייה של זלטנוביץ' נמצאת במקום הרבה יותר טוב כרגע משל נובאקוביץ'.זלטאנוביץ' הגיע לארץ בגיל 23 ואחרי שנתיים לא טובות בליגה הספרדית השנייה, אבל לפני כן סיפק מספרים בליגה הסרבית ובגלל גם נמכר למאיורקה.
נובאקוביץ' מגיע לכאן בגיל 29 אחרי חמש עונות שבמהלכן הבקיע 16 שערים בסך הכל.
מעבר לזה נובאקוביץ' שחקן הרבה יותר גמלוני ולא טכני. זה פיירו לעניים. אפילו בסרטון היילייטס שלו הוא לא מרשים (בעיניי זו אינדיקציה גם כן).
אני פשוט לא מאמין שאנחנו עושים את ההשוואה הזו. אני לוקח את זלטאנוביץ' כל יום (וגם לדעתי כתבתי פה לפני כמה שנים שצריך להביא אותו מנתניה).
מעבר לזה אני חושב שאפשר לפגוע גם בשחקן ללא רזומה אבל ככלל יסוד שחקן בפרופיל של נובאקוביץ לא צריך לדרוך פה.
לא שמעתי שנכנס לחדר של המאמן וביקש הבהרות והוא כבר שנתיים פה חי את העוול שעושים לומלמד לא עושה רעש? לא יודע.
בלם בינוני חבל על הדקות של שטייפמןכמה אנחנו עצלנים שלא בדקנו אצל עידן נחמיאס.
חתם ב250 אלף יורו ל3 שנים.
ליאור ישן.
פה רשמו לי על השכר בבולגריה וכמה לא רוצים לשחרר אותו.
מחדל.
הגזמת.לא יודע אם הייתי מביא אותו
עדייןיגאל מפרסם עליו:
שחקן חופשי שלא נמצא במסגרת קבוצתית אז לא יהיה בכושר משחק. פרופיל גבוה בעבר שנמצא בירידה תלולה בקריירה.
רשימת המועמדים המוכנים של ליאור רק גדלה כאמור אחרי ההדחות של קבוצות מאירופה ולהלן התוצאה.פרופיל של פלופ קלאסי. ברירת מחדל.
אל תשכח שליאור רוצה שחקן בכושררשימת המועמדים המוכנים של ליאור רק גדלה כאמור אחרי ההדחות של קבוצות מאירופה ולהלן התוצאה.
בלי קשר ליכולת, זה לא הסגנון של השחקן.צריך שחקן לימין עם רגל שמאל שיכול לעשות דריבל על הקו.
אין לנו שחקן כזה כרגע.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!